manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Svi programi start bar problem

Reply

Thread Tools
Old 23 tra 2008, 15:29
Donatorska Grupa

Default Svi programi start bar problem

Hey svima

'Ja sam dobio taj problem s mojim pokretanje bar.When ja ući u sve programe i pokušati kliknite desnom tipkom svi ja dobiti je cijeli start bar okvir za samo trepće poput nano sekunda je osvojila `t let me desni klik na organiziranje programima i sl.
Mislim da bi to moglo biti zbog moje zadnje trojanskih.
Ali, može bilo tko pomoć mene popuštanje mene ili bilo kakve ideje o tome kako da biste dobili Internet leđa na taj način ja mogu pravo kliknite na Internet.

Milijuni hvala svima koji mi mogu pomoći na bilo koji način.

Hvala

Carl

BTW ja mogu pravo kliknite na radna površina kao i internet, itd. ne samo u svim programima startbar.

EDIT: Premještena iz Virus Spyware i sigurnost forum. Nije štetnih sadržaja.
Old 25 tra 2008, 07:14
Donatorska Grupa

Može li državna Koji operacijski sustav koristite? Pretpostavljam da nije vista kao M $ expunged imaju mogućnost virusa i trojans in Vidik. Lol

Što je to start bar na XP?

Old 25 tra 2008, 07:36
Moderator / ica grupe

JA trebaju imati vezan uz originalni thread i kada se kreće post. Post # 5 je popis ideja sam ga probati.

Specifikacije sustava:
Platforma: Windows XP SP2 (Winnt 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16640)
Boot mode: Normal

Old 25 tra 2008, 07:43
Donatorska Grupa

Oh, ja mislim da sada razumijem. Možda je popravak reinstalirati bi bilo bolje. Ne znam gdje neučtiv desnim klikom prečaci za program stavke spremaju se u registar, ali druge stvari mogao biti oštećen previše.

Old 26 tra 2008, 15:27
Donatorska Grupa

: lol: i nije `t znati što drugo da ga zovu, što bih izabrati mapu? popravak reinstalirati?
Old 27 tra 2008, 06:42
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by Carl View Post
: lol: i nije `t znati što drugo da ga zovu, što bih izabrati mapu? popravak reinstalirati?
Te bi trebao čizma from original XP CD i slijedite upute.

Old 27 tra 2008, 07:18
Donatorska Grupa

Ja hven `t got original XP CD samo master CD-i, u http://www.computer-juice.com/forums...problem-16676/ i staviti neke pictureso f mape `ja sam dobio na CD-majstor i ja ne znamo što neki ja bi trebala probati.
Old 27 tra 2008, 09:41
Donatorska Grupa

Carl, pokušajte oemsetup.exe ali ako ona kaže da to ide preko Vašeg HDD ili format onda trebate rezervne prvi. Jeste li pokušao pravedan priljepljivanje disk1 i ponovne inicijalizacije operacijskog sust? Obično vas se upita želite li to čizma iz CD-a. Međutim, opet se uvjerite da je neće prebrisati vaš HDD. Te htijenje motorizirati se upozorenje ili način.

Old 5. svibanj 2008, 16:05
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Carl, pokušajte oemsetup.exe ali ako ona kaže da to ide preko Vašeg HDD ili format onda trebate rezervne prvi. Jeste li pokušao pravedan priljepljivanje disk1 i ponovne inicijalizacije operacijskog sust? Obično vas se upita želite li to čizma iz CD-a. Međutim, opet se uvjerite da je neće prebrisati vaš HDD. Te htijenje motorizirati se upozorenje ili način.

Ja sam sve što i ja: 'žao mi Ain `t biti u dobi, ali i moj gospodar booted obliku CD-a, a zatim se počeo o reinstalirati i izbrisati svi moj kartoteka spreman da ponovo instalirati i to je to učinjeno spopadanje 75% i zatim je rekao da je na disku bio corrupt.Tried em svi bi samo prepoznati disk 1 i pokušao itover ove i opet i ništa.
Tako da sam mogao `t pristup mom računalu sve jer bi` t boot.So sam otišao na moje lokalno računalo dućan i dobila XP Home Edition (za 52 £ + PDV) i reinstalled subotu i to sve je dobio neki protu-virus softver i yesturday sam do sada i danas sam jako sretan kao što sam ja sad desni klik!
I ako ja dobiti od trojans glasno ili računala buggers gore ja mogu reinstalirati ga again.And preporučujem da ljudi koji su `t već dobio originalni OS disk kako biste dobili samo jedan ili sigurnosne kopije vašeg majstora.

PS Hvala svima još toliko za svoj help.Oh i sam pun formatu i particija, i one obrisane imala sam ja već imao dva, a ja upravo napravio novu i učini puni / dugo particiju, pa hej! !
Old 5. svibanj 2008, 16:07
Moderator / ica grupe

Glad ste nazad do brzine!

Check out Imajući Yourself sigurno na Webu Za savjete i slobodne alate da bi vas sigurno u budućnosti.

Također pogledajte Computer Sporo? To ne može biti zaštita od zlonamjernih programa besplatno za čišćenje / održavanje alata za pomoć držati tvoj računalo trčanje glatka.

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Vista opterećenja, u Startup Programs Start Loading Zatim ponovno podizanje sustava Compuer caselles206 Windows Operating Systems 2 17. veljača 2009 11:28
[Problem] PC smrzne malo kada programi se zatvaraju. matthew03 Općenito Software Chat 3 27. Ruj 2008 02:26
Svi programi start bar problem evilfantasy Virus, Spyware i sigurnost 6 24. travanj 2008 13:08
Čudne Start-up program - AIO_Scan_CDA faganator Virus, Spyware i sigurnost 1 17. prosinac 2007 10:09
Trebate li pomoć s start-up programe Gromovnik Windows Operating Systems 15 27. studeni 2007 12:27
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.