![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hey all I `ve got ez a probléma az én kezdetét bar.When megyek az összes programot, és próbálja meg jobb klikk minden i get az egész kezdete bár csak villog a box, mint egy nanosecond, akkor nyerte` t hadd jobb egérgombbal szervezi a programok, stb Azt hiszem, ez az oka, hogy az utolsó trojan. De tud valaki segítsen nekem, vagy adjon nekem valami ötleted, hogy hogyan lehet eljutni vissza annak érdekében, hogy jobb klikk benne. Több millió köszönet mindenkinek, aki tud nekem segíteni bármilyen módon. Köszönöm Carl BTW én jobb kettyenés-ra, mint az asztali számítógép és az internet, stb csak nem az összes programot startbar. Edit: Áthelyezve a Virus Spyware & Security Forum. Nem a rosszindulatú szoftverek.
__________________ <Bármely kép nem lehet nagyobb, mint 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Meg tudja, hogy milyen operációs rendszert használ? Gondolom, ez nem az M $ Vista expunged azt a lehetőséget, hogy a vírusok és a trójaiak a kilátás. LoL Mi a Start bar az XP?
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Meg kellett volna kapcsolódik az eredeti téma is, amikor a postán. Post # 5 van egy lista a gondolatok volna neki próbálni. System specs: Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16640) Boot mode: Normal |
|
| |||
| |||
| Ó, azt hiszem, most már értem. Lehet, hogy a javítási újratelepítéséhez lenne. Nem tudom, hol offhand a jobb klikk gyorsmenük A program a tárolt adatok a rendszerleíró adatbázisban, de más dolgok is vannak sérültek is.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| : lol: nem tudtam, mi mást nevezni, milyen mappát is válasszam? javításához újratelepítéséhez?
|
| |||
| |||
| Azt kell indítani egy eredeti XP CD-t, és kövesse az utasításokat.
|
| |||
| |||
| i hven `t Van egy eredeti XP CD csak a master CD-k, a http://www.computer-juice.com/forums...problem-16676/ Én egy kis pictureso f mappákban i `ve got a master CD-k, és én nem tudom, melyik volna próbálni.
|
| |||
| |||
| Carl, try oemsetup.exe de ha azt mondja, nem fogja felülírni a HDD vagy formázható, akkor meg kell menteni először. Megpróbáltad már csak a ragasztás disk1 és az újraindítás? Általában meg kell adnia, ha meg akarjuk indítani a CD-t. Azonban ismét arról, hogy nem fogja felülírni a HDD. Ön kap egy figyelmeztetést vagy módon.
|
| |||
| |||
| Idézet:
Én mindent, és én Sajnálom I Ain `t kell az életkorát, de indítható CD-k formájában uram, majd elkezdtem o REINSTALL és törölni minden kép kész újratelepítéséhez és megvan a bout 75%-át tette, és aztán azt mondta, hogy a lemez volt corrupt.Tried em minden csak nem ismeri fel az 1. lemezt, és megpróbálta itover és ove újra, és semmit. Így nem tudtam `t hozzáférést a számítógépet egyáltalán, mert wouldn` t boot.So Bementem a helyi számítástechnikai boltban és kapott XP Home Edition (for £ 52 + ÁFA), és újra, hogy minden szombat és kapott némely anti vírus szoftver és yesturday naprakész vagyok, és most vagyok igazán boldog, mint én most jobb klikk! ![]() ![]() ![]() ![]() És ha én leszek hangosan a trójaiak, vagy a számítógép hangyok fel tudok újra again.And azt ajánlom, akik Haven `t már megvan az eredeti operációs rendszer lemezre, hogy egy biztonsági másolatot, vagy csak a mesterek. PS Thank you all again Ennyit a help.Oh és csináltam egy teljes format és partíció, azt el kell hagyni azokat, én már volt két és én csak egy új, és nem a teljes hosszú partíciót, így hé! !
|
| |||
| |||
| Örülök, most vissza, hogy gyorsítsa fel! Kijelentkezés Maradjunk Yourself biztonságos a világhálón A tippek és a szabad eszközöket, hogy Ön biztos a jövőben. Lásd még Lassú gép? Lehet, hogy nem Malware A takarítás / karbantartási eszközök segítenek megőrizni a számítógépen futó sima. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Vista rakományokkal Programok Indítópult Start Loading Akkor Compuer újraindít | caselles206 | A Windows operációs rendszerek | 2 | 17. február 2009 11:28 |
| [A] PC lefagy egy kicsit, ha a programok lezárását. | matthew03 | General Chat szoftver | 3 | 27. Szeptember 2008 02:26 |
| Minden program kezdete bár probléma | evilfantasy | Vírus, kémprogram és biztonság | 6 | 24. április 2008 13:08 |
| Fura Indítási Programok - AIO_Scan_CDA | faganator | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | 17. december 2007 10:09 |
| Segítségre van szüksége induló programok | Mennydörgő Jupiter | A Windows operációs rendszerek | 15 | 27. november 2007 12:27 |
| Téma eszközök | |
| |