פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

כל התוכניות להתחיל בעיה בר

Reply

שרשרת כלים
Old 23 אפריל 2008, 15:29
קבוצת תורמים

Default כל התוכניות להתחיל בעיה בר

היי כולם

`אני חייב את הבעיה שלי אני bar.When להתחיל לבדוק את כל התוכניות ונסה לימין לחץ על כל זה אני מקבל את כל שורת התחל רק הבזקים של התיבה כמו nanosecond, היא זכתה` תתן לי הזכות לחץ כדי לארגן את תוכניות וכו '
אני חושב שזה עשוי להיות האחרון שלי עקב trojan.
אבל מישהו יכול לעזור לי או לתת לי שום רעיונות על איך לקבל את זה בחזרה אז אני יכול הזכות לחץ בו.

מיליוני תודה לכל מי יכול לעזור לי בכל דרך.

תודה

קארל

BTW אני יכול לחץ לחיצה ימנית על שולחן העבודה כמו אינטרנט וכו 'לא רק את כל התוכניות startbar.

ערוך: הועבר מן וירוס ואבטחה פורום תוכנות ריגול. זו לא תוכנה זדונית.
Old 25 אפריל 2008, 07:14
קבוצת תורמים

האם תוכל המדינה באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש? אני מניח שזה לא Vista כמו ז $ expunged יש את האפשרות של וירוסים ו trojans ב Vista. לצחוק בקול רם

מהו התחלה בר ב-XP?

Old 25 אפריל 2008, 07:36
מנהל קבוצת

הייתי צריך לקשר את מקורי פתיל גם בעת העברת ההודעה. הודעה # 5 יש רשימה של רעיונות שהיו לי לנסות אותו.

מערכת מפרט:
פלטפורמה: Windows XP SP2 (Winnt 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16640)
אתחול במצב: בדרך כלל

Old 25 אפריל 2008, 07:43
קבוצת תורמים

הו, אני חושב שאני מבין עכשיו. אולי להתקין מחדש את התיקון יהיה טוב יותר. אני לא יודע איפה כלאחר יד ימין לחץ על קיצורי דרך של התוכנית פריטים מאוחסנים ברישום, אבל דברים אחרים יכול היה נפגע גם כן.

Old 26 אפריל 2008, 15:27
קבוצת תורמים

: lol: לא, `לא יודע מה עוד לקרוא את זה, מה הייתי בוחר תיקייה? כדי לתקן התקנה מחדש?
Old 27 אפריל 2008, 06:42
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי קארל View Post
: lol: לא, `לא יודע מה עוד לקרוא את זה, מה הייתי בוחר תיקייה? כדי לתקן התקנה מחדש?
אתה היית צריך אתחול מ מקורית XP לכונן ועקוב אחר ההוראות.

Old 27 אפריל 2008, 07:18
קבוצת תורמים

אני לא חייב hven `מקורית XP לכונן התקליטורים רק האב, ב http://www.computer-juice.com/forums...problem-16676/ שמתי קצת pictureso F התיקיות `אני חייב על יחידת תקליטורים ו אני לא יודע איזה מהם הייתי צריך לנסות.
Old 27 אפריל 2008, 09:41
קבוצת תורמים

קארל, נסה oemsetup.exe אבל אם זה אומר שהוא הולך להחליף את HDD או פורמט זה אז אתה צריך גיבוי ראשונים. האם ניסית פשוט דבק disk1 ואילו יתכן ואיתחול? בדרך כלל תתבקש אם ברצונך אתחול מהתקליטור. עם זאת, שוב לוודא שהוא לא הולך להחליף את HDD. אתה תקבל אזהרה בכל מקרה.

Old 5 במאי 2008, 16:05
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mike0001 View Post
קארל, נסה oemsetup.exe אבל אם זה אומר שהוא הולך להחליף את HDD או פורמט זה אז אתה צריך גיבוי ראשונים. האם ניסית פשוט דבק disk1 ואילו יתכן ואיתחול? בדרך כלל תתבקש אם ברצונך אתחול מהתקליטור. עם זאת, שוב לוודא שהוא לא הולך להחליף את HDD. אתה תקבל אזהרה בכל מקרה.

עשיתי את כל זה, וכן אני מצטער, אני לא להיות אין `ב הגילאים אבל אני booted טופס שלי יחידת תקליטורים ולאחר מכן החל מחדש את O וכן מחוק את כל הקבצים שלי מוכן להתקין מחדש וזה אומר צריך לעשות 75% ו לאחר מכן אמר כי הדיסק היה corrupt.Tried אותם רק היה מכיר את כל הדיסק 1 וניסה itover ו ove שוב ושום דבר.
אז אני לא יכול `גישה לא המחשב שלי בכלל כי זה wouldn` t boot.So הלכתי לחנות המחשב המקומי שלי יש XP Home Edition (תמורת 52 + מע"מ) ו להתקין מחדש זה כל שבת יש כמה yesturday אנטי וירוס תוכנה אני מעודכן עכשיו אני ממש שמח שאני יכול עכשיו לחץ על הזכות!
ואם אני מקבל בקול רם של trojans או המחשב buggers למעלה אני יכול להתקין אותו מחדש again.And אני ממליץ לאנשים אשר עדיין לא `כבר יש דיסק מקורי של מערכת ההפעלה כדי לקבל אחד או רק את הגיבוי Masters.

נ.ב. שוב תודה לך כל כך הרבה עבור help.Oh ועשיתי מלא לאתחל ולחלק למחיצות, אני מחקת את אלו שכבר היו לי שני ואני פשוט עשה חדש ועשה מלא / מחיצה ארוך, כל כך היי! !
Old 5 במאי 2008, 16:07
מנהל קבוצת

אני שמח שאתה לגבות את מהירות!

בדוק לשמור על עצמך בטוחה באינטרנט לטיפים וחופשי כלים כדי לשמור על בטוח בעתיד.

ראה גם המחשב איטי? ייתכן שהוא לא היה Malware בחינם ניקוי / תחזוקה כלים כדי לסייע לשמור על המחשב פועל חלק.

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
המון Vista, תוכניות הפעלה התחלה טוען אז Compuer Reboots caselles206 מערכות ההפעלה Windows 2 -17 פברואר 2009 11:28
[בעיה] המחשב נתקע קצת כאשר תוכניות סגורות. matthew03 כללי תוכנות צ 'אט 3 27 ספטמבר 2008 02:26
כל התוכניות להתחיל בעיה בר evilfantasy וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 6 24 אפריל 2008 13:08
מוזר start-up תוכניות - AIO_Scan_CDA faganator וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 1 -17 דצמבר 2007 10:09
זקוק לעזרה עם start-up תוכניות Thunderer מערכות ההפעלה Windows 15 -27 נובמבר 2007 12:27
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.