mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Visos programos prasideda baro problema

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 23, 2008, 15:29
Donorų grupės

Default Visos programos prasideda baro problema

Hey all

I `ve got šią problemą su savo pirmuoju bar.When Aš einu į visas programas ir bandykite paspausti dešiniuoju pelės klavišu visas gaunu iš viso pradėti juostoje tik mirksi panašių Viena dalis milijardinės sekundės, tai Won` t let me dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite organizuoti programas ir tt
Manau, kad tai gali būti dėl paskutinio mano Trojos arklys.
Bet kas gali man padėti arba duoti man bet kaip į idėjų, kaip gauti ją atgal, kad galėčiau į ją dešiniuoju pelės klavišu.

Milijonai ačiū visiems, kas gali man padėti bet kokiu būdu.

Ačiū

Carl

BTW galiu dešiniuoju pelės klavišu ant darbastalio, kaip ir internetas ir kt vos ne visas programas startbar.

EDIT: Perkelta iš virusų ir šnipinėjimo programų saugumo forume. Tai nėra kenkėjiškų programų.
Old Balandis 25, 2008, 07:14
Donorų grupės

Ar Jūs nurodote, kokią operacinę sistemą Jūs naudojate? Manau tai ne vista kaip ir M $ turi išėmus virusų ir trojos Vista galimybę. LoL

Koks start juosta į XP?

Old Balandis 25, 2008, 07:36
Moderatorius Grupė

Norėčiau būti susijęs su originalus sriegis pat kai juda paštu. Post # 5 turi idėjų, aš jį pabandyti sąrašą.

Svaidytuvo:
Platforma: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16640)
Boot mode: Normal

Old Balandis 25, 2008, 07:43
Donorų grupės

Oh, I think I understand now. Patikrinkite remontas naujo būtų geriau. Nežinau ekspromtu kur paspauskite dešiniuoju pelės klavišu klavišai programos elementai yra saugomi registre, bet kita ko, galėjo būti pažeistas per.

Old Balandis 26, 2008, 15:27
Donorų grupės

: lol: aš nenorėjau `t know what else to call it, kas aplanko turėčiau pasirinkti? remontuoti naujo?
Old Balandis 27, 2008, 06:42
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Carl View Post
: lol: aš nenorėjau `t know what else to call it, kas aplanko turėčiau pasirinkti? remontuoti naujo?
Jums reikės paleisti iš originalaus XP CD ir sekti nurodymus.

Old Balandis 27, 2008, 07:18
Donorų grupės

I hven `t got originalus XP CD tik meistras CD, iš http://www.computer-juice.com/forums...problem-16676/ Aš ją šiek tiek pictureso f katalogus I `ve got pagrindiniu CD ir i don` t know kurių vienas aš turiu pabandyti.
Old Balandis 27, 2008, 09:41
Donorų grupės

Carl, pabandykite oemsetup.exe bet jei jis sako, kad ji ketina perrašyti savo HDD arba formatuoti, tuomet jūs turite padaryti atsarginę kopiją pirma. Ar bandėte tik nepriliptų Disk1 ir paleista? Paprastai jums yra paklausiama, ar norite paleisti iš kompaktinio disko. Tačiau, dar kartą įsitikinkite, kad jis nesiruošia perrašyti savo HDD. Gausite įspėjimą arba būdu.

Old Gegužė 5, 2008, 16:05
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Carl, pabandykite oemsetup.exe bet jei jis sako, kad ji ketina perrašyti savo HDD arba formatuoti, tuomet jūs turite padaryti atsarginę kopiją pirma. Ar bandėte tik nepriliptų Disk1 ir paleista? Paprastai jums yra paklausiama, ar norite paleisti iš kompaktinio disko. Tačiau, dar kartą įsitikinkite, kad jis nesiruošia perrašyti savo HDD. Gausite įspėjimą arba būdu.

Aš visa tai, ir I `m sorry I Ain` T būti pagal amžių, bet aš įkelti forma mano ponas CD ir tada prasidėjo O įdiegti ir ištrinti visus mano failus pasiruošusi įdiegti ir jis pateko į Bout 75% padaryta ir tada sako, kad diskas buvo corrupt.Tried em visos tik būtų pripažinti Disk 1 ir bandė itover ir Ove ir vėl nieko.
Ir aš negalėjau `t pasiekti savo kompiuterį iš visų, nes nebūtu` t boot.So nuėjau į savo vietinę kompiuterinę parduotuvę ir gavo XP Home Edition (už £ 52 + PVM) ir iš naujo jį visą šeštadienį ir got some antivirusinę programinę įrangą ir yesturday esu iki dienos dabar ir esu tikrai laiminga, kaip aš dabar galite dešiniuoju pelės klavišu!
Ir jei man garsiai Trojos arklys, ar kompiuterio buggers iki galiu įdiegti jį again.And aš rekomenduoju žmonėms, kurie Haven `t jau gavo pirminį OS diską gausite vieną ar tik savo atsarginę meistrų.

PS Ačiū visiems dar kartą labai už Jūsų help.Oh ir aš visą formatavimą ir pertvarų, aš ištrinti tuos aš jau turėjau dvi, ir aš tiesiog padaryta nauja ir padarė visą / skirsnį ilgai, todėl hey! !!
Old Gegužė 5, 2008, 16:07
Moderatorius Grupė

Glad you're back pagreitinti!

Išvykimo Išlaikyti Yourself saugiam internete Patarimai ir nemokamus įrankius, norint išlaikyti saugų ateityje.

Taip pat žiūrėkite Lėtas kompiuterio? Ji negali būti kenkėjiškų programų nemokamai valymo / priežiūros priemones, padedančias išsaugoti savo kompiuteryje, kuriame veikia sklandžiai.

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Vista Kroviniai, Pavaros paleidimas Pradėti Kraunasi Tada Compuer reboot caselles206 Windows "operacinės sistemos 2 17 vasaris 2009 11:28
[Problema] PC stringa truputį, kai programos yra uždarytos. matthew03 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 3 27 rugsėjis 2008 02:26
Visos programos prasideda baro problema evilfantasy Virus, Spyware & Security 6 Balandis 24, 2008 13:08
Keista Start-up Programos - AIO_Scan_CDA faganator Virus, Spyware & Security 1 17 gruodis 2007 10:09
Need Help with start-up programas Perkūnas Windows "operacinės sistemos 15 Lapkritis 27, 2007 12:27
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.