![]() |
|
| |||
| |||
| Hey all I `ve got šo problēmu ar manu sākuma bar.When i iedziļināties ar visām programmām un mēģiniet labo klikšķi visiem man ir visa sākums bārs kaste tikai mirgo līdzīgiem nanosecond, tas ieguva` t let me labais klikšķis organizēt programmu uc Es domāju, ka tas varētu būt saistīts ar manu pēdējo Trojan. Bet var kāds man palīdzēt, vai man nekādas idejas, kā to dabūt atpakaļ, lai es varētu labo klikšķi tajā. Miljoniem paldies visiem, kas var man palīdzēt jebkādā veidā. Paldies Laucinieks BTW i var peles labo pogu noklikšķiniet uz, piemēram, desktop un interneta u.tml tikai ne visām programmām startbar. EDIT: Pārcelts no Virus Spyware & Security forums. Tas nav malware.
__________________ <Attēli, nedrīkst būt lielāks par 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Vai varat norādīt Kādu operētājsistēmu Jūs izmantojat? Es pieņemu, ka nav Vista, kā M $ ir izņemta iespēja vīrusiem un Trojas zirgiem in vista. Lols Kas ir sākums bārs XP?
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Es būtu saistīts ar oriģināls vītne arī tad, kad pārvietojas post. Post # 5 ir saraksta ideju man bija viņu mēģināt. System specs: Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16640) Boot mode: Normal |
|
| |||
| |||
| Ak, es domāju, ka es saprotu tagad. Varbūt remonts pārinstalēt būtu labāk. Es nezinu, nesagatavots, kur labo klikšķi īsinājumtaustiņi programmai preces tiek glabātas reģistru, bet arī citas lietas var būt bojātas pārāk.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| : lol: i didn `t zināt, kas vēl to nosaukt, kāda mape man izvēlēties? remonta pārinstalēt?
|
| |||
| |||
| Jums būtu nepieciešams, lai boot no oriģinālā XP CD un izpildiet norādījumus.
|
| |||
| |||
| i hven `t got oriģināls xp cd tikai meistars CD, in http://www.computer-juice.com/forums...problem-16676/ man dažas pictureso f mapes I `ve got uz kapteinis cds un i don` t zināt, kur man būtu mēģināt.
|
| |||
| |||
| Laucinieks, mēģiniet oemsetup.exe bet, ja saka, ka tā gatavojas pārrakstīt savu HDD vai formātā, ka tad jums to backup pirmās. Vai esat mēģinājuši tikai pieturās disk1 un rebooting? Parasti jums tiek jautāts, vai vēlaties palaist no CD. Tomēr vēlreiz pārliecinieties, ka tā nav dodas uz pārrakstīt jūsu HDD. Jūs saņemsiet brīdinājumu vai otrā virzienā.
|
| |||
| |||
| Quote:
Es to visu, un i `m sorry, I ain` t būt šajā vecumā, bet man booted form my master CD un tad sāka o pārinstalēt un izdzēst visus savus failus gatavs atkārtoti un tas nokļuvis bout 75% jādara un tad teica, ka disks bija corrupt.Tried em visi tikai pazīs disk 1 un mēģināja itover un ove vēlreiz un nekas. So i couldn `t piekļūt savam datoram vispār, jo tas wouldn` t boot.So es devos uz savu vietējo datoru veikals un saņēma XP Home Edition (par £ 52 + PVN) un pārinstalēta, tas viss ir sestdiena un ieguva dažas pret vīrusu programmatūras yesturday un am aktuāla tagad un esmu patiešām laimīgs, kā es tagad labo klikšķi! ![]() ![]() ![]() ![]() Un, ja man skaļi un Trojas zirgi vai datoru buggers up i var atinstalēt, again.And Es iesaku cilvēkiem, kuriem haven `t jau got oriģināls OS disku lai iegūtu vienu vai vienkārši backup jūsu meistari. PS Paldies visiem atkal tik daudz par jūsu help.Oh un man bija pilns format un šķērssienu, i jāsvītro tie i jau man bija divas, un es tikko jaunu un tas pilnīgi un ilgstošu starpsienu, lai hey! !!
|
| |||
| |||
| Glad jūs atpakaļ līdz ātrumam! Izbraukšana Uzturētu sevi droši On Web par padomiem un bezmaksas rīki, lai saglabātu jums droši nākotnē. Apskatiet arī Lēns dators? To nedrīkst Malware bezmaksas tīrīšanas / uzkopšanas līdzekļus, lai palīdzētu saglabāt jūsu datorā, kurā darbojas gluda. |