![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hej wszystkim I `ve got ten problem z moim bar.When i uruchomić go na wszystkie programy i spróbuj kliknąć prawym przyciskiem myszy i dostać wszystko jest cała początku bar polu miga tylko na jak nanosecond, to won` t let me kliknij prawym przyciskiem myszy w celu uporządkowania programy itp. Myślę, że może to być spowodowane moje ostatnie trojan. Ale ktoś może mi pomóc lub dać mi jakieś pomysły, jak się ją z powrotem, więc może w nim prawym przyciskiem myszy. Miliony dzięki każdemu, kto może mi pomóc w jakikolwiek sposób. Dziękuję Carl BTW mogę kliknąć prawym przyciskiem myszy na pulpicie i jak internet itp tylko nie na wszystkie programy startbar. EDIT: Przeniesiono z wirusami i oprogramowaniem szpiegującym Bezpieczeństwa forum. To nie złośliwego oprogramowania.
__________________ <Wszystkie zdjęcia muszą być nie większe niż 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Czy to, co stanie systemu operacyjnego używasz? Zakładam, że nie jest to widok jak M $ mają możliwość usunięciu wirusów i trojanów w Vista. LoL Co to jest początku bar w XP?
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| I powinny mieć związane z oryginalnego wątku także wtedy, gdy przeniesienie poczty. Post # 5 posiada listę pomysłów miałem go wypróbować. System SPECS: Platforma: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16640) Boot mode: Normal |
|
| |||
| |||
| Och, myślę, że rozumiemy się. Możliwe, że ponowna naprawa byłaby lepsza. Nie wiem, na poczekaniu, w których prawo do skrótów kliknij program przedmioty są przechowywane w rejestrze, ale inne rzeczy mogły być zbyt uszkodzony.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| : lol: I didn `t know what else to nazwać to, co bym folderze wybrać? do naprawy ponowna?
|
| |||
| |||
| Musisz uruchomić komputer z oryginalnym XP CD i postępuj zgodnie z instrukcjami.
|
| |||
| |||
| I hven `t dostał oryginalny xp cd tylko kapitan CD, w http://www.computer-juice.com/forums...problem-16676/ i umieścić kilka pictureso f foldery I `ve got na kapitana i płyty Nie wiem który z nich będę musiała spróbować.
|
| |||
| |||
| Carl, spróbuj oemsetup.exe ale jeśli mówi, że ma zamiar zastąpić swój HDD lub sformatuj go potem musisz najpierw backup. Czy próbowali prostu znikają disk1 i zrestartować system? Zwykle pojawi się pytanie, czy chcesz załadować system z płyty CD. Jednak ponownie upewnić się, że nie zamierza zastąpić swój HDD. Otrzymasz ostrzeżenie albo sposób.
|
| |||
| |||
| Cytat:
Zrobiłem wszystko to, i I `m sorry I Ain` t być w wieku, ale i uruchomić formularz mego CD, a następnie zaczęła o ponowna i usunięte wszystkie moje pliki gotowe ponowna i dostał do zrobienia bout 75% i Następnie powiedział, że dysk został corrupt.Tried em wszystkich tylko będzie rozpoznać dysku 1 i próbował itover i ove ponownie i nic. Tak więc nie mogłem I `t dostępu mój komputer w ogóle, ponieważ wouldn` t boot.So poszłam do mojego lokalnego sklepu komputerowego i dostałem XP Home Edition (for £ 52 + VAT) i ponownie zainstalować to wszystko w soboty i dostał niektórzy anty wirus yesturday oprogramowania i jestem na bieżąco, a teraz jestem naprawdę szczęśliwy, jak mogę teraz kliknij prawym! ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli ja dostać głośno z trojany lub komputera buggers się i ponownie go again.And polecam osobom Haven `t już oryginalnego dysku OS się tylko jeden lub kopii mistrzów. PS Dziękuję wszystkim jeszcze raz tyle za help.Oh i zrobiłem pełny format i partycji, i skreśla się i już miałem dwa i właśnie w nowy i nie pełnej / partycji długie, więc hey! !
|
| |||
| |||
| Glad you're back do prędkości! Check out Prowadzenie Yourself bezpieczny w sieci porady i darmowe narzędzia dla siebie w bezpiecznej przyszłości. Zobacz także Slow komputer? Nie może być Malware za darmo czyszczenia / konserwacji narzędzi, które pomogą zachować komputer działa sprawnie. |
![]() |
|
| Zakładki |