menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Všetky programy začať bar problém

Reply

Thread Tools
Old 23. apríla 2008, 15:29
Darcu Skupina

Default Všetky programy začať bar problém

Ahoj všetkým

"Ja mám tento problém s mojou start bar.When chodím do všetkých programov a skúste to kliknite pravým tlačidlom myši všetky dostanu je celý start bar krabice len pre blesky ako nanosekúnd, že vyhral` t nechť mi kliknite pravým tlačidlom myši na organizovanie programy atď
Myslím, že to môže byť spôsobené mojím posledným Trojan.
Ale môže mi niekto pomôcť alebo mi akékoľvek nápady, ako sa dostať späť, tak jsem je pravým tlačidlom myši na to.

Milióny poďakovanie všetkým, kto mi môže pomôcť v žiadnom prípade.

Ďakujeme vám

Carl

BTW můžu kliknite pravým tlačidlom na plochu, ako je internet apod a nie len na všetky programy startbar.

EDIT: Presunuté z Virus & Spyware Zabezpečenie fóre. Nie je to malware.
Old 25. apríl 2008, 07:14
Darcu Skupina

Môžete mi, ako operačnom systéme, ktorý používate? Predpokladám, že to nie je ako M $ Vista majú výmaz možnosti vírusov a trójskych koní vo Vista. Válet sa

Čo je to start bar v XP?

Old 25. apríl 2008, 07:36
Moderátor skupiny

Mal som spojený s Pôvodná vlákno Tiež pri presune na miesto. Post # 5 má zoznam myšlienok som ho skúsiť.

Systémové špecifikácie:
Platforma: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16640)
Zavádzacia mód: Normálny

Old 25. apríl 2008, 07:43
Darcu Skupina

Myslím, že rozumiem teraz. Možno preinštalovať opravu by bolo lepšie. Neviem, kde sa bez okolkov kliknite pravým tlačidlom myši na zástupcu programu položky sú uložené v registri, ale iné by bolo príliš poškodené.

Old 26. apríla 2008, 15:27
Darcu Skupina

: Lol: Já jsem "neviem, čo iného k tomu hovoria, aké prvky by aj voliť? na opravy preinštalovať?
Old 27. apríla 2008, 06:42
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Carl View Post
: Lol: Já jsem "neviem, čo iného k tomu hovoria, aké prvky by aj voliť? na opravy preinštalovať?
Ty by bolo potreba zavádzať z pôvodného XP CD a postupujte podľa pokynov.

Old 27. apríla 2008, 07:18
Darcu Skupina

i hven `t dostala originálny xp cd len kapitán CD, v http://www.computer-juice.com/forums...problem-16676/ aj uvedenie niektorých pictures f zložky i "mám na CD a majster Neviem, ktorý z nich by som to skúsiť.
Old 27. apríla 2008, 09:41
Darcu Skupina

Carl, skúste oemsetup.exe ale keď hovorí, že sa chystá prepísať váš HDD alebo formáte potom, čo potrebujete na zálohovanie prvý. Skúšali ste práve odkrvovacieho disk1 a reštartu? Zvyčajne sa vás opýta, či chcete boot z CD. Avšak, opäť sa ubezpečil, že sa nebude prepísať váš HDD. Dostanete varovania, v oboch smeroch.

Old 5. mája 2008, 16:05
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Mike0001 View Post
Carl, skúste oemsetup.exe ale keď hovorí, že sa chystá prepísať váš HDD alebo formáte potom, čo potrebujete na zálohovanie prvý. Skúšali ste práve odkrvovacieho disk1 a reštartu? Zvyčajne sa vás opýta, či chcete boot z CD. Avšak, opäť sa ubezpečil, že sa nebude prepísať váš HDD. Dostanete varovania, v oboch smeroch.

Urobil som všetko, ai `ľúto Nejsem` t byť v starobe, ale aj formu štartoval môj pán CD a potom začala sa o přeinstalovat a vymazávajú všetky moje súbory pripravení přeinstalovat a to dostal na vlne 75% hotovo a Potom povedal, že disk bol corrupt.Tried em všetko by len rozpoznať disk 1 a snažil itover a ove znovu a nič.
Takže som nemohla `t prístup počítač vôbec, pretože by som` t boot.So jsem šel do môjho lokálneho počítača a obchod dostal XP Home Edition (pre 52 libier + DPH) a preinštalovať všetky soboty a niečo proti vírusu yesturday a softvér am aktuálne dnes, a som naozaj šťastný, ako ja teraz kliknite pravým tlačidlom myši!
A aj keď si nahlas z trójskych koní alebo počítača obťažuje sa môžem znova nainštalovať again.And odporučiť aj ľuďom, ktorí Haven `t už mám pôvodný OS disk získať jeden alebo jednoducho zálohovanie vašich majstrov.

PS Ďakujem všetkým zase tak moc pre vaše help.Oh a som plný formát a oddiely, aj ty, aj vypúšťa už som mal dva a som urobil novú a to v plnej / dlhú oblasť, tak ahoj! !
Old 5. mája 2008, 16:07
Moderátor skupiny

Som rád, že ste späť na rýchlosť!

Pozrite sa Udržiavanie bezpečného Yourself On The Web tipy pre voľný a nástroje pre Vás bezpečné v budúcnosti.

Pozri tiež Pomalý počítač? Nemusí to byť Malware zdarma čistenie a údržba nástrojov, ktoré pomôžu udržať počítač spustený hladké.

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Vista bremenami, programy Po spustení Štart Načítavam Potom Compuer Reboots caselles206 Operačné systémy Windows 2 17. február 2009 11:28
[Problém] PC zatuhne trochu, keď programy sú zatvorené. matthew03 Všeobecné Software Chat 3 27. September 2008 02:26
Všetky programy začať bar problém evilfantasy Virus, spyware a bezpečnosť 6 24. apríla 2008 13:08
Strange-Start Up Programy - AIO_Scan_CDA faganator Virus, spyware a bezpečnosť 1 17. decembra 2007 10:09
Potrebujete pomoc s start-up programy Hromobijca Operačné systémy Windows 15 27. novembra 2007 12:27
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.