![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеы свима 'Ја сам добио тај проблем са мојим покретање бар.Ухен ја ући у све програме и покушати кликните десним тастером сви ја добити је цео старт бар оквир за само трепће попут нано секунда је освојила `т лет ме десни клик на организовање програмима и сл Мислим да би то могло бити због моје задње тројанских. Али, може било ко помоћ мене давати мене или било какве идеје о томе како за добити то леђа на тај начин ја могу право кликните на то. Милиони хвала свима који ми могу помоћи на било који начин. Хвала Царл БТУ ја могу право кликните на радна површина као и интернет, итд не само у свим програмима стартбар. Едит: Премештена из Вирус Спыуаре и безбедност форум. Није штетних садржаја.
__________________ «Свака слика мора бити већа од 350кс75пкс. > |
|
| |||
| |||
| Може ли државна Који оперативни систем користите? Претпостављам да није виста као М $ експунгед имају могућност вируса и тројанс унутра Видик. Лол Шта је то старт бар на КСП?
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| ЈА треба имати везан уз оригинални тхреад и када се креће пост. Пост # 5 је списак идеја сам га пробати. Спецификације система: Платформа: Уиндоус КСП СП2 (уиннт 5.01.2600) МСИЕ: Интернет Експлорер в7.00 (7.00.6000.16640) Боот моде: Нормал |
|
| |||
| |||
| Ох, ја мислим да сада разумем. Можда је поправку наново би било боље. Не знам где неучтив десним кликом пречице за програм ставке чувају се у регистар, али друге ствари могао бити оштећен превише.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| : Лол: и није `т кноткле шта друго да га зову, што бих изабрати фасциклу? поправку наново?
|
| |||
| |||
| Те би требао чизма фром оригинал КСП ЦД и следите упутства.
|
| |||
| |||
| Ја хвен `т гот оригинал КСП ЦД само мастер ЦД-и, у хттп://ууу.цомпутер-јуице.цом/форумс...проблем-16676/ и ставити неке пицтурес ф фасцикле `ја сам добио на ЦД-мајстор и ја не знамо шта неки ја би требало пробати.
|
| |||
| |||
| Царл, покушајте оемсетуп.ексе али ако она каже да то иде преко Вашег ХДД или формат онда треба резервне први. Јесте ли покушао праведан приљепљивање диск1 и поновног покретања оперативног сушта? Обично вас се упита желите ли то чизма из ЦД-а. Међутим, опет се уверите да је неће да замени ваш ХДД. Те воља добити један упозорење или начин.
|
| |||
| |||
| Куоте:
Ја сам све што и ја: 'жао ми Аин `т бити у доби, али и мој господар боотед облику ЦД-а, а затим се почео о наново и избрисати сви мој картотека спреман да поново инсталирате и то је то учињено спопадање 75% и затим је рекао да је на диску био цоррупт.Триед ем сви би само препознати диск 1 и покушао итовер ове и опет и ништа. Тако да сам могао `т приступ мом рачунару све јер би` т боот.Со сам отишао на моје локално рачунар дућан и добила КСП Хоме Едитион (за £ 52 + ПДВ) и реинсталлед суботу и то све је добио неки проту-вирус софтвер и ыестурдаы сам до сада и данас сам јако срећан као што сам ја сад десни клик! ![]() ![]() ![]() ![]() И ако ја добити од тројанс гласно или рачунара буггерс горе ја могу наново га агаин.Анд препоручујем да људи који су `т већ добио оригинални ОС диск да бисте добили само један или безбедносне копије вашег мајстора. ПС Хвала свима још толико за свој хелп.Ох и сам пун формату и партиција, и оне избрисане имала сам ја већ имао два, а ја управо направио нову и учини пуни / дуго партицију, па хеј! !
|
| |||
| |||
| Глад сте назад до брзине! Цхецк оут Имајући Ыоурселф сигурно на Уебу За савете и слободне алате да би вас сигурно у будућности. Такође погледајте Цомпутер Споро? То не може бити заштита од злонамерних програма бесплатно за чишћење / одржавање алата за помоћ држати твој рачунар трчање глатка. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Виста оптерећења, у Стартуп Програмс Старт Лоадинг Затим поново подизање система Цомпуер | цаселлес206 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 17 фебруар 2009 11:28 |
| [Проблем] ПЦ смрзну мало када програми се затварају. | маттхеу03 | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 27. сеп 2008 02:26 |
| Сви програми старт бар проблем | евилфантасы | Вирус, Спыуаре и безбедност | 6 | 24 април 2008 13:08 |
| Чудне Старт-уп програм - АИО_Сцан_ЦДА | фаганатор | Вирус, Спыуаре и безбедност | 1 | 17 децембар 2007 10:09 |
| Требате ли помоћ са старт-уп програме | Громовник | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 15 | 27 новембар 2007 12:27 |
| Тхреад Тоолс | |
| |