![]() |
|
| |||
| |||
| Hey tüm I `ve başlangıç bar.When i tüm programları girmek ve I get sağ tıklayıp çalıştığınızda bu sorun var gibi bir nanosaniyelik, it` yaz sağ tıklayıp izin düzenlemek için vermem için yanıp söner bütün başlangıç çubuğu kutu programları vb Ben son troyan nedeniyle olabilir. Ama kimse bana yardım veya bana nasıl geri ben hemen sağ tıklayın almak için herhangi bir fikir verir. Herhangi bir şekilde bana yardımcı olabilecek herkese teşekkür Milyonlarca. Teşekkürler Carl Tüm programları startbar yılında masaüstü ve internet vb gibi değil, BTW I can sağ tıklayın. EDIT: Forum Virüs Spyware & Güvenlik taşınmış. Bu kötü amaçlı yazılım değil.
__________________ <Hayır 350x75px daha büyük herhangi bir görüntü olmalıdır. > |
|
| |||
| |||
| Sizin kullandığınız hangi işletim sistemi devlet miyim? Ben Vista E olarak $ virüsler ve Vista'da trojan'lar yapılması olasılığını expunged yok farzediyorum. Çok komik Ne olduğunu başlangıç çubuğu XP?
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Ben bağlı olmalıdır orijinal iplik Ayrıca Gönderim hareket. Mesaj # 5 Onu denemek vardı fikirlerin bir listesini bulabilirsiniz. Sistem özellikleri: Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16640) Boot modu: Normal |
|
| |||
| |||
| Oh, şimdi anlıyorum düşünüyorum. Belki de bir onarım yeniden yüklemek daha iyi olur. Ben burada rasgele program öğeler için sağ tuş kısayolları kayıt defterinde saklanır, ama bilmiyorum başka şeyler de hasar olabilir.
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| : lol: Ben `ne, ne klasörü I seçsin denir biliyor musun? yeniden onarmak için?
__________________ <Hayır 350x75px daha büyük herhangi bir görüntü olmalıdır. > |
|
| |||
| |||
| Önyükleme için orijinal bir XP CD gerekir ve talimatları uygulayın.
|
| |||
| |||
| I hven `t orijinal XP var, bu sadece ana CD'leri CD http://www.computer-juice.com/forums...problem-16676/ Biraz pictureso f klasörler I `ve ana CD'ler ve i` bir Denemek için olurdu bilmiyorum var koy.
|
| |||
| |||
| Eğer bu size destek ilk ihtiyacınız HDD veya biçimi üzerine gidiyor diyor Carl, ancak oemsetup.exe deneyin. Sadece ve rebootlayana disk1 anlaşmazlık denediniz mi? Eğer boot from the CD istiyorum Genellikle sorulur. Ancak, tekrar HDD üzerine giderek olmadığından emin olun. Ya şekilde bir uyarı alırsınız.
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Bütün bu ve i `yaptım ben değil üzgünüm` çağlarda ama boot benim ana CD'leri formunda ve T ardından yeniden ya başladık ve tüm dosyayı yeniden yüklemek için hazır silinir ve bu süre için% 75 yapılır ve var sonra disk yalnızca tüm diski 1 tanımasını ve itover denedim ve tekrar Ove ve hiçbir şey onları corrupt.Tried söyledi. Ben daha `t erişim benim bilgisayar hiç çünkü` boot.So Ben olsam Yerel bilgisayar mağazasında gidip £ 52 (+ KDV için) ve her Cumartesi bu yeniden yüklenmesi XP Home Edition var ve bazı anti virüs yazılımı ve yesturday var Şimdi tarih ve gerçekten ben artık sağ tıklama olarak mutluyum kadar pm! ![]() ![]() ![]() ![]() Ve eğer yüksek sesle trojan'lar veya i kadar bilgisayar buggers almak bu again.And Ben yeniden yükleyebilirsiniz kim cenneti `t zaten bir veya yedekleme ustaları için orijinal bir işletim sistemi diski var kişilere önerilir. PS tüm tekrar böylece help.Oh ve i için tam biçimini ve bölüm, i olanlar zaten vardı silindi mi kadar iki ve i vardı sadece yeni bir yapılan ve tam / uzun bölümü yaptı, bu nedenle Hey Thank you! !
|
| |||
| |||
| Geri hızlandırmak üzere olduğunuz sevindim! Check out Edin Web'de güvenli tutmak ipuçlarını ve ücretsiz araçlar için gelecekte güvenli tutmak için. Ayrıca bakınız Yavaş Bilgisayar? Buna Kötücül Yazılım Olabilir ücretsiz temizleme / bakım araçları bilgisayarınızın düzgün çalışmasını sağlamak yardımcı olmak için. |
![]() |
|
| Bookmarks |