![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Всім привіт! I `VE отримали цю проблему з моїм я починаю bar.When вдаватися всі програми і спробуйте натиснути праву кнопку і отримати все це ціле поле барі просто почати блимати протягом як наносекунди, вона виграла` T Let Me Right натисніть організувати програми і т.п. Я думаю, це може бути пов'язано з моєї останньої трояна. Але чи кто-небудь допомогти мені або дати мені ідею про те, як отримати його назад, щоб я міг правою кнопкою миші в ньому. Мільйони подяки всім, хто може допомогти мені в будь-якому випадку. Спасибо Карл До речі я можу правою кнопкою миші на робочому столі, як і Інтернет і т.д. просто не всі StartBar програм. EDIT: Перенесено від вірусу Spyware & Security Forum. Це не шкідливі програми.
__________________ <Будь-яке зображення повинно бути не більше, ніж 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Чи можете ви, яку операційну систему ви використовуєте? Я вважаю, це не перспектива як M $ мають виключено можливості вірусів і троянів у Vista. LoL Що таке Початок бару У XP?
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Я повинен був пов'язаний з початковий потік Також під час переміщення посту. Повідомлення # 5 має список ідей я його спробувати. Система специфікації: Платформа: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16640) Boot Mode: Normal |
|
| |||
| |||
| О, я думаю, що розумію зараз. Можливо, ремонту перевстановити буде краще. Я не знаю, де експромтом клацніть правою кнопкою на програму елементи зберігаються в реєстрі, а й інші речі можуть бути пошкоджені занадто.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| : LOL: `Я не знаю, що ще можна назвати, в якій папці б я вибрав? для ремонту переустановки?
__________________ <Будь-яке зображення повинно бути не більше, ніж 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Вам буде потрібно для завантаження з оригінального компакт-диска і виконайте вказівки на екрані.
|
| |||
| |||
| Я hven `T отримала оригінальний XP CD компакт-дисків тільки майстер, в http://www.computer-juice.com/forums...problem-16676/ Я поклав Деякі pictureso F папки I `VE отримали на майстер-дисків, і я не знаємо якому я б спробувати.
|
| |||
| |||
| Карл, спробуйте oemsetup.exe але якщо він каже, що це буде перезаписати ваш жорсткий диск або відформатувати то вам необхідно зробити резервну копію першого. Ви пробували тільки в прилипання disk1 і перезавантаження? Зазвичай ви просите, якщо ви хочете, щоб завантажитися з компакт-диска. Однак знову ж таки переконайтеся, що він не збирається переписати ваш жорсткий диск. Ви отримаєте попередження, в будь-якому випадку.
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я зробив все, що і I `M Sorry I Ain` T бути у віці, але я завантажив формі мої диски майстром, а потім почав O перевстановити і видалити всі мої файли готове для відновлення і він потрапив на бій 75%, і зробили потім сказав, що диск був corrupt.Tried Em All аби визнати, диск 1 і спробував itover і Ove знову і нічого. Такого я не уявляв доступ до свого комп'ютера за все тому, що Wouldn `T boot.So я пішов до моєї місцевої комп'ютерний магазин і отримала XP Home Edition (за £ 52 + ПДВ) і перевстановити всі суботи та отримали деяке програмне забезпечення вчорашнього дня анти вірус і ранку до дати зараз, і я дійсно щасливий, як я можу тепер клацніть правою кнопкою миші! ![]() ![]() ![]() ![]() І якщо я вголос, троянів або комп'ютер buggers до Я можу поміняти його again.and я рекомендую тим, хто притулок `T вже є оригінальний диск з ОС на один або просто резервне копіювання ваших майстрів. PS Дякую всім вас знову так багато для вашої help.Oh і я зробив повне форматування розділу і, я вилучив ті, які я вже був у мене було два, і я просто зробив нову і зробив повний / Long розділу, агов! !!
|
| |||
| |||
| Радий, що ви резервне копіювання на швидкість! Від'їзд Підтримці свого безпечної On The Web Поради безкоштовні утиліти і тримати вас у безпечне майбутнє. Також див Повільний комп'ютер? Він не може бути шкідливих програм на безкоштовне мийний / інструментів, що допомагають зберегти ваш комп'ютер працює гладко. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Вантажі Vista, програм у запуску почати завантаження Тоді Compuer перезавантажується | caselles206 | Операційні системи Windows | 2 | 17 лютого 2009 11:28 |
| [Проблеми] комп'ютер висне, трохи при закритті програми. | matthew03 | General Software чат | 3 | 27 вересня 2008 02:26 |
| Всі програми починаються Бар проблема | evilfantasy | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 6 | 24 квітня 2008 13:08 |
| Дивні Запуск програми - AIO_Scan_CDA | faganator | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 17 грудня 2007 10:09 |
| Потрібна допомога при запуску програми | Громовержець | Операційні системи Windows | 15 | 27 листопада 2007 12:27 |
| Різьба Інструменти | |
| |