менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Всі програми починаються Бар проблема

Reply

Різьба Інструменти
Old 23 квітня 2008, 15:29
Донор групи

Default Всі програми починаються Бар проблема

Всім привіт!

I `VE отримали цю проблему з моїм я починаю bar.When вдаватися всі програми і спробуйте натиснути праву кнопку і отримати все це ціле поле барі просто почати блимати протягом як наносекунди, вона виграла` T Let Me Right натисніть організувати програми і т.п.
Я думаю, це може бути пов'язано з моєї останньої трояна.
Але чи кто-небудь допомогти мені або дати мені ідею про те, як отримати його назад, щоб я міг правою кнопкою миші в ньому.

Мільйони подяки всім, хто може допомогти мені в будь-якому випадку.

Спасибо

Карл

До речі я можу правою кнопкою миші на робочому столі, як і Інтернет і т.д. просто не всі StartBar програм.

EDIT: Перенесено від вірусу Spyware & Security Forum. Це не шкідливі програми.
Old 25 квітня 2008, 07:14
Донор групи

Чи можете ви, яку операційну систему ви використовуєте? Я вважаю, це не перспектива як M $ мають виключено можливості вірусів і троянів у Vista. LoL

Що таке Початок бару У XP?

Old 25 квітня 2008, 07:36
Модератор групи

Я повинен був пов'язаний з початковий потік Також під час переміщення посту. Повідомлення # 5 має список ідей я його спробувати.

Система специфікації:
Платформа: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16640)
Boot Mode: Normal

Old 25 квітня 2008, 07:43
Донор групи

О, я думаю, що розумію зараз. Можливо, ремонту перевстановити буде краще. Я не знаю, де експромтом клацніть правою кнопкою на програму елементи зберігаються в реєстрі, а й інші речі можуть бути пошкоджені занадто.

Old 26 квітня 2008, 15:27
Донор групи

: LOL: `Я не знаю, що ще можна назвати, в якій папці б я вибрав? для ремонту переустановки?
Old 27 квітня 2008, 06:42
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Карл View Post
: LOL: `Я не знаю, що ще можна назвати, в якій папці б я вибрав? для ремонту переустановки?
Вам буде потрібно для завантаження з оригінального компакт-диска і виконайте вказівки на екрані.

Old 27 квітня 2008, 07:18
Донор групи

Я hven `T отримала оригінальний XP CD компакт-дисків тільки майстер, в http://www.computer-juice.com/forums...problem-16676/ Я поклав Деякі pictureso F папки I `VE отримали на майстер-дисків, і я не знаємо якому я б спробувати.
Old 27 квітня 2008, 09:41
Донор групи

Карл, спробуйте oemsetup.exe але якщо він каже, що це буде перезаписати ваш жорсткий диск або відформатувати то вам необхідно зробити резервну копію першого. Ви пробували тільки в прилипання disk1 і перезавантаження? Зазвичай ви просите, якщо ви хочете, щоб завантажитися з компакт-диска. Однак знову ж таки переконайтеся, що він не збирається переписати ваш жорсткий диск. Ви отримаєте попередження, в будь-якому випадку.

Old 5 травня 2008, 16:05
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Mike0001 View Post
Карл, спробуйте oemsetup.exe але якщо він каже, що це буде перезаписати ваш жорсткий диск або відформатувати то вам необхідно зробити резервну копію першого. Ви пробували тільки в прилипання disk1 і перезавантаження? Зазвичай ви просите, якщо ви хочете, щоб завантажитися з компакт-диска. Однак знову ж таки переконайтеся, що він не збирається переписати ваш жорсткий диск. Ви отримаєте попередження, в будь-якому випадку.

Я зробив все, що і I `M Sorry I Ain` T бути у віці, але я завантажив формі мої диски майстром, а потім почав O перевстановити і видалити всі мої файли готове для відновлення і він потрапив на бій 75%, і зробили потім сказав, що диск був corrupt.Tried Em All аби визнати, диск 1 і спробував itover і Ove знову і нічого.
Такого я не уявляв доступ до свого комп'ютера за все тому, що Wouldn `T boot.So я пішов до моєї місцевої комп'ютерний магазин і отримала XP Home Edition (за £ 52 + ПДВ) і перевстановити всі суботи та отримали деяке програмне забезпечення вчорашнього дня анти вірус і ранку до дати зараз, і я дійсно щасливий, як я можу тепер клацніть правою кнопкою миші!
І якщо я вголос, троянів або комп'ютер buggers до Я можу поміняти його again.and я рекомендую тим, хто притулок `T вже є оригінальний диск з ОС на один або просто резервне копіювання ваших майстрів.

PS Дякую всім вас знову так багато для вашої help.Oh і я зробив повне форматування розділу і, я вилучив ті, які я вже був у мене було два, і я просто зробив нову і зробив повний / Long розділу, агов! !!
Old 5 травня 2008, 16:07
Модератор групи

Радий, що ви резервне копіювання на швидкість!

Від'їзд Підтримці свого безпечної On The Web Поради безкоштовні утиліти і тримати вас у безпечне майбутнє.

Також див Повільний комп'ютер? Він не може бути шкідливих програм на безкоштовне мийний / інструментів, що допомагають зберегти ваш комп'ютер працює гладко.

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Вантажі Vista, програм у запуску почати завантаження Тоді Compuer перезавантажується caselles206 Операційні системи Windows 2 17 лютого 2009 11:28
[Проблеми] комп'ютер висне, трохи при закритті програми. matthew03 General Software чат 3 27 вересня 2008 02:26
Всі програми починаються Бар проблема evilfantasy Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 6 24 квітня 2008 13:08
Дивні Запуск програми - AIO_Scan_CDA faganator Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 1 17 грудня 2007 10:09
Потрібна допомога при запуску програми Громовержець Операційні системи Windows 15 27 листопада 2007 12:27
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.