![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет Бях просто модернизация доста стар компютър (Compaq Evo SFF), Поставете прясно копие на Windows на, GFX инсталираните драйвери, инсталирани безжични USB драйвери и просто като бях на път да инсталирате драйверите за USB 2, рестартирайте компютъра, и получи заседнало в безкраен цикъл рестартира, опитах безопасен режим, последна добра конфигурацията и нито един от тях работи, какъв изглеждам към решаването му е unplugging USB устройства, след което тя ще зарежда Windows. Като гледам в случай зрителя грешката кодове са STOP 0x000000050 страница виновен в не пейджъра област И престани 0x00000007e система темата изключение не се обработват Досадно нещо беше didn't идентифицират шофьор в bsods. Помощ много оценявам. Spec е: Pentium 4 2.0Ghz 512MB на овен 30GB HDD Intel интегриран grahics |
|
| |||
| |||
| Знаете ли всички сервизни пакети за Windoze на първо място, след това се опитайте късно usb2 драйвери от HP / Compaq е уеб сайт?
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Хей, Трябва да се хранят с нея реших да започне отначало again.and формат. В USB драйвери са под формата на HP Compaq уебсайт. прозорците и да е напълно patched със SP2. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Изключване на компютъра се рестартира ... | CODMW | Windows операционни системи | 1 | 5-ти ноември 2009 г. 11:39 |
| Компютърът се рестартира по себе си. | andrewanimation | Общи Хардуер Чат | 22 | 4-ти Октомври, 2009 08:37 |
| BSODs когато се опитвате да инсталирате Windows XP | blubla | Windows операционни системи | 5 | 23ти септември 2008 04:59 |
| Случайна рестартира (моля помощ) | zaze | Общи Хардуер Чат | 1 | 21 Jan 2008 13:08 |
| Рестартира от само себе си (след като до този момент) и BSOD | buchanan | Общи Хардуер Чат | 14 | 2ри септември 2007 17:35 |
| Нишка Инструменти | |
| |