![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj Jen jsem se modernizace poměrně staré PC (Compaq Evo SFF), Dej si čerstvé kopie Windows, GFX nainstalovány ovladače instalované bezdrátové USB ovladače, a stejně tak jsem byl asi na instalaci USB 2 ovladače, restart PC, a mám uvízl v nekonečné smyčce restartu, pokusil nouzovém režimu, poslední dobré config a ani jeden z nich pracovali, co se zdálo k řešení bylo odpojením USB zařízení, pak by to zatížení oken. Pohledu na případ diváka chybové kódy STOP 0x000000050 stránce chyba při nedodržení stránkovaného oblasti a STOP 0x00000007e systému vlákno výjimkou není nakládáno Mrzutost bylo didnt identifikovat řidiče v bsods. pomůže hodně. Spec je: Pentium 4 2.0Ghz 512 megabajtů RAM 30GB HDD Intel integrovaná grahics |
|
| |||
| |||
| Měli byste dát všechny aktualizace Service Pack pro Windoze první, zkuste nejnovější ovladače USB2 od HP / Compaq 's webové stránky?
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Hej, Dostal jsem tak naštvaný, že jsem se rozhodl začít znovu again.and formátu. USB ovladače byly formě HP Compaq stránkách. a ano oken byl plně záplatovaný s SP2. |