μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Ενοχλητικό BSODs / επανεκκίνηση

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 12η Μαΐου 2008, 09:30
Μέλος Ομάδα

Default Ενοχλητικό BSODs / επανεκκίνηση

Γειά

Απλώς αναβάθμιση ένα αρκετά παλιό υπολογιστή (Compaq Evo SFF), Βάλε ένα νέο αντίγραφο των Windows και μετά, GFX εγκατεστημένα προγράμματα οδήγησης, εγκατεστημένα ασύρματα USB οδηγών, και όπως ήμουν για την εγκατάσταση του USB 2 οδηγούς, η επανεκκίνηση του υπολογιστή, και πήρε κολλήσει σε ένα ατελείωτο βρόχο επανεκκίνηση, προσπάθησε safe mode, το τελευταίο καλό config και κανένας από αυτούς δεν λειτούργησε, αυτό που φάνηκε να το λύσουμε αυτό αποσυνδέσετε συσκευές USB, τότε θα φορτώνει παράθυρα. Εξετάζοντας την περίπτωση θεατή κωδικούς σφάλματος είναι

STOP 0x000000050 σελίδα σφάλμα μη σελιδοποιημένη περιοχή

STOP και 0x00000007e σύστημα το νήμα που δεν αντιμετωπίζονται

Ενοχλητικό πράγμα ήταν didn't εντοπίσουν ένα πρόγραμμα οδήγησης στην bsods.

βοηθήσει ιδιαίτερα αποτελεσματικό.

Spec είναι:

Pentium 4 2.0Ghz
512MB μνήμης RAM
30GB HDD
Intel ολοκληρωμένη grahics
Old 12η Μαΐου 2008, 12:10
Ομάδα Δωρητών

Εσύ που όλα τα πακέτα υπηρεσιών για Windoze πρώτη, στη συνέχεια, δοκιμάστε τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης από USB2 HP / Compaq 's web site;

Old 12η Μαΐου 2008, 12:33
Μέλος Ομάδα

Έι,

Έχω βαρεθεί τόσο με αυτό αποφάσισα να ξεκινήσουμε από την αρχή again.and μορφή. Οι οδηγοί USB ήταν η μορφή HP Compaq ιστοσελίδα. ναι και τα παράθυρα ήταν πλήρως ενημερωμένα με SP2.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Επανεκκίνηση του υπολογιστή στο κλείσιμο ... CODMW Λειτουργικά συστήματα Windows 1 5 του Νοεμβρίου 2009 11:39
Γίνεται επανεκκίνηση του υπολογιστή από μόνη της. andrewanimation Γενική Συζήτηση Hardware 22 4 Οκτωβρίου του 2009 08:37
BSODs όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε τα Windows XP blubla Λειτουργικά συστήματα Windows 5 23η Σεπ 2008 04:59
Τυχαία Επανεκκινεί (please help) zaze Γενική Συζήτηση Hardware 1 21 Ιαν 2008 13:08
Επανεκκινεί από μόνη της (μία φορά μέχρι σήμερα) και BSOD Buchanan Γενική Συζήτηση Hardware 14 2ο Sep 2007 17:35
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.