![]() |
|
| |||
| |||
| Γειά Απλώς αναβάθμιση ένα αρκετά παλιό υπολογιστή (Compaq Evo SFF), Βάλε ένα νέο αντίγραφο των Windows και μετά, GFX εγκατεστημένα προγράμματα οδήγησης, εγκατεστημένα ασύρματα USB οδηγών, και όπως ήμουν για την εγκατάσταση του USB 2 οδηγούς, η επανεκκίνηση του υπολογιστή, και πήρε κολλήσει σε ένα ατελείωτο βρόχο επανεκκίνηση, προσπάθησε safe mode, το τελευταίο καλό config και κανένας από αυτούς δεν λειτούργησε, αυτό που φάνηκε να το λύσουμε αυτό αποσυνδέσετε συσκευές USB, τότε θα φορτώνει παράθυρα. Εξετάζοντας την περίπτωση θεατή κωδικούς σφάλματος είναι STOP 0x000000050 σελίδα σφάλμα μη σελιδοποιημένη περιοχή STOP και 0x00000007e σύστημα το νήμα που δεν αντιμετωπίζονται Ενοχλητικό πράγμα ήταν didn't εντοπίσουν ένα πρόγραμμα οδήγησης στην bsods. βοηθήσει ιδιαίτερα αποτελεσματικό. Spec είναι: Pentium 4 2.0Ghz 512MB μνήμης RAM 30GB HDD Intel ολοκληρωμένη grahics |
|
| |||
| |||
| Εσύ που όλα τα πακέτα υπηρεσιών για Windoze πρώτη, στη συνέχεια, δοκιμάστε τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης από USB2 HP / Compaq 's web site;
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Έι, Έχω βαρεθεί τόσο με αυτό αποφάσισα να ξεκινήσουμε από την αρχή again.and μορφή. Οι οδηγοί USB ήταν η μορφή HP Compaq ιστοσελίδα. ναι και τα παράθυρα ήταν πλήρως ενημερωμένα με SP2. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Επανεκκίνηση του υπολογιστή στο κλείσιμο ... | CODMW | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 5 του Νοεμβρίου 2009 11:39 |
| Γίνεται επανεκκίνηση του υπολογιστή από μόνη της. | andrewanimation | Γενική Συζήτηση Hardware | 22 | 4 Οκτωβρίου του 2009 08:37 |
| BSODs όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε τα Windows XP | blubla | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 23η Σεπ 2008 04:59 |
| Τυχαία Επανεκκινεί (please help) | zaze | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 21 Ιαν 2008 13:08 |
| Επανεκκινεί από μόνη της (μία φορά μέχρι σήμερα) και BSOD | Buchanan | Γενική Συζήτηση Hardware | 14 | 2ο Sep 2007 17:35 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |