manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Peckav BSODs / restartuje

Reply

Thread Tools
Old 12 svi 2008, 09:30
Member Group

Default Peckav BSODs / restartuje

Zdravo

Sam bio pravedan nadograđujete prilično stara PC (Compaqa Evo SFF), stavite svježe kopije sustava Windows, a instalirani GFX vozača, instaliranu bežičnu USB drivere, i kao što sam bio oko instaliranja drivera USB 2, ponovno pokrenite računalo, a dobio zaglavi u beskonacne petlje ponovno podizanje sustava, pokušala siguran način, posljednja dobar config i ni od njih radio, što činiti se riješiti je unplugging USB uređaji, onda bi se učitava prozora. Gledanjem u Event Viewer pogrešku kodovi

STOP 0x000000050 page fault in non paged području

i STOP 0x00000007e sustavu thread iznimka ne obrađuju

Peckav predmet je Internet nije identificirati vozača u bsods.

pomoći mnogo poštovati.

Izvanred je:

Pentium 4 2.0Ghz
512MB RAM-a
HDD 30GB
Intel integrirana grahics
Old 12 svi 2008, 12:10
Donatorska Grupa

Jeste li staviti sve servisne pakete na Windoze prvo, a zatim pokušajte usb2 najnovije drivere sa HP / Compaqa 's web stranice?

Old 12 svi 2008, 12:33
Member Group

Ej,

I tako je dobio hranjen gore sa njom sam odlučio početi iz početka again.and formatu. USB driveri su formi HP Compaqa website. i da je bila potpuno patched prozora sa SP2.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Nastavak na PC Shutdown ... CODMW Windows Operating Systems 1 5. studeni 2009 11:39
Računalo se ponovo pokreće na vlastitu. andrewanimation General Hardware Chat 22 4. listopada 2009 08:37
BSODs kada pokušavate instalirati sustav Windows XP blubla Windows Operating Systems 5 23. Ruj 2008 04:59
Random restartuje (molim pomoć) zaze General Hardware Chat 1 21 siječanj 2008 13:08
Restartuje sam od sebe (jednom do sada) i BSOD Buchanan General Hardware Chat 14 2. Sep 2007 17:35
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.