![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo Sam bio pravedan nadograđujete prilično stara PC (Compaqa Evo SFF), stavite svježe kopije sustava Windows, a instalirani GFX vozača, instaliranu bežičnu USB drivere, i kao što sam bio oko instaliranja drivera USB 2, ponovno pokrenite računalo, a dobio zaglavi u beskonacne petlje ponovno podizanje sustava, pokušala siguran način, posljednja dobar config i ni od njih radio, što činiti se riješiti je unplugging USB uređaji, onda bi se učitava prozora. Gledanjem u Event Viewer pogrešku kodovi STOP 0x000000050 page fault in non paged području i STOP 0x00000007e sustavu thread iznimka ne obrađuju Peckav predmet je Internet nije identificirati vozača u bsods. pomoći mnogo poštovati. Izvanred je: Pentium 4 2.0Ghz 512MB RAM-a HDD 30GB Intel integrirana grahics |
|
| |||
| |||
| Jeste li staviti sve servisne pakete na Windoze prvo, a zatim pokušajte usb2 najnovije drivere sa HP / Compaqa 's web stranice?
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Ej, I tako je dobio hranjen gore sa njom sam odlučio početi iz početka again.and formatu. USB driveri su formi HP Compaqa website. i da je bila potpuno patched prozora sa SP2. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Nastavak na PC Shutdown ... | CODMW | Windows Operating Systems | 1 | 5. studeni 2009 11:39 |
| Računalo se ponovo pokreće na vlastitu. | andrewanimation | General Hardware Chat | 22 | 4. listopada 2009 08:37 |
| BSODs kada pokušavate instalirati sustav Windows XP | blubla | Windows Operating Systems | 5 | 23. Ruj 2008 04:59 |
| Random restartuje (molim pomoć) | zaze | General Hardware Chat | 1 | 21 siječanj 2008 13:08 |
| Restartuje sam od sebe (jednom do sada) i BSOD | Buchanan | General Hardware Chat | 14 | 2. Sep 2007 17:35 |
| Thread Tools | |
| |