kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Bosszantó BSODs / újraindul

Reply

Téma eszközök
Old 12. május 2008, 09:30
Csoport tagja

Default Bosszantó BSODs / újraindul

Helló

Én csak korszerűsítés meglehetősen régi PC (Compaq Evo SFF), tedd egy új példányát a Windows telepítve Gfx járművezetők, a beépített vezeték nélküli USB-meghajtókat, és éppen azon voltam, hogy telepítse a 2 USB-meghajtókat, a számítógép újraindul, és a kapott beragadt egy végtelen reboot hurok, próbáltam csökkentett módban, az utolsó jó konfig, és egyikük sem működött, ami úgy tűnt, hogy megoldja azt kihúzásával USB eszközöket, akkor is betölti a Windows-t. Pillantva Program a hibakódok

STOP 0x000000050 laphibát nem lapozható terület

és a STOP 0x00000007e rendszer szál kivételével nem kezelik

Bosszantó dolog volt ez didnt azonosítani a vezetőt a bsods.

help much appreciated.

Spec is:

Pentium 4 2.0Ghz
512MB RAM
30GB HDD
Intel integrált grahics
Old Május 12 2008, 12:10
Donor Group

Te hogy a szervizcsomagot a Windoze első, akkor próbáld ki a legújabb USB2 vezetők a HP / Compaq 's web site?

Old Május 12 2008, 12:33
Csoport tagja

Hé,

Van úgy, elege van az, hogy úgy döntöttem, hogy ismét again.and formátumban. Az USB-vezetők alkotják a HP Compaq honlapján. És igen ablakok teljes folt SP2.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
PC újraindítása a leállítás ... CODMW A Windows operációs rendszerek 1 November 5, 2009 11:39
Számítógép újraindítása önmagában. andrewanimation Általános fémáru Chat 22 Október 4, 2009 08:37
BSODs mikor kipróbálás-hoz felszerel Windows XP blubla A Windows operációs rendszerek 5 23. Szeptember 2008 04:59
Véletlen Újrakezdi (please help) zaze Általános fémáru Chat 1 21. január 2008 13:08
Újrakezdi önmagában (ha eddig) és BSOD Buchanan Általános fémáru Chat 14 2. Szeptember 2007 17:35
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.