![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló Én csak korszerűsítés meglehetősen régi PC (Compaq Evo SFF), tedd egy új példányát a Windows telepítve Gfx járművezetők, a beépített vezeték nélküli USB-meghajtókat, és éppen azon voltam, hogy telepítse a 2 USB-meghajtókat, a számítógép újraindul, és a kapott beragadt egy végtelen reboot hurok, próbáltam csökkentett módban, az utolsó jó konfig, és egyikük sem működött, ami úgy tűnt, hogy megoldja azt kihúzásával USB eszközöket, akkor is betölti a Windows-t. Pillantva Program a hibakódok STOP 0x000000050 laphibát nem lapozható terület és a STOP 0x00000007e rendszer szál kivételével nem kezelik Bosszantó dolog volt ez didnt azonosítani a vezetőt a bsods. help much appreciated. Spec is: Pentium 4 2.0Ghz 512MB RAM 30GB HDD Intel integrált grahics |
|
| |||
| |||
| Te hogy a szervizcsomagot a Windoze első, akkor próbáld ki a legújabb USB2 vezetők a HP / Compaq 's web site?
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Hé, Van úgy, elege van az, hogy úgy döntöttem, hogy ismét again.and formátumban. Az USB-vezetők alkotják a HP Compaq honlapján. És igen ablakok teljes folt SP2. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| PC újraindítása a leállítás ... | CODMW | A Windows operációs rendszerek | 1 | November 5, 2009 11:39 |
| Számítógép újraindítása önmagában. | andrewanimation | Általános fémáru Chat | 22 | Október 4, 2009 08:37 |
| BSODs mikor kipróbálás-hoz felszerel Windows XP | blubla | A Windows operációs rendszerek | 5 | 23. Szeptember 2008 04:59 |
| Véletlen Újrakezdi (please help) | zaze | Általános fémáru Chat | 1 | 21. január 2008 13:08 |
| Újrakezdi önmagában (ha eddig) és BSOD | Buchanan | Általános fémáru Chat | 14 | 2. Szeptember 2007 17:35 |
| Téma eszközök | |
| |