![]() |
|
| |||
| |||
| שלום הייתי פשוט למדי לשדרג את המחשב הישן (Compaq Evo SFF), שים עותק חדש של חלונות על התקינו GFX מנהלי התקנים מותקנים מנהלי התקנים אלחוטיים USB, ו כפי שאני עומד להתקין את מנהלי ההתקנים USB 2, הפעל מחדש את המחשב, וקיבלתי תקוע אינסופי לאתחל לולאה, ניסיתי מצב בטוח, האחרון תצורה טוב מהם ולא עובד, מה נראה היה לפתור את זה unplugging התקני ה-USB, ואז זה היה המון חלונות. מאת מסתכל על מציג האירועים הם קודי שגיאה העצירה 0x000000050 Page fault in לא מעומד אזור ולהפסיק 0x00000007e המערכת פתיל חריג לא טיפל דבר זה היה מרגיז didn't לזיהוי הנהג של bsods. עזרה הרבה appreciated. Spec היא: פנטיום 4 2.0Ghz 512MB של RAM 30GB HDD אינטל משולב grahics |
|
| |||
| |||
| האם לשים את כל חבילות השירות ב Windoze הראשון, ולאחר מכן לנסות את מנהלי ההתקן העדכניים ביותר מ usb2 Hp / Compaq, זה אתר אינטרנט?
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| היי, יש לי כל כך נמאס לו עם זה החלטתי לפתוח פרק חדש again.and פורמט. את מנהלי ההתקנים USB היו צורה של hp Compaq האתר. ועל כן היה מלא חלונות טלוא עם SP2. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הפעלה מחדש של המחשב על כיבוי ... | CODMW | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 5 נובמבר 2009 11:39 |
| המחשב מחדש בכוחות עצמה. | andrewanimation | כללי חומרה צ 'אט | 22 | 4 אוקטובר 2009 08:37 |
| BSODs כאשר מנסים להתקין את Windows XP | blubla | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 23 ספטמבר 2008 04:59 |
| מפעיל מחדש אקראית (בבקשה לעזור) | zaze | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 21st ינואר 2008 13:08 |
| לפי עצמה מחדש (פעם אחת עד כה) ו BSOD | buchanan | כללי חומרה צ 'אט | 14 | 2 ספטמבר 2007 17:35 |
| שרשרת כלים | |
| |