mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Annoying BSODs / paleidžiamas

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 12, 2008, 09:30
Narys

Default Annoying BSODs / paleidžiamas

Labas

Aš tik atnaujinti gana senas PC (Compaq Evo SFF) Uždėkite naują kopiją langai, įrengta GFX tvarkykles, įdiegti belaidį USB tvarkykles, ir kaip aš apie įdiegti USB 2 tvarkykles, paleiskite kompiuterį ir gavo įstrigo begalinis reboot kilpą, bandė imu, paskutinis geras config ir nė vienas iš jų neveikia, kas atrodė, kad ją išspręsti buvo atjunkite USB įrenginį, tada jis įkelia langus. Žvelgiant į vyki klaidų kodai

STOP 0x000000050 puslapis kaltė ne stronnicowanych plotas

ir stop 0x00000007e sistemos siūlai, išskyrus ne perkrauta

Annoying dalykas buvo tai didnt nustatyti į bsods vairuotojas.

help much appreciated.

Techninė yra:

Pentium 4 2.0Ghz
512MB RAM
30GB HDD
Intel integruotas grahics
Old Gegužė 12, 2008, 12:10
Donorų grupės

Ar galima dėti visus paketus su Windoze, tada bandykite vėliau USB2 tvarkykles iš HP / Compaq 'ai svetainę?

Old Gegužė 12, 2008, 12:33
Narys

Ei,

Aš taip atsibodo su juo aš nusprendžiau pradėti iš naujo again.and formatu. USB tvarkyklės buvo forma HP Compaq svetainė. Taip ir langai buvo visiškai lopas su SP2.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
PC Restarts dėl shutdown ... CODMW Windows "operacinės sistemos 1 5 lapkritis, 2009 11:39
Kompiuteris paleidžiamas iš naujo savo. andrewanimation General Hardware Chat 22 4 spalis 2009 08:37
BSODs kai bandote įdiegti "Windows XP" blubla Windows "operacinės sistemos 5 23 rugsėjis 2008 04:59
Atsitiktinė Restarts (Please help) zaze General Hardware Chat 1 21 sausis 2008 13:08
Restarts pats (vieną kartą iki šiol) ir BSOD Buchanan General Hardware Chat 14 2 rugsėjis 2007 17:35
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.