![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas Aš tik atnaujinti gana senas PC (Compaq Evo SFF) Uždėkite naują kopiją langai, įrengta GFX tvarkykles, įdiegti belaidį USB tvarkykles, ir kaip aš apie įdiegti USB 2 tvarkykles, paleiskite kompiuterį ir gavo įstrigo begalinis reboot kilpą, bandė imu, paskutinis geras config ir nė vienas iš jų neveikia, kas atrodė, kad ją išspręsti buvo atjunkite USB įrenginį, tada jis įkelia langus. Žvelgiant į vyki klaidų kodai STOP 0x000000050 puslapis kaltė ne stronnicowanych plotas ir stop 0x00000007e sistemos siūlai, išskyrus ne perkrauta Annoying dalykas buvo tai didnt nustatyti į bsods vairuotojas. help much appreciated. Techninė yra: Pentium 4 2.0Ghz 512MB RAM 30GB HDD Intel integruotas grahics |
|
| |||
| |||
| Ar galima dėti visus paketus su Windoze, tada bandykite vėliau USB2 tvarkykles iš HP / Compaq 'ai svetainę?
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Ei, Aš taip atsibodo su juo aš nusprendžiau pradėti iš naujo again.and formatu. USB tvarkyklės buvo forma HP Compaq svetainė. Taip ir langai buvo visiškai lopas su SP2. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| PC Restarts dėl shutdown ... | CODMW | Windows "operacinės sistemos | 1 | 5 lapkritis, 2009 11:39 |
| Kompiuteris paleidžiamas iš naujo savo. | andrewanimation | General Hardware Chat | 22 | 4 spalis 2009 08:37 |
| BSODs kai bandote įdiegti "Windows XP" | blubla | Windows "operacinės sistemos | 5 | 23 rugsėjis 2008 04:59 |
| Atsitiktinė Restarts (Please help) | zaze | General Hardware Chat | 1 | 21 sausis 2008 13:08 |
| Restarts pats (vieną kartą iki šiol) ir BSOD | Buchanan | General Hardware Chat | 14 | 2 rugsėjis 2007 17:35 |
| Temos įrankiai | |
| |