![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witaj I was just modernizacji dość starego PC (Compaq Evo SFF), Put świeżej kopii systemu Windows na GFX zainstalowane sterowniki zainstalowane sterowniki USB bezprzewodowej, i tak miałem zamiar zainstalować sterowniki USB 2, restart komputera, i dostał utkniesz w nieskończonej pętli reboot, próbował trybie awaryjnym, ostatniej dobrej konfiguracji i żadna z nich nie pracował, co wydawało się do rozwiązania było odłączenie urządzenia USB, a następnie ona ładuje okien. Patrząc na wydarzenia widza kody błędów są STOP 0x000000050 strona winy w braku stronicowanej obszarze i STOP 0x00000007e systemu wątku wyjątek nie obsługiwane Annoying didnt go było zidentyfikować kierowcę w bsods. help much appreciated. Spec jest: Pentium 4 2.0GHz 512MB RAM 30GB HDD Intel zintegrowany grahics |
|
| |||
| |||
| Czy mogę prosić wszystkich dodatków Service Pack na Windoze pierwszy, a następnie spróbuj najnowsze sterowniki z usb2 HP / Compaq 's witryny internetowej?
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Hej, Mam więc dość z tym zdecydowałem się rozpocząć na nowo again.and formacie. Sterowniki USB zostały tworzą HP Compaq stronie. okien i tak było w pełni poprawione z dodatkiem SP2. |
![]() |
|
| Zakładki |