menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Obťažujúca BSODs / restartuje

Reply

Thread Tools
Old 12. mája 2008, 09:30
Člen Skupina

Ahoj

Len som sa modernizácie pomerne staré PC (Compaq Evo SFF), Daj si čerstvé kópie Windows, GFX nainštalované ovládače inštalované bezdrôtové USB ovládača, a rovnako tak som bol asi na inštaláciu USB 2 ovládače, restart PC, a mám uviazol v nekonečnej slučke reštartu, pokúsil núdzovom režime, posledný dobrej config a ani jeden z nich pracovali, čo sa zdalo na riešenie bolo odpojením USB zariadenia, potom by to zaťaženie okien. Pohľade na prípad diváka poruchové kódy

STOP 0x000000050 stránke chyba pri nedodržaní stránkového oblasti

a STOP 0x00000007e systému vlákno výnimkou nie je zaobchádzať

Mrzutost bolo didnt identifikovať vodiča v bsods.

pomôže veľa.

Spec je:

Pentium 4 2.0Ghz
512 megabajtov RAM
30GB HDD
Intel integrovaná grahics
Old 12. mája 2008, 12:10
Darcu Skupina

Mali by ste dať všetky aktualizácie Service Pack pre windoze prvý, skúste najnovšie ovládače USB2 od HP / Compaq 's webovej stránky?

Old 12. mája 2008, 12:33
Člen Skupina

Hej,

Dostal som tak naštvaný, že som sa rozhodol začať odznova again.and formáte. USB ovládače boli forme HP Compaq stránkach. a áno okien bol plne záplatovaný s SP2.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.