![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj Len som sa modernizácie pomerne staré PC (Compaq Evo SFF), Daj si čerstvé kópie Windows, GFX nainštalované ovládače inštalované bezdrôtové USB ovládača, a rovnako tak som bol asi na inštaláciu USB 2 ovládače, restart PC, a mám uviazol v nekonečnej slučke reštartu, pokúsil núdzovom režime, posledný dobrej config a ani jeden z nich pracovali, čo sa zdalo na riešenie bolo odpojením USB zariadenia, potom by to zaťaženie okien. Pohľade na prípad diváka poruchové kódy STOP 0x000000050 stránke chyba pri nedodržaní stránkového oblasti a STOP 0x00000007e systému vlákno výnimkou nie je zaobchádzať Mrzutost bolo didnt identifikovať vodiča v bsods. pomôže veľa. Spec je: Pentium 4 2.0Ghz 512 megabajtov RAM 30GB HDD Intel integrovaná grahics |
|
| |||
| |||
| Mali by ste dať všetky aktualizácie Service Pack pre windoze prvý, skúste najnovšie ovládače USB2 od HP / Compaq 's webovej stránky?
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Hej, Dostal som tak naštvaný, že som sa rozhodol začať odznova again.and formáte. USB ovládače boli forme HP Compaq stránkach. a áno okien bol plne záplatovaný s SP2. |