мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Узнемирујући БСОДс / рестартује

Reply

Тхреад Тоолс
Old 12 сви 2008, 09:30
Мембер Гроуп

Default Узнемирујући БСОДс / рестартује

Здраво

ЈА је праведан ал̌урирате прилично стара ПЦ (Цомпак Ево СФФ), ставите свеже копије система Уиндоус, а инсталирани ГФКС возача, инсталирану бежичну УСБ дривер, и као што сам био око инсталације драјвера УСБ 2, поново покрените рачунар, а добио заглави у бесконацне петље поново подизање система, покушала безбедном начину рада, последњи добар цонфиг и ни од њих радио, што чинити се решити је унплуггинг УСБ уређаји, онда би се итава прозора. Гледањем у Евент Виеуер грешку кодови

СТОП 0кс000000050 паге? Тите ин нон пагед подручју

и СТОП 0кс00000007е систему тхреад изузетак не обрађују

Узнемирујући ствар је то није идентификовати возача у бсодс.

помоћи много поштовати.

Изванред је:

Пентиум 4 2.0Гхз
512МБ РАМ-а
ХДД 30ГБ
Интел интегрисана грахицс
Old 12 сви 2008, 12:10
Донаторска Група

Јесте ли ставити све сервисне пакете на Уиндозе прво, а затим покушајте усб2 најновије дривер са ХП / Цомпак 'са уеб странице?

Old 12 сви 2008, 12:33
Мембер Гроуп

Еј,

И тако је добио храњен горе са њом сам одлучио почети из почетка агаин.анд формату. УСБ дривер су форми ХП Цомпак уебсите. и да је била потпуно патцхед прозора са СП2.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Рачунар рестартује на схутдоун ... ЦОДМУ Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 5. новембар 2009 11:39
Ра на сопствену. андреуаниматион Генерал Хардуаре Цхат 22 4. Окт 2009 08:37
БСОДс када покушавате да инсталирате Уиндоус КСП блубла Уиндоус Оператинг Сыстемс 5 23. сеп 2008 04:59
Рандом рестартује (молим помоћ) зажели Генерал Хардуаре Цхат 1 21 јануар 2008 13:08
Рестартује сам од себе (једном до сада) и БСОД Буцханан Генерал Хардуаре Цхат 14 2. Сеп 2007 17:35
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц