![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво ЈА је праведан ал̌урирате прилично стара ПЦ (Цомпак Ево СФФ), ставите свеже копије система Уиндоус, а инсталирани ГФКС возача, инсталирану бежичну УСБ дривер, и као што сам био око инсталације драјвера УСБ 2, поново покрените рачунар, а добио заглави у бесконацне петље поново подизање система, покушала безбедном начину рада, последњи добар цонфиг и ни од њих радио, што чинити се решити је унплуггинг УСБ уређаји, онда би се итава прозора. Гледањем у Евент Виеуер грешку кодови СТОП 0кс000000050 паге? Тите ин нон пагед подручју и СТОП 0кс00000007е систему тхреад изузетак не обрађују Узнемирујући ствар је то није идентификовати возача у бсодс. помоћи много поштовати. Изванред је: Пентиум 4 2.0Гхз 512МБ РАМ-а ХДД 30ГБ Интел интегрисана грахицс |
|
| |||
| |||
| Јесте ли ставити све сервисне пакете на Уиндозе прво, а затим покушајте усб2 најновије дривер са ХП / Цомпак 'са уеб странице?
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Еј, И тако је добио храњен горе са њом сам одлучио почети из почетка агаин.анд формату. УСБ дривер су форми ХП Цомпак уебсите. и да је била потпуно патцхед прозора са СП2. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Рачунар рестартује на схутдоун ... | ЦОДМУ | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 5. новембар 2009 11:39 |
| Ра на сопствену. | андреуаниматион | Генерал Хардуаре Цхат | 22 | 4. Окт 2009 08:37 |
| БСОДс када покушавате да инсталирате Уиндоус КСП | блубла | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 23. сеп 2008 04:59 |
| Рандом рестартује (молим помоћ) | зажели | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 21 јануар 2008 13:08 |
| Рестартује сам од себе (једном до сада) и БСОД | Буцханан | Генерал Хардуаре Цхат | 14 | 2. Сеп 2007 17:35 |
| Тхреад Тоолс | |
| |