![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Merhaba
Ben sadece, kablosuz USB sürücüleri yüklü Gfx sürücüleri yüklü Windows yeni bir kopyasını koyun ve oldukça eski pc (Compaq Evo SFF) yükseltmek sadece as I hakkında USB 2 sürücülerini yüklemek oldu, PC, restart var sonsuz yeniden doğmuş gibi bir döngü içinde, sıkışmış ve ikisi de değil, ne USB cihazları prizden çekilmesi olduğunu çözmek için, daha sonra da yükler pencere gibiydi çalıştı son iyi yapılandırma güvenli modda çalıştı. Olay Görüntüleyicisi adresindeki hata kodları vardır bakarak Sigara çağrı alanda DUR 0x000000050 sayfa hatasına ve DUR 0x00000007e sistemi iplik istisna değildir ele Can sıkıcı şey bu bsods bir sürücü tespit didnt oldu. çok takdir yardımcı olur. Özellikleri ise: Pentium 4 2.0Ghz 512MB RAM 30GB HDD Intel entegre grahics |
|
|
|||
|
|||
|
Tüm hizmet etmek mi windoze önce paketleri, ardından HP / Compaq 'son usb2 sürücüleri deneyin web sitesi var?
|
|||
|
|||
|
Hey,
Ben bu yüzden Ben yine again.and formatı başlatmak için karar bıktığını var. USB sürücüler, HP Compaq Websayfası formu vardı. ve evet pencereleri tamamen SP2'de yamalı oldu. |