менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Annoying BSODs / перезавантаження

Reply

Різьба Інструменти
Old
Член групи

Привіт

Я просто модернізація досить старий комп'ютер (Compaq Evo SFF), покладіть свіжий екземпляр вікна, встановлені GFX драйверів, встановлених драйверів бездротових USB, а так само, як я збирався встановити USB 2 драйвери, перезавантажити комп'ютер, і отримав застряг в нескінченний цикл перезавантаження, намагався в безпечному режимі, останньої вдалої конфігурації і ніхто з них не працював, що, здавалося, було вирішити від'єднанні USB-пристроїв, то це буде навантажень Windows. Дивлячись на "Перегляд подій" Коди помилок

STOP 0x000000050 сторінці помилку в Non Paged області

і СТОП 0x00000007e винятком потоку системі не обробляються

Annoying було те вона didn't визначити водія в bsods.

Допомога дуже високу оцінку.

Специфікація:

Pentium 4 2.0GHz
512 МБ ОЗУ
30GB HDD
Intel Integrated grahics
Old 12 травня 2008, 12:10
Донор групи

Ти поклав всіх пакетів оновлень на Windoze перше, спробуйте USB2 останні драйвери від HP / Compaq 'S веб-сайту?

Old 12 травня 2008, 12:33
Член групи

Гей,

Я так втомився від цього я вирішив почати заново again.and формат. USB-драйвери форму HP Compaq сайті. Та й вікна були повністю латка з SP2.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.