![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Я просто модернізація досить старий комп'ютер (Compaq Evo SFF), покладіть свіжий екземпляр вікна, встановлені GFX драйверів, встановлених драйверів бездротових USB, а так само, як я збирався встановити USB 2 драйвери, перезавантажити комп'ютер, і отримав застряг в нескінченний цикл перезавантаження, намагався в безпечному режимі, останньої вдалої конфігурації і ніхто з них не працював, що, здавалося, було вирішити від'єднанні USB-пристроїв, то це буде навантажень Windows. Дивлячись на "Перегляд подій" Коди помилок STOP 0x000000050 сторінці помилку в Non Paged області і СТОП 0x00000007e винятком потоку системі не обробляються Annoying було те вона didn't визначити водія в bsods. Допомога дуже високу оцінку. Специфікація: Pentium 4 2.0GHz 512 МБ ОЗУ 30GB HDD Intel Integrated grahics |
|
| |||
| |||
| Ти поклав всіх пакетів оновлень на Windoze перше, спробуйте USB2 останні драйвери від HP / Compaq 'S веб-сайту?
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Гей, Я так втомився від цього я вирішив почати заново again.and формат. USB-драйвери форму HP Compaq сайті. Та й вікна були повністю латка з SP2. |