по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Друг BSOD емисията - HP Палата DV9700 Лаптоп Vista

Reply

Нишка Инструменти
Old 21-ви май 2009 г., 15:02
Новите държави Група

Default Друг BSOD емисията - HP Палата DV9700 Лаптоп Vista

Здрасти,

От един ден с моя HP Палата dv9700 лаптоп Vista (32) е била трясък. На първо е било, когато аз ще прекъснете връзката си с Интернет, и си помислих, че той е бил набиране издаване (моя DSL доставчик доставки беден Дайлър и още по-лоша поддръжка), така че настройката на VPN връзката да отидете направо от прозорците с подходящите настройки и че работи, но той не спира сини екрани. Тогава той започна да се случва, когато използвате онлайн комуникация софтуер с видео стрийминг - Skype, Gmail видео чат. Сега то просто се случва случайно, а съм забелязал, че когато се оставя моя компютър свързан към мрежата нощ да се събудя на следващата сутрин и е обикновено заседание с BSOD.

Тичах с памет, проверете дали се върна чист. Аз бях прикрепен 2 на огромния списък от minidumps (Im 'не се шегувам, аз почистват ги няколко месеца назад, а аз вече имам като още 20). Надявах се някой, би било полезно достатъчно, за да трасирате тях. Аз съм програмист, но имат малък опит с тази част на прозореца, въпреки че ми буца е повреден драйвер, въпреки че аз couldnt кажа кой. Удара в не толкова тъмно, тя е Realtek мрежа водача - от интернет симптоми, но не ме държат на него.

В допълнение, той вероятно е полезно да споменем, че, доколкото аз знам, че имат най-актуална версия на всички подходящи драйвери, аз наскоро flashed моя BIOS. Im отворени за алтернативни предложения, но доколкото е-различни неща, за да отида, аз мисля, че сте хубав много направи всички тях. Сега аз съм просто разочарован и нетърпелив и разрастващ се по-малко и по-малко любители на Windows.

Мерси предварително:)
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
BSoD на Лаптоп Обувка MJM Лаптопи, Mobiles & текст 0 19 Юни 2009 07:13
Core i7 и Windows Vista BSOD Брой syer Windows операционни системи 1 9 юни 2009 15:06
HP Палата 6700 Webcam Проблем с Vista OS leosar Digital Imaging & Принтери 4 13 април 2009 16:15
Проблем Смяна LCD Inverter за Hp Палата Dv1000 Лаптоп Светец Лаптопи, Mobiles & текст 3 6 април 2009 00:53
BSOD При Vista Старт-Up RChumsae Общи Хардуер Чат 8 7 Jan 2009 17:50
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc