Друг BSOD емисията - HP Палата DV9700 Лаптоп Vista Здрасти,
От един ден с моя HP Палата dv9700 лаптоп Vista (32) е била трясък. На първо е било, когато аз ще прекъснете връзката си с Интернет, и си помислих, че той е бил набиране издаване (моя DSL доставчик доставки беден Дайлър и още по-лоша поддръжка), така че настройката на VPN връзката да отидете направо от прозорците с подходящите настройки и че работи, но той не спира сини екрани. Тогава той започна да се случва, когато използвате онлайн комуникация софтуер с видео стрийминг - Skype, Gmail видео чат. Сега то просто се случва случайно, а съм забелязал, че когато се оставя моя компютър свързан към мрежата нощ да се събудя на следващата сутрин и е обикновено заседание с BSOD.
Тичах с памет, проверете дали се върна чист. Аз бях прикрепен 2 на огромния списък от minidumps (Im 'не се шегувам, аз почистват ги няколко месеца назад, а аз вече имам като още 20). Надявах се някой, би било полезно достатъчно, за да трасирате тях. Аз съм програмист, но имат малък опит с тази част на прозореца, въпреки че ми буца е повреден драйвер, въпреки че аз couldnt кажа кой. Удара в не толкова тъмно, тя е Realtek мрежа водача - от интернет симптоми, но не ме държат на него.
В допълнение, той вероятно е полезно да споменем, че, доколкото аз знам, че имат най-актуална версия на всички подходящи драйвери, аз наскоро flashed моя BIOS. Im отворени за алтернативни предложения, но доколкото е-различни неща, за да отида, аз мисля, че сте хубав много направи всички тях. Сега аз съм просто разочарован и нетърпелив и разрастващ се по-малко и по-малко любители на Windows.
Мерси предварително:) |