menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Dalším BSOD Výtisk - HP Pavillion DV9700 Laptop Vista

Reply

Thread Nástroje
Old 21. května 2009, 15:02
Nový člen skupiny

Nazdar,

Od den-one s mým HP Pavillion dv9700 notebook Vista (32) byl shazovat. Zpočátku to bylo, když bych se odpojit od internetu, a myslel, že je to otázka volby (můj poskytovatel DSL dodává špatné vytáčení a ještě horší podpora), tak jsem nastavení VPN připojení jít rovnou z oken s odpovídající nastavení a aby pracoval, ale to nezabránilo modré obrazovky. Pak to začalo, když jsem se děje použít jakýkoli software on-line komunikaci s video streaming - Skype, Gmail video chat. Teď je právě děje náhodně, a já si všiml, že když jsem opustit svůj počítač připojený na síť přes noc jsem se probudila až ráno, a je to obvykle posezení s BSOD.

I běželi paměti zkontrolujte, že se vrátil v čistotě. Jsem připojený 2 obrovský seznam minidumps (nejsem si dělám srandu, já jim vyčistit až o několik měsíců zpět, a já jsem již dostal stejně jako dalších 20). Doufal jsem, že někdo by mohla být užitečná pro ladění je dost. Jsem programátor, ale mají málo zkušeností s touto boční okna, i když moje předtucha je vadný ovladač, ačkoliv já couldnt říct, která z nich. Stab v ne-tak-tmavá, je to pro Realtek sítě řidiče - od internetu symptomy, ale nedrží mi na to.

Kromě toho, že je zřejmě vhodné zmínit, že pokud vím, že mají nejvíce aktuální verze všech relevantních řidičů, i nedávno zasvítil můj bios. im otevřena alternativní návrhy, ale pokud jde o ostatní-co-na-to jít, myslím, že jsem dost daleko udělat všechny. Teď jsem frustrovaný a netrpěliví a stále méně a méně rád windows.

Thanks in advance:)
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.