| Nazdar,
Od den-one s mým HP Pavillion dv9700 notebook Vista (32) byl shazovat. Zpočátku to bylo, když bych se odpojit od internetu, a myslel, že je to otázka volby (můj poskytovatel DSL dodává špatné vytáčení a ještě horší podpora), tak jsem nastavení VPN připojení jít rovnou z oken s odpovídající nastavení a aby pracoval, ale to nezabránilo modré obrazovky. Pak to začalo, když jsem se děje použít jakýkoli software on-line komunikaci s video streaming - Skype, Gmail video chat. Teď je právě děje náhodně, a já si všiml, že když jsem opustit svůj počítač připojený na síť přes noc jsem se probudila až ráno, a je to obvykle posezení s BSOD.
I běželi paměti zkontrolujte, že se vrátil v čistotě. Jsem připojený 2 obrovský seznam minidumps (nejsem si dělám srandu, já jim vyčistit až o několik měsíců zpět, a já jsem již dostal stejně jako dalších 20). Doufal jsem, že někdo by mohla být užitečná pro ladění je dost. Jsem programátor, ale mají málo zkušeností s touto boční okna, i když moje předtucha je vadný ovladač, ačkoliv já couldnt říct, která z nich. Stab v ne-tak-tmavá, je to pro Realtek sítě řidiče - od internetu symptomy, ale nedrží mi na to.
Kromě toho, že je zřejmě vhodné zmínit, že pokud vím, že mají nejvíce aktuální verze všech relevantních řidičů, i nedávno zasvítil můj bios. im otevřena alternativní návrhy, ale pokud jde o ostatní-co-na-to jít, myslím, že jsem dost daleko udělat všechny. Teď jsem frustrovaný a netrpěliví a stále méně a méně rád windows.
Thanks in advance:) |