μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Μια άλλη BSOD Issue - HP Pavilion DV9700 Laptop Vista

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 21ης Μαΐου 2009, 15:02
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Μια άλλη BSOD Issue - HP Pavilion DV9700 Laptop Vista

Γεια σου,

Από την ημέρα-το ένα με το φορητό υπολογιστή HP Pavilion dv9700 Vista (32) έχει συντρίβεται. Κατά την πρώτη ήταν όταν θα αποσυνδεθείτε από το διαδίκτυο, και νόμιζα ότι ήταν μια κλήση θέμα (DSL μου πάροχο προμήθειες μια φτωχή κλήσεων και ακόμα χειρότερα στήριξης), έτσι η σύνδεση VPN setup για να πάω κατευθείαν από τα παράθυρα με τις κατάλληλες ρυθμίσεις, και που λειτούργησε, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την μπλε οθόνες. Τότε άρχισε να συμβαίνει όταν θα χρησιμοποιούν κάθε online επικοινωνία του λογισμικού με το video streaming - Skype, βίντεο chat Gmail. Τώρα το μόνο που συμβαίνει τυχαία, και έχω παρατηρήσει ότι όταν το αφήνω τον υπολογιστή μου συνδεδεμένο με το καθαρό νυκτί ξυπνάω το πρωί και είναι συνήθως συνεδρίαση με BSOD.

I διήρκεσε μια μνήμη ελέγξτε ότι επέστρεψαν καθαρό. Έχω συνημμένο 2 του ένα τεράστιο κατάλογο των minidumps (δεν είμαι αστειεύεστε, θα καθαρίζονται τους λίγους μήνες πίσω, και έχω ήδη έχεις περισσότερο σαν 20). Ήλπιζα κάποιος θα ήταν αρκετά για να βοηθήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων τους. Είμαι προγραμματιστής, αλλά έχουν μικρή εμπειρία με αυτή την πλευρά των παραθύρων, αν και μου καμπούρα είναι μια ελαττωματική οδηγού, αν και θα σας πω που couldnt ένα. Μαχαιριά στο δεν-ναι-σκοτεινό, είναι το δίκτυο Realtek οδηγού - από το διαδίκτυο τα συμπτώματα, αλλά δεν κατέχουν μου σε αυτό.

Επιπλέον, είναι πιθανόν χρήσιμο αναφέροντας ότι από όσο γνωρίζω έχω τις πιο ενημερωμένες εκδόσεις όλων των σχετικών οδηγών, πρόσφατα flashed bios μου. im ανοικτή σε προτάσεις αναπληρωματικού, αλλά όσον αφορά άλλα πράγματα-να κάνουμε πάει, νομίζω έχω γίνει λίγο πολύ όλες. Τώρα είμαι λίγο απογοητευμένος και ανυπόμονος και αυξάνεται ολοένα και λιγότερο αρέσουν τα παράθυρα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων:)
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
BSoD για Laptop Boot MJM Laptops, Κινητά & PDA 0 19 Ιουν 2009 07:13
Core i7 και Windows Vista BSOD Τεύχος syer Λειτουργικά συστήματα Windows 1 9 Ιουν 2009 15:06
HP Pavilion 6700 Webcam Πρόβλημα με Vista OS leosar Digital Imaging & Printers 4 13 Απρ 2009 16:15
Πρόβλημα Αντικατάσταση LCD Inverter για HP Pavilion Dv1000 Laptop Άγιος Laptops, Κινητά & PDA 3 6 Απρ 2009 00:53
BSOD Κατόπιν Vista Start-Up RChumsae Γενική Συζήτηση Hardware 8 7 Ιαν 2009 17:50
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.