Μια άλλη BSOD Issue - HP Pavilion DV9700 Laptop Vista Γεια σου,
Από την ημέρα-το ένα με το φορητό υπολογιστή HP Pavilion dv9700 Vista (32) έχει συντρίβεται. Κατά την πρώτη ήταν όταν θα αποσυνδεθείτε από το διαδίκτυο, και νόμιζα ότι ήταν μια κλήση θέμα (DSL μου πάροχο προμήθειες μια φτωχή κλήσεων και ακόμα χειρότερα στήριξης), έτσι η σύνδεση VPN setup για να πάω κατευθείαν από τα παράθυρα με τις κατάλληλες ρυθμίσεις, και που λειτούργησε, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την μπλε οθόνες. Τότε άρχισε να συμβαίνει όταν θα χρησιμοποιούν κάθε online επικοινωνία του λογισμικού με το video streaming - Skype, βίντεο chat Gmail. Τώρα το μόνο που συμβαίνει τυχαία, και έχω παρατηρήσει ότι όταν το αφήνω τον υπολογιστή μου συνδεδεμένο με το καθαρό νυκτί ξυπνάω το πρωί και είναι συνήθως συνεδρίαση με BSOD.
I διήρκεσε μια μνήμη ελέγξτε ότι επέστρεψαν καθαρό. Έχω συνημμένο 2 του ένα τεράστιο κατάλογο των minidumps (δεν είμαι αστειεύεστε, θα καθαρίζονται τους λίγους μήνες πίσω, και έχω ήδη έχεις περισσότερο σαν 20). Ήλπιζα κάποιος θα ήταν αρκετά για να βοηθήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων τους. Είμαι προγραμματιστής, αλλά έχουν μικρή εμπειρία με αυτή την πλευρά των παραθύρων, αν και μου καμπούρα είναι μια ελαττωματική οδηγού, αν και θα σας πω που couldnt ένα. Μαχαιριά στο δεν-ναι-σκοτεινό, είναι το δίκτυο Realtek οδηγού - από το διαδίκτυο τα συμπτώματα, αλλά δεν κατέχουν μου σε αυτό.
Επιπλέον, είναι πιθανόν χρήσιμο αναφέροντας ότι από όσο γνωρίζω έχω τις πιο ενημερωμένες εκδόσεις όλων των σχετικών οδηγών, πρόσφατα flashed bios μου. im ανοικτή σε προτάσεις αναπληρωματικού, αλλά όσον αφορά άλλα πράγματα-να κάνουμε πάει, νομίζω έχω γίνει λίγο πολύ όλες. Τώρα είμαι λίγο απογοητευμένος και ανυπόμονος και αυξάνεται ολοένα και λιγότερο αρέσουν τα παράθυρα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων:) |