manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Još jedan BSOD Issue - HP Paviljon DV9700 Laptop Vista

Reply

Thread Tools
Old 21 svi 2009, 15:02
Novi član grupe

Default Još jedan BSOD Issue - HP Paviljon DV9700 Laptop Vista

Bok,

Iz-jedan dan sa mojim HP Paviljon dv9700 laptop Vidik (32) je pad sustava. U početku je bilo kad bih se isključiti s interneta, i pomislio da je to bila tema biranje (moj DSL usluga opskrbe Dialer je loše i još gore podrška), pa sam se setup VPN konekcijom ići ravno iz prozora s odgovarajućim postavkama, i koji je prije radio, ali to nije zaustavilo plave ekrane. Tada se počelo događa kad bih koristiti bilo koji softver online komunikaciju s video streaming - Skype, Gmail video chat. Sada je samo događa slučajno, a primjetio sam da kad sam napustiti moje računalo spojen na net preko noći ja probuditi se ujutro i to je uglavnom sjedio sa BSOD.

I ran memorijske provjerite da se vrati čist. Ja sam u prilogu 2. ogroman popis minidumps (I'm not kidding, I očistiti ih nekoliko mjeseci nazad, a ja sam već dobio još kao 20). Sam bio nadajući netko bi se pomoglo dovoljno da debug njih. Ja sam programer, ali imaju malo iskustva s ove strane prozora, iako je moj poviti neispravan upravljački program, iako sam ti reći što couldnt jedan. Ubosti u ne-tako-taman, da je to Realtek mreža vozač - s interneta simptome, ali ne držite me za njega.

Osim toga, vjerojatno je vrijedno spomenuti da je dug kao JA znati imam najviše do datuma verzije svih relevantnih vozača, i nedavno bljeskale moj bios. IM otvoren za zamjenskom prijedloge, ali što se tiče drugih stvari-to-to-go, mislim da sam prilično mnogo učinio ih sve. Sada sam samo nestrpljiv i frustriran i raste sve manje voljeti prozora.

Hvala unaprijed:)
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
BSoD na Laptop Boot MJM Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 0 19. lipnja 2009 07:13
Core i7 i Windows Vista BSOD Issue syer Windows Operating Systems 1 9. lipnja 2009 15:06
HP Paviljon 6700 Webcam Problem sa Vista OS leosar Digital Imaging & Pisači 4 13. travanj 2009 16:15
Problem Zamjena LCD Inverter za Laptop Hp Paviljon Dv1000 Sveto Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 3 6. travanj 2009 00:53
BSOD Po Vista Start-up RChumsae General Hardware Chat 8 7. siječanj 2009 17:50
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.