Još jedan BSOD Issue - HP Paviljon DV9700 Laptop Vista Bok,
Iz-jedan dan sa mojim HP Paviljon dv9700 laptop Vidik (32) je pad sustava. U početku je bilo kad bih se isključiti s interneta, i pomislio da je to bila tema biranje (moj DSL usluga opskrbe Dialer je loše i još gore podrška), pa sam se setup VPN konekcijom ići ravno iz prozora s odgovarajućim postavkama, i koji je prije radio, ali to nije zaustavilo plave ekrane. Tada se počelo događa kad bih koristiti bilo koji softver online komunikaciju s video streaming - Skype, Gmail video chat. Sada je samo događa slučajno, a primjetio sam da kad sam napustiti moje računalo spojen na net preko noći ja probuditi se ujutro i to je uglavnom sjedio sa BSOD.
I ran memorijske provjerite da se vrati čist. Ja sam u prilogu 2. ogroman popis minidumps (I'm not kidding, I očistiti ih nekoliko mjeseci nazad, a ja sam već dobio još kao 20). Sam bio nadajući netko bi se pomoglo dovoljno da debug njih. Ja sam programer, ali imaju malo iskustva s ove strane prozora, iako je moj poviti neispravan upravljački program, iako sam ti reći što couldnt jedan. Ubosti u ne-tako-taman, da je to Realtek mreža vozač - s interneta simptome, ali ne držite me za njega.
Osim toga, vjerojatno je vrijedno spomenuti da je dug kao JA znati imam najviše do datuma verzije svih relevantnih vozača, i nedavno bljeskale moj bios. IM otvoren za zamjenskom prijedloge, ali što se tiče drugih stvari-to-to-go, mislim da sam prilično mnogo učinio ih sve. Sada sam samo nestrpljiv i frustriran i raste sve manje voljeti prozora.
Hvala unaprijed:) |