Egy másik kérdés BSOD - HP Pavilion DV9700 Laptop Vista Szia,
Napról-on az én HP Pavilion dv9700 laptop Vista (32) már összeomlik. Eleinte úgy volt, amikor azt bontani az interneten, és úgy gondolta, hogy ez a kérdés dialing (my DSL provider ellátás a szegények és a még rosszabb Dialer támogatás), így a VPN-kapcsolat beállítása, hogy menjen egyenesen a Windows a megfelelő beállításokat, és hogy dolgozott, de nem hagyta abba a kék képernyőn. Akkor történt, amikor elkezdte használni fog minden online kommunikációs szoftver video streaming - Skype, a Gmail video chat. Most már csak véletlenszerűen történik, és azt vettem észre, hogy ha elhagyom a számítógépet csatlakoztatva a net overnight Felébredek, másnap reggel, és ez általában ül a BSOD.
Futottam a memóriát ellenőrzi, hogy jött vissza tiszta. Én mellékelt 2 egy hatalmas listát minidumps (Nem viccelek, Kitakarítottam őket pár hónapja, és már van több mint 20). Remélem valakinek hasznos lenne elég debug őket. Én vagyok a programozó, de kevés tapasztalat áll rendelkezésre ezen az oldalon az ablakok, bár az én megérzésem is hibás driver, bár couldnt mondani, melyik. Stab a nem túl sötét, az a Realtek hálózati meghajtó - az internet tüneteket, de nem tartanak engem is.
Ezen kívül, talán érdemes megemlíteni, hogy amennyire én tudom, hogy a legújabb változatának minden lényeges járművezetők, a közelmúltban felvillant én BIOS. im nyitott helyettes javaslatait, de ami a másik dolog, hogy nem megy, azt hiszem, elég jól tette őket. Most csak csalódott és türelmetlen és egyre kevésbé kedvelem a Windows-t.
Köszönöm előre:) |