פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

הנפקה נוספת BSOD - HP Laptop DV9700 אפדן Vista

Reply

שרשרת כלים
Old 21 במאי 2009, 15:02
קבוצת חברות חדשות

Default הנפקה נוספת BSOD - HP Laptop DV9700 אפדן Vista

הי,

בין יום אחד עם מחשב נייד HP dv9700 אפדן Vista (32) has been crashing. בהתחלה זה היה כאשר הייתי להתנתק מהאינטרנט, וחשבתי שזה היה חיוג הבעיה (הספק שלי DSL המספק עני חייגן ואף גרוע יותר תמיכה), לכן אני תוכנית ההתקנה של חיבור ה-VPN ללכת ישר מ-Windows עם ההגדרות המתאימות, ו זה עבד, אבל זה לא עצר את מסך כחול. ואז זה קורה כאשר התחיל הייתי להשתמש בכל תוכנות תקשורת מקוונת עם זרימת וידאו - Skype, וידאו צ 'אט ב-Gmail. עכשיו זה קורה באופן אקראי, ואני כבר שם לב שכאשר אני משאיר את המחשב מחובר וטנ לילה אני מתעורר בבוקר, וזה בדרך כלל יושב עם BSOD.

רצתי זיכרון לוודא חזר נקי. ביצעתי מצורף 2 ענק של רשימת minidumps (אני לא צוחק, אני ניקו אותם כמה חודשים אחורה, ואני כבר יש יותר כמו 20). קיוויתי שמישהו יהיה מועיל מספיק כדי לנפות אותם. אני מתכנת, אבל יש מעט ניסיון עם צד זה של Windows, אם כי תחושה שלי היא פגומה הנהג, למרות שאני אומר לך אילו couldnt אחד. לדקור את לא כל כך חשוך, היא רשת של Realtek את הנהג - מהאינטרנט הסימפטומים, אבל לא מחזיקים לי את זה.

בנוסף, הוא כנראה כדאי הזכרה כי ככל שאני יודע יש לי את רוב גירסאות מעודכנות של כל מנהלי ההתקנים הרלבנטיים, אני לאחרונה flashed BIOS שלי. IM פתוח הצעות חלופיות, אך ככל-דברים אחרים כדי לעשות ללכת, אני חושב שאני כבר די הרבה לעשות את כולם. עכשיו אני פשוט מתוסכל ו סבלנות וזה הולך וגדל פחות ופחות מחבב של Windows.

תודה מראש:)
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
BSoD על Laptop אתחול MJM מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 0 19th יוני 2009 07:13
Core i7 ו-Windows Vista BSOD גליון syer מערכות ההפעלה Windows 1 9th יוני 2009 15:06
HP אפדן 6700 Webcam בעיה עם מערכת ההפעלה Vista? leosar Digital Imaging & מדפסות 4 13 אפריל 2009 16:15
בעיה החלפת LCD inverter עבור Hp Dv1000 אפדן Laptop קדוש מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 3 6 אפריל 2009 00:53
BSOD עם Vista start-Up RChumsae כללי חומרה צ 'אט 8 7 ינואר 2009 17:50
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.