הנפקה נוספת BSOD - HP Laptop DV9700 אפדן Vista הי,
בין יום אחד עם מחשב נייד HP dv9700 אפדן Vista (32) has been crashing. בהתחלה זה היה כאשר הייתי להתנתק מהאינטרנט, וחשבתי שזה היה חיוג הבעיה (הספק שלי DSL המספק עני חייגן ואף גרוע יותר תמיכה), לכן אני תוכנית ההתקנה של חיבור ה-VPN ללכת ישר מ-Windows עם ההגדרות המתאימות, ו זה עבד, אבל זה לא עצר את מסך כחול. ואז זה קורה כאשר התחיל הייתי להשתמש בכל תוכנות תקשורת מקוונת עם זרימת וידאו - Skype, וידאו צ 'אט ב-Gmail. עכשיו זה קורה באופן אקראי, ואני כבר שם לב שכאשר אני משאיר את המחשב מחובר וטנ לילה אני מתעורר בבוקר, וזה בדרך כלל יושב עם BSOD.
רצתי זיכרון לוודא חזר נקי. ביצעתי מצורף 2 ענק של רשימת minidumps (אני לא צוחק, אני ניקו אותם כמה חודשים אחורה, ואני כבר יש יותר כמו 20). קיוויתי שמישהו יהיה מועיל מספיק כדי לנפות אותם. אני מתכנת, אבל יש מעט ניסיון עם צד זה של Windows, אם כי תחושה שלי היא פגומה הנהג, למרות שאני אומר לך אילו couldnt אחד. לדקור את לא כל כך חשוך, היא רשת של Realtek את הנהג - מהאינטרנט הסימפטומים, אבל לא מחזיקים לי את זה.
בנוסף, הוא כנראה כדאי הזכרה כי ככל שאני יודע יש לי את רוב גירסאות מעודכנות של כל מנהלי ההתקנים הרלבנטיים, אני לאחרונה flashed BIOS שלי. IM פתוח הצעות חלופיות, אך ככל-דברים אחרים כדי לעשות ללכת, אני חושב שאני כבר די הרבה לעשות את כולם. עכשיו אני פשוט מתוסכל ו סבלנות וזה הולך וגדל פחות ופחות מחבב של Windows.
תודה מראש:) |