Kitas numeris BSOD - HP Pavilion DV9700 Laptop Vista Labas,
Nuo dieną viena su savo HP Pavilion dv9700 laptopo Vista "(32) buvo genda. Iš pradžių jis buvo, kai noriu atsijungti nuo interneto, ir manė, kad rinkimo problema (mano DSL paslaugų teikėjas tiekia prastos Dialer ir dar blogiau, parama), todėl aš setup VPN eiti tiesiai iš langų reikiamus parametrus ir , kad dirbo, bet tai nesutrukdė mėlyname ekrane. Tada jis pradėjo vyksta, jei noriu naudoti bet kokią interneto ryšio įranga su vaizdo transliacija - "Skype", "Gmail" vaizdo pokalbių. Dabar jis tiesiog nutinka atsitiktinai, ir aš pastebėjau, kad kai aš atostogų Mano kompiuteris prijungtas prie tinklo naktį aš pabusti kitą rytą, ir ji dažniausiai sėdi su BSOD.
Išbėgau atminties tikrinti, kad grįžo švarus. Aš pridedamas 2 didžiulis sąrašas minidumps (I'm not kidding, aš valyti juos keletą mėnesių atgal ir aš jau turiu daugiau kaip 20). Aš tikiuosi nors būtų naudinga, pakankamai derinti juos. Esu programuotojas, bet turi mažai patirties su šia "Windows" pusėje, nors mano kūprinti yra klaidingas vairuotojas, nors aš couldnt pasakyti kuris iš. Stab ir ne tokios tamsios, tai Realtek tinklo tvarkyklės - nuo interneto simptomai, tačiau neturi man jį.
Be to, tai turbūt verta paminėti, kad kiek žinau turiu naujausia versija su visais atitinkamais vairuotojais, aš neseniai užsiliepsnoja mano BIOS. im atvira alternatyvių pasiūlymų, bet kiek kitaip ką-to-do go, manau, aš labai daug padaryti juos visus. Dabar aš tiesiog nusivylė ir nekantrus, ir vis mažiau ir mažiau mėgsta langus.
Thanks in advance:) |