Kolejny BSOD Nakład - HP Pavilion DV9700 Laptop Vista Cześć,
Od dnia jeden z moich laptopów HP Pavilion dv9700 Vista (32) został upaść. Początkowo było kiedy będę rozłączyć się z Internetem, myśli i to był problem wybierania (DSL mój dostawca dostarcza ubogich dialer, a nawet gorzej wsparcia), więc konfiguracji połączenia VPN, aby przejść bezpośrednio z okna z odpowiednimi ustawieniami, i że pracował, ale nie zatrzymać niebieskie ekrany. Następnie rozpoczęła się dzieje, kiedy to chciałbym użyć dowolnego oprogramowania komunikacji internetowej z video streaming - Skype Gmail wideo czat. Teraz zdarza się to tylko losowo, i zauważyliśmy, że podczas urlopu mojego komputera podłączonego do sieci na noc i obudzić się rano i to zazwyczaj posiedzenia z BSOD.
I pobiegł pamięci sprawdzić, czy wrócił czysty. I've załączony 2 ogromną listę minidumps (I'm not kidding, I oczyścić je kilka miesięcy wstecz, a już dostał więcej jak 20). Miałem nadzieję ktoś byłoby wystarczające do debugowania im. Jestem programistą, ale mają niewielkie doświadczenie w tej stronie okna, chociaż mój garb jest wadliwy sterownik, choć I couldnt powiedzieć, które z nich. Stab w nie tak ciemny, to jest to Realtek sieci kierowcy - z Internetu objawy, ale nie trzymaj mnie do niego.
Ponadto, jest to prawdopodobnie Warto wspomnieć, że z tego co wiem mam najbardziej aktualnych wersji wszystkich odpowiednich sterowników, i niedawno flashed mój BIOS. im otworzyć inne propozycje, ale w miarę innych rzeczy-do-go zrobić, myślę, że już dość dużo zrobić je wszystkie. Now I'm just sfrustrowani i niecierpliwy i coraz mniej i mniej lubiący okien.
Thanks in advance:) |