BSOD O altă problemă - HP Pavilion DV9700 Laptop Vista Salut,
De la o zi-cu-mi HP Pavilion dv9700 laptop Vista (32) a fost crashing. La inceput a fost atunci când am să deconectaţi de la Internet, şi a crezut că a fost o problemă de apelare (mea DSL un furnizor de bunuri Dialer săraci şi chiar mai rău suport), asa ca am setup legatura de VPN pentru a merge direct de la ferestre cu setările corespunzătoare, şi care a lucrat, dar aceasta nu a opri albastru ecrane. Apoi a început să se întâmplă atunci când aş folosi orice comunicare online cu software-ul video streaming - Skype, Gmail video chat. Acum, aceasta se întâmplă doar la întâmplare, şi am observat că atunci când voi pleca meu calculator conectat la net peste noapte m-am trezit a doua zi dimineaţa şi este de obicei şedinţei cu un BSOD.
Am fugit de memorie verifica faptul că s-a întors curat. Am ataşat un imens 2 din lista de minidumps (Nu glumesc, am curăţat-o câteva luni, înapoi, şi m-am luat deja cam 20 mai). Sper ca cineva ar fi de ajutor de ajuns pentru a le depanare. Sunt un programator, dar au puţină experienţă cu partea asta de ferestre, cu toate că-mi este o presimţire defecte conducător auto, cu toate că am couldnt care o să vă spun. Lovitură pe la nu-aşa-întuneric, este de reţea Realtek şofer - de pe internet simptome, dar nu ţine de mine să-l.
În plus, este, probabil, merită menţionând că în măsura în care ştiu că au cele mai bine puse la versiuni actualizate ale tuturor conducătorilor auto, i recent a străfulgerat meu BIOS. im deschis supleant sugestii, dar în ceea ce-alte lucruri pentru a-du-te-a face, cred ca m-am cam făcut-le pe toate. Acum, doar frustrat şi nerăbdător şi în creştere, mai puţin şi mai puţin fond de Windows.
Multumesc anticipat:) |