Ďalším BSOD Výtlačok - HP Pavillion DV9700 Laptop Vista Nazdar,
Od den-one s mojím HP Pavillion dv9700 notebook Vista (32) bol shazovat. Spočiatku to bolo, keď by som sa odpojiť od internetu, a myslel, že je to otázka voľby (môj poskytovateľ DSL dodáva zlé vytáčanie a ešte horšie servis), tak jsem nastavenia VPN pripojenie ísť rovno z okien s zodpovedajúce nastavenia a aby pracoval, ale to nezabránilo modrej obrazovky. Potom to začalo, keď som sa deje použiť akýkoľvek softvér on-line komunikáciu s video streaming - Skype, Gmail video chat. Teraz je práve deje náhodne, a já si všimol, že keď som opustiť svoj počítač pripojený na sieť cez noc som sa prebudila až ráno, a je to obvykle posedenie s BSOD.
I běžela pamäte skontrolujte, že sa vrátil v čistote. Som pripojený 2 obrovský zoznam minidumps (nejsem si dělám srandu, já jim vyčistiť až o niekoľko mesiacov späť, a já jsem už dostal rovnako ako ďalších 20). Dúfal som, že niekto by mohla byť užitočná pre ladenie je dost. Som programátor, ale majú málo skúseností s touto bočné okná, aj keď moje Předtucha je chybný ovládač, hoci já couldnt povedať, ktorá z nich. Stab v nie-tak-tmavá, je to pre Realtek siete vodiča - od internetu symptómy, ale nedrží mi na to.
Okrem toho, že je zrejme vhodné spomenúť, že ak viem, že majú najviac aktuálne verzie všetkých relevantných vodičov, aj nedávno zasvítil môj bios. im otvorená alternatívne návrhy, ale pokiaľ ide o ostatné-čo-na-to ísť, myslím, že som dosť ďaleko urobiť všetky. Teď jsem frustrovaní a netrpezlivo a stále menej a menej rád windows.
Thanks in advance:) |