Још један БСОД Иссуе - ХП Павиљон ДВ9700 Лаптоп Виста Здраво,
Из-један дан са мојим ХП Павиљон дв9700 лаптоп Видик (32) је пад система. У почетку је било кад бих се искључити са интернета, и помислио да је то била тема бирање (мој ДСЛ услуга снабдијевања Диалер је лоше и још горе подршка), па сам се сетуп ВПН конекцијом ићи равно из прозора са одговарајућим подешавањима, и који је пре радио, али то није зауставило плаве екране. Тада се почело дешава кад бих користити било који софтвер онлине комуникацију са видео стримовање - Скыпе, Гмаил видео цхат. Сада је само дешава случајно, а приметио сам да кад сам напустити моје рачунар спојен на нет преко ноћи ја пробудити се ујутро и то је углавном сједио са БСОД.
И еарлы меморијске проверите да се врати чист. Ја сам у прилогу 2. огроман списак минидумпс (И'м нот киддинг, И очистити их неколико месеци назад, а ја сам већ добио још као 20). ЈА је надајући неко би се помогло довољно да дебуг њих. Ја сам програмер, али имају мало искуства са ове стране прозора, иако је мој повити неисправан управљачки програм, иако сам ти рећи што цоулднт један. Убости у не-тако-таман, да је то Реалтек мрежа возач - са интернета симптоме, али не држите ме за њега.
Осим тога, вероватно је вриједно споменути да је дуг као ЈА кноткле имам највише до датума верзије свих релевантних возача, и недавно бљескале мој БИОС-. ИМ отворен за алтернативном предлоге, али што се тиче других ствари-за-то-го, мислим да сам прилично много учинио их све. Сада сам само нестрпљив и фрустриран и расте све мање вољети прозора.
Хвала унапред:) |