менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Інші BSOD випуск - HP Pavilion dv9700 Ноутбук Vista

Reply

Різьба Інструменти
Old 21 травня 2009, 15:02
Нові члени групи

Default Інші BSOD випуск - HP Pavilion dv9700 Ноутбук Vista

Привіт,

З першого ж дня один з моїм HP Pavilion dv9700 Ноутбук Vista (32) розбитий. Спочатку це було, коли я б відключитися від Інтернету, і думала, що це набір випуск (мій DSL постачальник постачає бідні дозвону і навіть гірше, підтримка), так що я налаштувати з'єднання VPN йти прямо з вікон з відповідними параметрами, а , яка працювала, але це не завадило синього екрану. Потім він почав відбувається, коли я буду використовувати будь-яку інтерактивне спілкування з потокового відео - Skype, Gmail відео-чату. Тепер це просто відбувається випадковим чином, і я помітив, що, коли я залишу мій комп'ютер, підключений до чистої вночі я прокинувся наступного ранку і зазвичай сидять з BSOD.

Я побіг перевірки пам'яті, яка повернулася чистими. Я додається 2 з величезного списку мінідампов (я не жартую, я прибирав їх кілька місяців тому, і я вже отримав, як більше 20). Я сподівався, хтось буде корисна достатньо, щоб налагоджувати їх. Я програміст, але мають мало досвіду роботи з цього боку вікна, хоча в мене передчуття є несправним водій, хоча я Couldnt сказати вам, який. Удар в не дуже темно, це драйвера Realtek Network - з Інтернету симптоми, але не тримайте мене до нього.

Крім того, він, ймовірно, варто відзначити, що, наскільки я знаю, що я маю найсучаснішими версіями всіх відповідних драйверів, я недавно блиснув мій BIOS. Чат відкритий для альтернативних пропозицій, але, наскільки одного речей до справи, мені здається, я в значній мірі зробили їх усіх. Тепер я просто розчаровані і нетерплячий і все менш і менш любить вікон.

Спасибо заранее:)
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.