Інші BSOD випуск - HP Pavilion dv9700 Ноутбук Vista Привіт,
З першого ж дня один з моїм HP Pavilion dv9700 Ноутбук Vista (32) розбитий. Спочатку це було, коли я б відключитися від Інтернету, і думала, що це набір випуск (мій DSL постачальник постачає бідні дозвону і навіть гірше, підтримка), так що я налаштувати з'єднання VPN йти прямо з вікон з відповідними параметрами, а , яка працювала, але це не завадило синього екрану. Потім він почав відбувається, коли я буду використовувати будь-яку інтерактивне спілкування з потокового відео - Skype, Gmail відео-чату. Тепер це просто відбувається випадковим чином, і я помітив, що, коли я залишу мій комп'ютер, підключений до чистої вночі я прокинувся наступного ранку і зазвичай сидять з BSOD.
Я побіг перевірки пам'яті, яка повернулася чистими. Я додається 2 з величезного списку мінідампов (я не жартую, я прибирав їх кілька місяців тому, і я вже отримав, як більше 20). Я сподівався, хтось буде корисна достатньо, щоб налагоджувати їх. Я програміст, але мають мало досвіду роботи з цього боку вікна, хоча в мене передчуття є несправним водій, хоча я Couldnt сказати вам, який. Удар в не дуже темно, це драйвера Realtek Network - з Інтернету симптоми, але не тримайте мене до нього.
Крім того, він, ймовірно, варто відзначити, що, наскільки я знаю, що я маю найсучаснішими версіями всіх відповідних драйверів, я недавно блиснув мій BIOS. Чат відкритий для альтернативних пропозицій, але, наскільки одного речей до справи, мені здається, я в значній мірі зробили їх усіх. Тепер я просто розчаровані і нетерплячий і все менш і менш любить вікон.
Спасибо заранее:) |