![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Както заглавието казва наистина, това е WLM досадни мен най-много. Аз мразя да е необходимо да щракнете върху иконата и след това коя разговор прозорец, което искам. Всъщност, докато мисля за него това също така ще бъде решен, ако можех да ги събера група като вас могат в по-стари версии, когато имаше един бар в началото, при избора на кого да говоря прекалено? Наздравици |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Как мога да блокира достъпа до определени сайтове? | muzna | В мрежа, модеми & VoIP | 3 | 28 май 2009 г. 00:50 |
| Имате нужда от помощ при намиране на много специфичен вид на DVD / CD дискове | cheesepuff | Дискове & сменяемите носители | 10 | 2-ро Jul 2008 12:34 |
| Специфични дънната | diespy | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 26 април 2008 09:51 |
| Специфични твърдия диск | robina80 | Дискове & сменяемите носители | 1 | 29 Jan 2008 10:44 |
| Търсите конкретна програма | electrik91 | Мултимедия & Codecs | 3 | 29 ноември 2007 06:17 |
| Нишка Инструменти | |
| |