![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kao što naslov kaže stvarno, to mi najviše smeta WLM. Mrzim što kliknete na ikonu, a zatim ovisno o tome koji razgovor prozoru želim. Zapravo, dok ja mislim o tome to bi se riješio kad bih mogao ih grupirati zajedno kao što ste mogli u starijim verzijama, gdje je bio bar na vrhu, za izbor koji se govoriti previše? Živjeli |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kako mogu blokirati pristup određenim web stranice? | muzna | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 28. svibanj 2009 00:50 |
| Trebate pomoć u pronalaženju vrlo specifična vrsta DVD / CD diskovi | cheesepuff | Drives & Izmjenjivi mediji | 10 | 2. srpnja 2008 12:34 |
| Specifični matične ploče | diespy | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 26. travanj 2008 09:51 |
| Specifični hard disk | robina80 | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 29 siječanj 2008 10:44 |
| U potrazi za određeni program | electrik91 | Multimedija i kodeci | 3 | 29. studeni 2007 06:17 |
| Thread Tools | |
| |