![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kaip pavadinimas sako tikrai, tai WLM erzina mane labiausiai. Nekenčiu atsižvelgdamas į spustelėkite piktogramą, o tada priklausomai nuo pokalbio langą aš noriu. Tiesą sakant, o aš manau, kad jis tai galėtų būti išspręsta, jei būtų sugrupuoti kartu kaip galima iš senesnių versijų, kur buvo viršuje, baras, atrankos, kas kalbėti per daug? Į sveikatą |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kaip užblokuoti priėjimą prie tam tikrų tinklaviečių? | muzna | Networking, Modems & VoIP | 3 | Gegužė 28, 2009 00:50 |
| Reikia pagalbos surasti labai specifinio tipo DVD / CD diskai | cheesepuff | Drives & Removable Media | 10 | 2 liepa 2008 12:34 |
| Specialioji Motherboard | diespy | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | Balandis 26, 2008 09:51 |
| Specialioji disko | robina80 | Drives & Removable Media | 1 | 29 sausis 2008 10:44 |
| Ieškote konkrečią programą | electrik91 | Multimedia & Codecs | 3 | Lapkritis 29, 2007 06:17 |
| Temos įrankiai | |
| |