mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Application Specific Pradėti Baras grupavimas W7?

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 17, 2009, 14:14
Donorų grupės

Default Application Specific Pradėti Baras grupavimas W7?

Kaip pavadinimas sako tikrai, tai WLM erzina mane labiausiai.

Nekenčiu atsižvelgdamas į spustelėkite piktogramą, o tada priklausomai nuo pokalbio langą aš noriu.

Tiesą sakant, o aš manau, kad jis tai galėtų būti išspręsta, jei būtų sugrupuoti kartu kaip galima iš senesnių versijų, kur buvo viršuje, baras, atrankos, kas kalbėti per daug?

Į sveikatą
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Kaip užblokuoti priėjimą prie tam tikrų tinklaviečių? muzna Networking, Modems & VoIP 3 Gegužė 28, 2009 00:50
Reikia pagalbos surasti labai specifinio tipo DVD / CD diskai cheesepuff Drives & Removable Media 10 2 liepa 2008 12:34
Specialioji Motherboard diespy CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 1 Balandis 26, 2008 09:51
Specialioji disko robina80 Drives & Removable Media 1 29 sausis 2008 10:44
Ieškote konkrečią programą electrik91 Multimedia & Codecs 3 Lapkritis 29, 2007 06:17
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.