![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Jak tytuł mówi naprawdę, to mnie najbardziej irytujących WLM. I hate posiadające kliknąć ikonę, a następnie co chcę oknie rozmowy. Faktycznie, podczas gdy myślę o tym to również być rozwiązany, jeśli będę mógł je razem jak grupa może w starszych wersjach, gdzie był bar na górze, za wybór, którzy zbyt porozmawiać? Wiwaty |
![]() |
|
| Zakładki |
Podobne wątki | ||||
| Wątek | Thread Starter | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Jak zablokować dostęp do specjalnej strony internetowej? | muzna | Networking, Modems & VoIP | 3 | 28 maja 2009 00:50 |
| Potrzebujesz pomocy w znalezieniu bardzo specyficzny rodzaj DVD / CD napędy | cheesepuff | Removable Media Drives & | 10 | 2 lipca 2008 12:34 |
| Szczególne Motherboard | diespy | Procesorów, pamięci RAM i Motherboards | 1 | 26 kwietnia 2008 09:51 |
| Szczególne twardy | robina80 | Removable Media Drives & | 1 | 29 stycznia 2008 10:44 |
| Szukasz konkretnego programu | electrik91 | Multimedia i kodeki | 3 | 29 listopada 2007 06:17 |
| Narzędzia wątku | |
| |