menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Automatické Windoze roztříštěním obtěžování!

Reply

Thread Nástroje
Old 6. května 2008, 13:25
Dárce Skupina

Default Automatické Windoze roztříštěním obtěžování!

Všiml jsem nějakou dobu na XP Windows XP obnovit soubory automaticky fragment mého HDD, i když jsem sám nic nezměnilo. Nemůžu spustit oodefrag, vrať se na další den, a zjistíte, že existuje 1000 roztříštěné soubory, všechny soubory _restore!

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Když můj počítač dělá automatické aktualizace, vždy je ... broonie Office & Aplikace 1 21. listopadu 2008 14:39
Automatické aktualizace! craiig Operační systémy Windows 2 27. dubna 2008 11:00
Monitor obtěžování Pomozte, prosím! KanoakaVirus Graphics Cards & Monitory 3 6. března 2008 09:59
Mac OSX vs Windoze vs Linux Mike0001 Vypnout Téma diskuze 4 22. ledna 2008 18:23
Automatická re-směr 4D (Fordy (Ford) Ollie Web Design, hosting & SEO 11 21. Září 2007 11:57
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.