![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én is észrevettem, egy ideig az XP, hogy a Windows XP újra fájlok automatikusan fragment HDD én még akkor is, ha én magam nem változott semmit. Tudok futni oodefrag, jöjjön vissza másnap és megkeresi, hogy van 1000 szétaprózottak kép, minden _Restore kép!
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Amikor a PC is csinál az automatikus frissítéseket, mindig ... | broonie | Office & Applications | 1 | 21. november 2008 14:39 |
| Az automatikus frissítések! | craiig | A Windows operációs rendszerek | 2 | 27. április 2008 11:00 |
| Monitor bosszúságot Help Please! | KanoakaVirus | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 6. március 2008 09:59 |
| Mac OSX vs Windoze vs Linux | Mike0001 | Off Topic Discussion | 4 | 22. január 2008 18:23 |
| Automatikus átirányítási | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Web Design, Hosting & SEO | 11 | 21. Szeptember 2007 11:57 |
| Téma eszközök | |
| |