kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Automatikus Windoze széttöredezettség bosszúságot!

Reply

Téma eszközök
Old Május 6 2008, 13:25
Donor Group

Default Automatikus Windoze széttöredezettség bosszúságot!

Én is észrevettem, egy ideig az XP, hogy a Windows XP újra fájlok automatikusan fragment HDD én még akkor is, ha én magam nem változott semmit. Tudok futni oodefrag, jöjjön vissza másnap és megkeresi, hogy van 1000 szétaprózottak kép, minden _Restore kép!

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Amikor a PC is csinál az automatikus frissítéseket, mindig ... broonie Office & Applications 1 21. november 2008 14:39
Az automatikus frissítések! craiig A Windows operációs rendszerek 2 27. április 2008 11:00
Monitor bosszúságot Help Please! KanoakaVirus Grafikus kártyák és monitorok 3 6. március 2008 09:59
Mac OSX vs Windoze vs Linux Mike0001 Off Topic Discussion 4 22. január 2008 18:23
Automatikus átirányítási 4D (Fordy (Ford) Ollie Web Design, Hosting & SEO 11 21. Szeptember 2007 11:57
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.