mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Automatinis Windoze susiskaldymas erzina!

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 6, 2008, 13:25
Donorų grupės

Default Automatinis Windoze susiskaldymas erzina!

Aš pastebėjau, kai su XP laiko, kad Windows XP atnaujinti failus automatiškai fragmentas mano HDD, net jei aš nieko nekeičia save. Galiu paleisti oodefrag, grįžta kitą dieną, ir pastebėsite, kad yra suskaidyta 1.000 failus visi _Restore failus!

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Kai mano PC daro automatinius atnaujinimus, visada ... broonie Office Suites & Applications 1 Lapkritis 21, 2008 14:39
Automatinė atnaujinimų! craiig Windows "operacinės sistemos 2 Balandis 27, 2008 11:00
Monitorius erzina Help please! KanoakaVirus Graphics Cards & Monitoriai 3 6 kovas 2008 09:59
Mac vs Windoze vs Linux Mike0001 Off Topic Discussion 4 22 sausis 2008 18:23
Automatinis peradresavimo 4D (Fordy (Ford) Ollie Web Design, Hosting & SEO 11 21 rugsėjis 2007 11:57
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.