![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš pastebėjau, kai su XP laiko, kad Windows XP atnaujinti failus automatiškai fragmentas mano HDD, net jei aš nieko nekeičia save. Galiu paleisti oodefrag, grįžta kitą dieną, ir pastebėsite, kad yra suskaidyta 1.000 failus visi _Restore failus!
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kai mano PC daro automatinius atnaujinimus, visada ... | broonie | Office Suites & Applications | 1 | Lapkritis 21, 2008 14:39 |
| Automatinė atnaujinimų! | craiig | Windows "operacinės sistemos | 2 | Balandis 27, 2008 11:00 |
| Monitorius erzina Help please! | KanoakaVirus | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 6 kovas 2008 09:59 |
| Mac vs Windoze vs Linux | Mike0001 | Off Topic Discussion | 4 | 22 sausis 2008 18:23 |
| Automatinis peradresavimo | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Web Design, Hosting & SEO | 11 | 21 rugsėjis 2007 11:57 |
| Temos įrankiai | |
| |