![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Zauważyłem od pewnego czasu na XP, Windows XP ponownie pliki automatycznie fragment twardym dysku nawet wtedy, gdy nie zmieniły niczego sobie. Mogę uruchomić oodefrag, wrócić następnego dnia i stwierdzić, że istnieją 1000 pofragmentowane pliki, wszystkie _restore plików!
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
![]() |
|
| Zakładki |
Podobne wątki | ||||
| Wątek | Thread Starter | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Kiedy mój PC robi automatyczne aktualizacje, to zawsze ... | broonie | Office Suites & Applications | 1 | 21 listopad 2008 14:39 |
| Automatyczne aktualizacje! | craiig | Windows Operating Systems | 2 | 27 kwiecień 2008 11:00 |
| Monitor Annoyance Help please! | KanoakaVirus | Monitory i karty graficzne | 3 | 6 marzec 2008 09:59 |
| Mac OS X vs Windoze vs Linux | Mike0001 | Off Topic dyskusja | 4 | 22 stycznia 2008 18:23 |
| Automatyczne ponowne kierunku | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Web Design, Hosting & SEO | 11 | 21-gie Wrz 2007 11:57 |
| Narzędzia wątku | |
| |