az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Microsoft Outlook e-posta kuralları oluşturma avantajları

Closed Thread

Konu Araçları
Old 27 Kasım 2007, 00:05
Yasak Grubu

Microsoft Outlook tek bir takvim, dergi, web tarama, görev ve iletişim yönetimi sunan en tercih edilen E-posta istemcilerinden biridir. Olarak onlara e-posta yoluyla iletişim kurmak için yardım Bu Microsoft Office suite.Computer savvys kullanmak birlikte gelen en Outlook, onlar gönderdiğiniz veya aldığınız tüm posta özelleştirebilirsiniz telefon desteği ve grup scheduling.Users gibi özellikler sunuyor. Bu, gelen e-posta mesajlarının kullanımı için kurallar oluşturarak yapılır. E-posta kuralları görgü kılavuzları ve hizmet kişisel tercih veya kullanıcıların iş doğasına göre değişir. Diğer bir deyişle, bir e-posta kural koşulları bir dizi bu işleme ve otomatik mesajları organize yardım. Bu şart olduğu kuralı uygulanır mesajları belirleyecektir.

E-posta oluşturma kuralları kullanıcıların gönderenden veya e-posta servis sağlayıcınızdan bir klasöre tüm e-postaları belirtmek için yardımcı olur. Kurallar bildirim oluşturmak için bir e-posta uyarı sesi gibi kullanılabilir zaman tüm önemli e-posta geliyor. Kullanıcı mesaj e-postanın içeriğine bağlı olarak gönderilmek üzere farklı kategorilere atayabilirsiniz. Genel olarak, e-posta kuralları ayar kolay posta yönetimi sağlar.

Her ne kadar e-posta gönderme ve alma verimli Outlook'ta, ancak iş bazı un-bazen açılır hata açıkladı. Bazı hata mesajları sorunu analiz için kullanışlı bilgi özelliği yoktur. Outlook e-posta hataları ve diğer e-posta yoluyla sorunları kolayca troubleshooted olabilir <<Edit>> hangi kolayca Internet üzerinde günümüzde mevcuttur. Bu gibi destek hizmetleri olarak da bilinir <<Edit>> ve kesinlikle binaları için pahalı bir teknisyen çağrıda daha ucuz.

Teknik destek avantajı ile sadeliği bir müşteri tüm işlemleri kendi sisteminde alınan kontrol etmek sunmak için yatıyor. Çevrimiçi destek hizmetlerinin Konuşma, Müşteri onların sorunu birkaç dakika içinde çözülmesi için bir uzman teknisyen ve beyin seçebilirsiniz.

Teşekkürler
Jack John
Old 27 Kasım 2007, 00:14
Moderatör Grubu

Daha iyi bir çözüm ücretsiz yardım istemek için Bizim Forumlar

Closed Thread

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından