по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Черен екран след натоварване

Reply

Нишка Инструменти
Old 15 април 2008, 14:54
Член Група

Default Черен екран след натоварване

Здрасти,

Моят компютър е бил като мен голям проблем напоследък. През последните няколко седмици, аз бях като големи проблеми със започването на компютъра ми.

След XP товарене екран, вместо да си намерят добре дошли екран, получавам черен екран за неопределено време. Мога да изляза и се върна след 2 часа, тя все още ще Hang там. Твърдият диск doesn't натоварване нищо друго. Мониторът Зелена светлина е осветена и екранът определено е Включено. Клавиатурата въпреки това не работи.

Всеки път, когато това се случи, просто стартирайте партида regcopy2.txt команда под Windows Recovery Console за възстановяване на системния регистър (инфо тук ... http://www.aade.com/XPhint/XPrecovery.htm). Тя работи добре, но след няколко дни по-късно, аз се черния екран отново и съм обратно към площада един!

Имах този проблем и в миналото, но то е веднъж на всеки толкова често. Аз сте опитвали форматиране на твърдия си диск 4 пъти, за да преинсталирате Windows да видим дали това ще реши проблема, но той никога не го направих. Тъй като това не се случва твърде често се върна след това, той не ме притеснява прекалено много, но сега това се случва на всеки няколко дни. Нейната сега имам до точка, че аз арго използвате компютъра си правилно. Трябва да permanantly пазят XP Setup CD в CD устройството за да отворите конзолата за възстановяване. Възстановяване на системния регистър на всеки няколко дни, не е нещо, което трябва да направите!

Неща, които вече сте опитвали

- Обувка в безопасен режим (аз трябваше да прескочите товарене a347bus.sys като тя увисва на този файл). Резултат: Не мога добивам в моя десктоп

- Обувка използвате последната известна добра конфигурация. Резултат: Failed

- Форматиране на твърдия диск. Резултат: Не се оправите проблема.

- Възстановяване на системния регистър с партиден regcopy.txt. Резултат: Последно, само за ден

- Премахнато заснемане на видео картата и деинсталиране на драйвери, който въпреки че бе причинява проблеми. Резултат: Не се оправите проблема

Трябваше ми компютър за 3 години и сега този проблем е започнал едва през миналата година и от тогава, аз бях чрез повторно intstalling Windows 4 пъти.

Има ли някой там, които могат да бъдат в състояние да ми помогне? Това е кормуване ме луд и се чувствам като thowing тухла в компютъра!

Компютърна спецификациите -

Windows XP Professional SP2
AMD Athlon XP 3000 (2.1ghz)
NVidia GeForce 5200FX 128MB RAM
1GB RAM DDR1
120GB Hard Drive
Old 15 април 2008, 16:13
Номер на групата

Може да ви HD дава на вас, е вашата XP диск legit?, Също звучи просто, но сте се уверете, че тя е чисто и прах свободни?
Old 15 април 2008, 17:06
Номер на групата

Има ли добро abit искал твърдия диск, можете да опитате вървят Chkdsk (Щракнете върху Старт, щракнете върху Изпълни, въведете Chkdsk после OK), за да разберете, или бихте могли да изтеглите manufactors диагностични инструмента за проверка на шофиране

А компютъра веднъж ме биеш по шахмат
Но това не е мач за мен в ритник бокс.

Моята система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Дънната платка:
ASUS a8n SLI лукс
RAM памет:
2GB корсар xms pc3200 platium
Графична карта (и):
8800gts O / C
Звукова карта:
творчески soundblaster 4
Hard Drive (и):
1 x 80 GB 2x 250gb
Оптично устройство (а):
1x Sony DVD овен карам 1xphillips DV
Дело / PSU:
700 вата moduler PSU
Охлаждане:
въздух
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
22in широкоекранен
Операционна система (и):
XP про
Old 16 април 2008, 09:51
Член Група

Благодаря за отговора момчета.

Да, моето копие на XP е legit OEM копие.

Той може да си твърд диск, но със сигурност, ако нейният твърд диск проблема, той ще даде повече проблеми, които просто отказват да се започне. А защо пък временно работа отново, когато по-стара версия на системния регистър се възстановява?

Аз ще се пуска Chkdsk късно, за да видим дали той е най-HD, който причинява проблема.
Old 19 април 2008, 04:32
Член Група

Аз бях график Chkdsk да тече при стартиране и тук е дневник (от събитието Viewer). Би ми се проблем с неизползваните индекс записи?

Проверка на файловата система на C:
Типът на файловата система е NTFS.
А диск проверка е било планирано.

Windows сега ще провери диск.
Почистване до незначителни несъответствия на диска.
Почистване създаден индекс 849 неизползвани записи от индекса $ SII досие 0x9.
Почистване създаден индекс 849 неизползвани записи от индекса $ SDH досие 0x9.
Почистване до 849 неизползвани сигурност дескриптори.
Chkdsk се проверява Usn вестник ...
Usn вестник проверката приключи.
Chkdsk се проверява файл данни (етап 4 от 5) ...
Файл данни проверката приключи.
Chkdsk се проверява свободно пространство (етап 5 от 5) ...
Свободно пространство за проверка е приключила.

120045680 KB общото дисково пространство.
115711296 KB в 329881 файлове.
218260 KB в 18600 показатели.
0 KB в лоши сектори.
556132 KB използват от системата.
65536 KB заета от дневника файл.
3559992 KB намерите на диска.
4096 байта във всяка разпределение единица.
30011420 Общо разпределение единици на диск.
889998 разпределение единици на разположение на диск.

Вътрешна информация:
c0 D3 05 00 4в 51 05 00 BD 32 08 00 00 00 00 00 .... LQ ... 2 ......
8д 4F 05 00 02 00 00 00 11 05 00 00 00 00 00 00. О. .............
04 03 6б 0b 00 00 00 00 42 87 F1 A6 02 00 00 00 .. К. Б. .... ......
48 8F 36 0b 00 00 00 00 66 F3 1г A5 0b 00 00 00 H.6 ..... ...... F.
08 e9 02 75 00 00 00 00 C8 1E EE EE 0e 00 00 00 ... u. ...........
99 9д 36 00 00 00 00 00 B8 3а 07 00 99 08 05 00 .. 6 ......:......
00 00 00 00 00 00 75 96 1б 00 00 00 A8 48 00 00 ...... u. ..... З..

Windows завърши проверката на диска.
Моля, изчакайте докато компютърът се рестартира.
Old 19 април 2008, 12:28
Новите държави Група

Мога само да си представя, че са ви HDD или може би ви захранване не е доставка на мощност, за да ви компоненти води до намаляване на вашия диск, за малки пъти причиняват грешки
Old 19 април 2008, 12:38
Новите държави Група

За да се honset Тя не звучи като сте harddrive е по своя път навън. Дали тя SATA или Идеи?
Old 22 април 2008, 12:45
Член Група

andymac2k1, мисля, че сте прав за твърдия диск не получават достатъчно енергия. Моето захранване е 330W и е захранване 3 твърди дискове, 3 фенове, няколко студен катод светлини, както и че други хардуер.

Също така, върна малко назад, аз намерих, че Терес леко хлабав конектор, който се свързва с твърдия диск и съдебната система. Аз правя нещо отвътре на делото, докато беше на PC, когато се удари срещу това специално тел, на твърдия диск получи незабавен мощност шлифовани и захранва обратно, когато ми трудно отмества от тази линия. Ths creen спря реагира след няколко секунди, така че трябваше да рестартирате компютъра.

Твърдият диск е около 3 / 4-годишна възраст. Неговият един IDE диск.

Тъй като бягане, Chkdsk няколко години казва, че не са опит всяко стартиране неуспехите ... още. Може проблемът да е свързана с липса на мощност или на възможно най-много кратко мощност разфасовки причини от този хлабав кабел?
Old 22 април 2008, 16:57
Номер на групата

Уау 330W? Аз съм ръководещо 350W временно поради ограничената паричните потоци и че едва правомощията си състав компоненти само с 1 вентилатор ... с вас HD's, cathodes, феновете и т.н. ID препоръчваме поне 500 вата аз лично благоволение на http://www.overclockers.co.uk/showpr...23&subcat=1098 PSU, които най-вероятно ще бъдат включени в следващия да градим.

Малко скъп, но много хора по оценка на важността на доброто PSU.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Черен екран по време на всички игри tinaqin123 PC & конзолата Gaming 1 17 Юни 2009 06:09
Ubuntu се зарежда на екрана за вход, но не е натоварваща medman007 Linux & Алтернативни OS 0 6 юни 2009 19:12
Не може да преминем през прозорците товарене екрана HELP! nukelemon Общи Софтуер Чат 7 27 Окт 2008 05:55
Завъртане на екрана зелено, когато натоварването компютър игра opnight Графика на карти & Монитори 6 16-то Aug 2008 09:11
Екран Goes Черен katiecoos Лаптопи, Mobiles & текст 5 15 Юни 2008 07:49
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc