![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Můj počítač se mi v poslední době velký problém. Za posledních několik týdnů, jsem byl s velkými problémy s rozběhu počítače. Po naložení XP obrazovce, místo toho, jak se uvítací obrazovka, mám černou obrazovku na neurčito. Můžu jít ven a vrať se 2 hodiny později, bude stále viset tam. Pevný disk doesnt nahrát něco jiného. Monitoru zelená svítí a obrazovky je určitě on. Klávesnice však nefunguje. Pokaždé, když se to stane, jsem spustit dávkový regcopy2.txt velení pod Windows konzolu pro zotavení při obnovení registru (info zde ... http://www.aade.com/XPhint/XPrecovery.htm). To funguje, ale pak o několik dní později, já mám černou obrazovku znovu a jsem zpátky na začátku! Měl jsem tento problém v minulosti, ale to bylo jednou za tak často. Jsem se pokusil formátování můj pevný disk 4 krát přeinstalovat Windows, zda to by mělo problém vyřešit, ale to nikdy. Vzhledem k tomu, že se nestal příliš často, pak zpět, je mi to jedno nebylo příliš mnoho, ale teď, se to stane jednou za několik dní. Jeho nyní dostal do bodu, že jsem cant používat počítač správně. Musím permanantly zachovat XP CD do CD mechaniky otevřít konzolu pro zotavení. Obnovení registru každých pár dní, není něco, co by třeba udělat! Věci jsem si již vyzkoušeli - Spuštění v nouzovém režimu (musel jsem přeskočit ložné a347bus.sys jak visí na tento obrázek). Výsledek: Nemůžu se dostat do mého desktopu - Spuštění pomocí poslední známé funkční konfigurace. Výsledek: Failed - Formátování pevného disku. Výsledek: nemá potíže. - Obnovení registru pomocí dávkového regcopy.txt. Výsledek: Poslední dny pouze pro - Odebráno na zachytávání videa karty a odinstalovat ovladače, které když jsem byl příčinou problémů. Výsledek: Nemá potíže Měl jsem počítač na 3 roky a tento problém začala v loňském roce a od té doby jsme prošli re-intstalling Windows 4 krát. Je tu někdo, kdo tam mohli pomoci? To je hnací mne bláznivý a cítím, že thowing cihlu na počítači! Počítačová specifikace - Windows XP Professional SP2 AMD Athlon XP 3000 (2.1ghz) NVidia GeForce 5200FX 128MB RAM 1GB RAM DDR1 120gigabajt Pevný disk |
|
| |||
| |||
| By mohla být vaše hd vzdát na vás, je váš disk xp důvěryhodně?, Ale také zvuky jednoduché jste zajistili, že váš počítač je čisté a bezprašné? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Abit se zvuk, jako je pevný disk, můžete zkusit spustit chkdsk (klikněte na Start, na příkaz Spustit, zadejte příkaz chkdsk pak ok) zjistit, nebo můžete stáhnout manufactors diagnostický nástroj pro kontrolu disku
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| Díky za odpověď kluci. Ano, můj kopii XP je důvěryhodně OEM kopii. Mohlo by to být můj pevný disk, ale jistě, pokud je jeho pevný disk problém bude více problémů, které prostě odmítla nastartovat. A proč se dočasně pracovat znovu, když se starší verze registru je obnovit? I poběží chkdsk později se zjistilo, zda se jedná o HD, který je příčinou problému. |
|
| |||
| |||
| I've harmonogram chkdsk spustit při startu a tady je log (od konání diváka). Mohl by být můj problém s nevyužitému rejstříku? Kontrola souborového systému na C: Typ souboru, systém je NTFS. A disk check bylo naplánováno. Windows se nyní zkontroluje disk. Vyčištění drobné nesrovnalosti na jednotce. Vyčištění 849 nepoužitý index zápisy z index $ SII spisu 0x9. Vyčištění 849 nepoužitý index zápisy z indexu $ SDH spisu 0x9. Vyčištění 849 nepoužitý popisovače zabezpečení. Nástroj Chkdsk je ověření Usn věstníku ... Usn věstník ověřování dokončeno. Nástroj Chkdsk je ověření data (stage 4 z 5) ... Soubor údajů ověřování dokončeno. Nástroj Chkdsk je ověření volného místa (stupeň 5 z 5) ... Volný prostor ověření je kompletní. 120045680 KB celkového místa na disku. 115711296 KB in 329881 souborů. 218260 KB in 18600 indexy. 0 kB v chybných sektorech. 556132 KB v používání systému. 65536 KB, do log souboru. 3559992 KB je k dispozici na disku. 4096 bajtů v každé alokační jednotce. 30011420 celkové alokace jednotek na disku. 889998 přidělení jednotky jsou k dispozici na disku. Vnitřní Info: c0 d3 05 00 4c 51 05 00 BD 32 08 00 00 00 00 00 .... LQ ... ...... 2 8e 4f 05 00 02 00 00 00 11 05 00 00 00 00 00 00. O. ............. 04 03 6b 0B 00 00 00 00 42 87 f1 A6 02 00 00 00 .. k. .... B. ...... 48 8f 36 0B 00 00 00 00 66 f3 1d a5 0B 00 00 00 H.6 ..... f. ...... 08 e9 02 75 00 00 00 00 c8 1e ee ee 0e 00 00 00 ... u. ........... 99 9e 36 00 00 00 00 00 b8 3a 07 00 99 08 05 00 .. 6 ......:...... 00 00 00 00 00 00 75 96 1b 00 00 00 A8 48 00 00 ...... ..... u. H.. Okna byla dokončena kontrola disku. Čekejte, prosím, váš počítač se restartuje. |
|
| |||
| |||
| Umím si představit, že je jen váš HDD nebo snad váš napájení není dodává sílu správně na vaše složky způsobující disku na vystřižené pro malé krát způsobuje chyby |
|
| |||
| |||
| Chcete-li být honset Je to zvuk, jako jste vy pevný disk je na cestě ven. Je SATA nebo Ide? |
|
| |||
| |||
| andymac2k1, myslím, že máš pravdu o pevný disk nedostane dostatek energie. Moje napájení je 330W a napájení 3 disky, 3 ventilátory, pár studenou katodou světla, stejně jako jeho ostatní hardware. Také zpět časem jsem zjistila, že theres mírně uvolněný konektor, který se připojuje na pevný disk a případ fanoušek. Dělal jsem něco, co je uvnitř případu, zatímco PC bylo, když jsem zaklepal na konkrétní drát, pevný disk dostalo okamžité přerušení dodávky a napájen zpět nahoru, když můj pevný přemístěna z drátu. Tis creen přestal reagovat po dobu několika sekund, takže jsem musel restartovat počítač. Pevného disku je asi 3 / 4 let. Jeho IDE disk. Vzhledem k tomu, že běží, chkdsk říká pár lety jsem neměla žádné zkušenosti začínajícím selhání ... dosud. Mohla by být problém souvisí s nedostatkem energie nebo možná velmi stručný moc škrty, které způsobují, že uvolněné dráty? |
|
| |||
| |||
| Wow 330W? I'm běží 350W dočasně kvůli omezeným peněžních toků a které sotva mé pravomoci akciové složky jen 1 ventilátor ... Hd to s vámi, katodách, ventilátory apod. id doporučuji alespoň 500w i osobně na milost http://www.overclockers.co.uk/showpr...23&subcat=1098 PSU, které bude s největší pravděpodobností zahrnuty do mé další stavět. ![]() Trochu drahý, ale hodně lidí, podle odhadu významu dobré PSU. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Černé obrazovky během všech her | tinaqin123 | PC a herní konzole | 1 | 17. června 2009 06:09 |
| Ubuntu se načítá ale přihlašovací obrazovky není nakládky | medman007 | Linux & Alternativní OS | 0 | 6. června 2009 19:12 |
| Nemůže dostat přes okna ložné obrazovka HELP! | nukelemon | Obecné Software Chat | 7 | 27. října 2008 05:55 |
| Obrazovka odbočka zelené při načítání PC hry | opnight | Graphics Cards & Monitory | 6 | 16. srpna 2008 09:11 |
| Obrazovka Goes Black | katiecoos | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 15 června 2008 07:49 |
| Thread Nástroje | |
| |