μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Μαύρη οθόνη μετά τη φόρτωση

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 15η Απριλίου 2008, 14:54
Μέλος Ομάδα

Default Μαύρη οθόνη μετά τη φόρτωση

Γεια σου,

Ο υπολογιστής μου έχει μεγάλο πρόβλημα που μου έδωσε πρόσφατα. Για τις τελευταίες εβδομάδες, έχω έχουν μεγάλα προβλήματα με την εκκίνηση του υπολογιστή μου.

Μετά τη φόρτωση XP οθόνη, αντί να πάρει μια ευπρόσδεκτη οθόνη, έχω μια μαύρη οθόνη επ 'αόριστον. Θα μπορεί να βγει και να επανέλθουμε 2 ώρες αργότερα, θα εξακολουθούν να "κολλήσει" εκεί. Το σκληρό δίσκο doesn't φορτίο οτιδήποτε άλλο. Η παρακολούθηση της πράσινη λυχνία ανάβει και η οθόνη είναι σίγουρα για. Το πληκτρολόγιο όμως δεν λειτουργεί.

Κάθε φορά που συμβαίνει αυτό, απλά εκτελέστε την παρτίδα regcopy2.txt εντολή στα Windows κονσόλα επαναφοράς του μητρώου (πληροφορίες εδώ ... http://www.aade.com/XPhint/XPrecovery.htm). Λειτουργεί πρόστιμο, αλλά μετά από μερικές ημέρες αργότερα, να πάρω τη μαύρη οθόνη και είμαι πάλι στο σημείο μηδέν!

Είχα αυτό το πρόβλημα στο παρελθόν, αλλά ήταν μια φορά κάθε τόσο. Έχω δοκιμάσει μορφοποίηση μου σκληρό δίσκο 4 φορές για να επανεγκαταστήσετε τα παράθυρα για να δούμε αν θα λυθεί το πρόβλημα, αλλά ποτέ δεν έκανε. Δεδομένου ότι δεν συμβεί πολύ συχνά πίσω τότε, δεν με ενοχλεί πάρα πολύ, αλλά τώρα, συμβαίνει κάθε λίγες ημέρες. Το έχεις τώρα σε ένα σημείο που μου επίκλισης χρήση υπολογιστή μου σωστά. Θα πρέπει να διατηρηθεί η permanantly XP CD εγκατάστασης στη μονάδα CD-ROM για να ανοίξει κονσόλα. Η επαναφορά του μητρώου κάθε λίγες ημέρες δεν είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε!

Τα πράγματα που έχω ήδη προσπαθήσει

- Εκκίνησης σε ασφαλή λειτουργία (θα έπρεπε να παραλείψετε φόρτωσης a347bus.sys καθώς κρεμάει για αυτό το αρχείο). Αποτέλεσμα: Μπορώ να σε επιφάνεια εργασίας μου

- Ξεκινήστε χρησιμοποιώντας τελευταίες γνωστές και σωστές ρυθμίσεις. Αποτέλεσμα: Αποτυχία

- Διαμόρφωση του σκληρού δίσκου. Αποτέλεσμα: δεν καθορίζει το πρόβλημα.

- Επαναφορά μητρώου χρησιμοποιώντας παρτίδα regcopy.txt. Αποτέλεσμα: Τελευταία ημέρα μόνο για

- Καταργήθηκε το video capture κάρτα και απεγκατάσταση οδηγών που αν και μου προκαλούσε προβλήματα. Αποτέλεσμα: Δεν επιλύεται το πρόβλημα

Είχα τον υπολογιστή μου για 3 χρόνια τώρα και αυτό το πρόβλημα ξεκίνησε μόλις πέρυσι και από τότε, έχω συμμετοχή με την εκ νέου intstalling Windows 4 φορές.

Υπάρχει κανείς εκεί έξω που μπορεί να είναι σε θέση να με βοηθήσει; Αυτό είναι τρελό οδήγηση μου και αισθάνομαι σαν ένα τούβλο στο thowing τον υπολογιστή!

Computer-specs

Windows XP Professional SP2
AMD Athlon XP 3000 (2.1ghz)
Nvidia GeForce 5200FX 128MB μνήμης RAM
1GB RAM DDR1
120GB Hard Drive
Old 15η Απριλίου 2008, 16:13
Ομάδα Δωρητών

Θα μπορούσε να σας δώσει μέχρι hd σε σας, είναι η δική σας δίσκο xp legit;, επίσης ακούγεται απλό, αλλά έχετε φρόντισε το μηχάνημά σας είναι καθαρά και χωρίς σκόνη;
Old 15η Απριλίου 2008, 17:06
Ομάδα Δωρητών

Μήπως ήχου abit σαν το σκληρό δίσκο, μπορείτε να δοκιμάστε να εκτελέσετε το chkdsk (Κάντε κλικ στο κουμπί Start, κάντε κλικ στην επιλογή Run, πληκτρολογήστε chkdsk ok τότε) για να μάθετε, ή μπορείτε να κατεβάσετε το manufactors διαγνωστικό εργαλείο για τον έλεγχο της μονάδας δίσκου

Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι
Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing.

Το σύστημά μου: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI Deluxe
Μνήμες:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Κάρτα γραφικών (ες):
8800gts O / C
Κάρτα Ήχου:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM μονάδα_δίσκου 1xphillips dv
Υπόθεση / PSU:
700w PSU moduler
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
Monitor (ες):
22in widescreen
Operating System (s):
XP Pro
Old 16η Απριλίου 2008, 09:51
Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ για την απάντηση παιδιά.

Ναι, μου αντίγραφο των XP είναι ένα legit αντίγραφο OEM.

Θα μπορούσε να μου σκληρό δίσκο, αλλά σίγουρα, αν ένα σκληρό δίσκο το πρόβλημα, θα δώσει περισσότερα προβλήματα που απλώς αρνούνται να ξεκινήσουν. Και γιατί την προσωρινή εργασία και πάλι όταν μια παλαιότερη έκδοση του μητρώου έχει αποκατασταθεί;

Θα αναφερθώ αργότερα chkdsk για να δείτε αν είναι το HD που προκαλεί το πρόβλημα.
Old 19 του Απρίλη 2008, 04:32
Μέλος Ομάδα

Έχω χρονοδιάγραμμα για την εκτέλεση του chkdsk κατά την εκκίνηση και εδώ είναι το ημερολόγιο (από το Event Viewer). Θα μπορούσε να είναι δικό μου πρόβλημα με το αχρησιμοποίητο δείκτη καταχωρήσεις;

Έλεγχος του συστήματος αρχείων στο C:
Το είδος του σύστημα αρχείων NTFS.
Ένας δίσκος έλεγχο έχει προγραμματιστεί.

Τα Windows θα ελέγχει το δίσκο.
Εκκαθάριση ανήλικα αντιφάσεις σχετικά με την οδήγηση.
Καθαρισμός αχρησιμοποίητο δείκτη μέχρι 849 εγγραφές από το δείκτη $ SII φακέλου 0x9.
Καθαρισμός αχρησιμοποίητο δείκτη μέχρι 849 εγγραφές από το δείκτη $ SDH φακέλου 0x9.
Καθαρισμός μέχρι 849 αχρησιμοποίητα περιγραφές ασφαλείας.
CHKDSK είναι επαλήθευση USN Εφημερίδα ...
USN Εφημερίδα επαλήθευσης ολοκληρωθεί.
CHKDSK επαληθεύει είναι αρχείο δεδομένων (στάδιο 4 από 5) ...
Φάκελος δεδομένων επαλήθευσης ολοκληρωθεί.
CHKDSK επαληθεύει είναι ελεύθερο χώρο (φάση 5 από 5) ...
Ελεύθερος χώρος είναι πλήρης επαλήθευση.

120045680 KB συνολικό χώρο στο δίσκο.
115711296 KB σε 329.881 αρχεία.
218260 KB σε 18600 ευρετήρια.
0 KB σε κατεστραμμένους τομείς.
556132 KB σε χρήση από το σύστημα.
65536 KB κατεχόμενα από το αρχείο.
3559992 KB διαθέσιμα στο δίσκο.
4096 bytes κάθε μονάδας εκχώρησης.
30011420 συνολική κατανομή στις μονάδες δίσκου.
889.998 μονάδες κατανομής διαθέσιμα στο δίσκο.

Εσωτερική Info:
c0 d3 05 00 4c 51 05 00 BD 32 08 00 00 00 00 00 LQ .... ... 2 ......
8e 4στ 05 00 02 00 00 00 11 05 00 00 00 00 00 00. Ο. .............
04 03 6β 0b 00 00 00 00 42 87 f1 A6 02 00 00 00 .. Κ. .... Β. ......
48 8στ 36 0b 00 00 00 00 66 f3 1δ α5 0b 00 00 00 στ. Η.6 ..... ......
08 E9 02 75 00 00 00 00 C8 1e εε εε 0e 00 00 00 ... u. ...........
99 9e 36 00 00 00 00 00 B8 3a 07 00 99 08 05 00 .. 6 ......:......
00 00 00 00 00 00 75 96 1b 00 00 00 A8 48 00 00 ...... ..... u. Η..

Windows έχει τελικά τον έλεγχο δίσκου σας.
Παρακαλώ περιμένετε ενώ την επανεκκίνηση του υπολογιστή σας.
Old 19 του Απρίλη 2008, 12:28
Νέο Μέλος Ομάδα

Το μόνο που μπορώ να φανταστώ να είναι το HDD ή ίσως σας τροφοδοτικό που προμηθεύουν ενέργεια δεν είναι σωστά για να σας συστατικά που σας οδηγούν να κοπεί για τις μικρές φορές προκαλούν σφάλματα
Old 19 του Απρίλη 2008, 12:38
Νέο Μέλος Ομάδα

Για να είναι honset Αυτό ακούγεται σαν σκληρούς δίσκους σας είναι για τη διέξοδο. Είναι sata ή Ide?
Old 22 Απρ 2008, 12:45
Μέλος Ομάδα

andymac2k1, νομίζω ότι έχετε δίκιο για το σκληρό δίσκο που δεν λαμβάνουν αρκετή ενέργεια. My τροφοδοτικό 330W και είναι τροφοδοσία 3 σκληρούς δίσκους, 3 ανεμιστήρες, μερικά ψυχρής καθόδου φώτα καθώς και ότι άλλο υλικό.

Επίσης, πίσω πριν από λίγο καιρό, διαπίστωσα ότι Theres μια κάπως χαλαρή υποδοχή που συνδέεται με το σκληρό δίσκο και ανεμιστήρα περίπτωση. Έκανα κάτι στην εσωτερική πλευρά της υπόθεσης, ενώ το PC ήταν, όταν χτύπησε κατά το συγκεκριμένο καλώδιο, το σκληρό δίσκο λάβει άμεση διακοπή ρεύματος και όταν κινούνται πίσω μου σκληρό απομακρυνθεί από το σύρμα. THS creen σταματήσει να ανταποκρίνεται μετά από λίγα δευτερόλεπτα, ώστε χρειάστηκε να γίνει επανεκκίνηση του υπολογιστή.

Ο σκληρός δίσκος είναι περίπου 3 / 4 ετών. Η μία συσκευή IDE.

Από το τρέξιμο, το chkdsk λίγα λέει πριν, δεν έχω καμία εμπειρία εκκίνηση αποτυχίες ... ακόμη. Θα μπορούσε να είναι το πρόβλημα που συνδέεται με την έλλειψη ή την πιθανή δύναμη πολύ σύντομες διακοπές ρεύματος από την αιτία που χαλαρά σύρμα;
Old 22 Απρ 2008, 16:57
Ομάδα Δωρητών

Wow 330W; Είμαι λειτουργίας μιας 350W προσωρινά λόγω περιορισμένης ταμειακές ροές και ότι μόλις αρμοδιοτήτων μου απόθεμα κατασκευαστικών στοιχείων με μόλις 1 ανεμιστήρα ... μαζί σας Hd της, κάθοδοι, ανεμιστήρες κλπ. id συνιστούμε τουλάχιστον ένα 500W εγώ προσωπικά υπέρ της http://www.overclockers.co.uk/showpr...23&subcat=1098 PSU που θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στην επόμενη μου οικοδομήσουμε.

Μια λίγο ακριβό, αλλά πολλοί άνθρωποι σύμφωνα με εκτίμηση της σημασίας μιας καλής PSU.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Μαύρη οθόνη κατά τη διάρκεια όλων των αγώνων tinaqin123 PC & Console Gaming 1 17 Ιουν 2009 06:09
Ubuntu είναι φόρτωσης αλλά οθόνη σύνδεσης δεν φόρτωσης medman007 Linux & Εναλλακτικές OS 0 6 Ιουν 2009 19:12
Δεν είναι δυνατή η εύρεση παρελθόν παράθυρα φόρτωσης οθόνη HELP! nukelemon Γενικά Λογισμικό Chat 7 27 Οκτ 2008 05:55
Οθόνη καμπή πράσινο όταν φορτώνει ένα PC game opnight Κάρτες Γραφικών & Monitors 6 16 Αυγ 2008 09:11
Οθόνη Goes Black katiecoos Laptops, Κινητά & PDA 5 15 Ιουν 2008 07:49
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.