![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Moj računalo je pružajući mi velike nevolje nedavno. U posljednjih nekoliko tjedana, Ive 'bio vlasništvo problematika sa velikim pokretanje moj računalo. Nakon XP loading screen, umjesto uzimajući dobrodošao zaslon, ja dobijem crni ekran neodređeno. Ne mogu izaći i vratiti se 2 sata kasnije, on će i dalje visiti tamo. Tvrdi disk se učitati bilo što drugo. Monitor je zelena lampica svijetli je i ekran je definitivno on. Tipkovnici ipak ne radi. Svaki put kad se to dogodi, ja samo pokrenuti batch regcopy2.txt naredbu pod Windows Recovery Console za vraćanje registra (info ovdje ... http://www.aade.com/XPhint/XPrecovery.htm). Internet utvrde prekid, ali nakon nekoliko dana kasnije, dobivam crni ekran i opet sam nazad na jednom trgu! Imao sam ovaj problem u prošlosti, ali je jednom svaka tako često. Ive 'pokušao moje formatiranja tvrdog diska 4 puta da biste ponovo instalirali Windows vidjeti ako Internet će riješiti problem, ali to nikada nije učinio. Kao što se nije dogodilo previše često tada, to nije previše gnjaviti mene, ali sada, to se događa svakih nekoliko dana. Njegova sada je dobio do točke da ja licemjerje korištenje moj računalo ispravno. Moram zadržati permanantly setup XP CD u CD pogon za otvaranje konzole za oporavak. Vraćanje registra svakih nekoliko dana nije nešto što treba učiniti! Stvari sam već pokušala - Pokretanje u sigurnom načinu rada (sam morao preskočiti loading a347bus.sys jer visi na ovu sliku). Rezultat je: Ne mogu ući u moj desktop - Koristite Boot Last Known Good Configuration. Result: Failed - Formatiranje tvrdog diska. Rezultat: Ne riješili problem. - Vraćanje registra pomoću batch regcopy.txt. Result: Posljednji samo za dana - Odstranjena video snimci kartice i deinstaliran vozači koji sam ipak bio uzrok problema. Rezultat: Ne riješili problem Imao sam moj računalo za 3 godine i sada taj problem tek počeo prošle godine i od tada sam kroz re-intstalling Windows 4 puta. Ima li bilo tko vanjska strana ima koji svibanj biti u mogućnosti da mi pomogne? To je vozeći mene ispucan i osjećam kao thowing cigle na računalu! Computer naočale - Windows XP Professional SP2 AMD Athlon XP 3000 (2.1ghz) NVidia GeForce 5200FX 128mb RAM-a 1GB RAM-a DDR1 120GB Hard Drive |
|
| |||
| |||
| Mogao bi biti vaš HD daje se na vas, vaša je xp disk čitljiv?, Također zvuči jednostavno, ali da li ste sigurni da je napravio stroj je čisto i prašine besplatno? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da li zvuk abit kao hard disk, te mogao probati trčanje chkdsk (klikni start, kliknite Pokreni upišite chkdsk zatim U redu) da biste saznali, ili ste mogli skinuti manufactors dijagnostički alat za provjeru vašeg pogon
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Hvala za odgovor momci. Da, moj kopiju XP je čitljiv OEM kopirati. To bi mogao biti moj hard disk, ali sigurno, ako je njegova tvrdog diska problem, on će dati više problema koji samo odbija da pokrenuti. A zašto to rade privremeno opet kada stariju verziju registra je obnovljena? Ja ću pokrenuti chkdsk kasnije vidjeti ako je to HD koji je uzrok problema. |
|
| |||
| |||
| Sam raspored chkdsk pokrenuti nakon pokretanja i ovdje je log (iz Event Viewer). Mogao biti moj problem sa neiskorištenih indeks unose? Checking file system na C: Vrsta datoteke sustav NTFS. A check disk je na rasporedu. Windows će sada provjeriti disk. Čišćenje manjih nedosljednosti na disku. Čišćenje najviše 849 unosa iz neiskorištenih index index $ SII datoteke 0x9. Čišćenje najviše 849 unosa iz neiskorištenih index index datoteku u SDH $ 0x9. Čišćenje 849 deskriptore nekorištene sigurnosti. Chkdsk je verifikacijom Usn Časopis ... Časopis Usn verifikacije završen. Chkdsk je verifikacijom datoteka podataka (faza 4 od 5) ... File verifikacija podataka završen. Chkdsk je verifikacijom slobodnog prostora (pozornica 5 od 5) ... Slobodnog prostora za provjeru je završeno. 120045680 KB ukupnog prostora na disku. 115711296 KB in 329881 files. 218260 KB in 18600 indeksira. 0 kB u lošim sektorima. 556132 KB u upotrebi od strane sistema. 65536 KB okupacijom log datoteku. 3559992 KB dostupni na disku. 4096 bytes alokacija u svakoj jedinici. 30011420 ukupna izdvajanja jedinica na disku. 889998 izdvajanja jedinica dostupnih na disku. Interni Info: c0 d3 05 00 4c 51 05 00 BD 32 08 00 00 00 00 00 LQ .... ... 2 ...... 8e 4f 05 00 02 00 00 00 11 05 00 00 00 00 00 00. O. ............. 04 03 6b 0b 00 00 00 00 42 87 f1 A6 02 00 00 00 k. .. .... B. ...... 48 8f 36 0b 00 00 00 00 66 F3 1d A5 0b 00 00 00 H.6 f. ..... ...... 08 e9 02 75 00 00 00 00 C8 1e ee ee 0e 00 00 00 ... u. ........... 99 9e 36 00 00 00 00 00 b8 3a 07 00 99 08 05 00 .. 6 ......:...... 00 00 00 00 00 00 75 96 1b 00 00 00 A8 48 00 00 ...... u. ..... H.. Windows završi provjeravanje vašeg diska. Pričekajte dok se računalo ponovo pokrene. |
|
| |||
| |||
| ja mogu samo zamisliti da se vaš HDD ili možda vaš napajanje nije ispravno dobavu vlast na svoj komponente uzrok vaše vožnje izrezati male puta uzrok greške |
|
| |||
| |||
| Da bi se to čini honset zvuk kao da je harddrive na putu van. Je li SATA ili IDE? |
|
| |||
| |||
| andymac2k1, mislim da si u pravu na hard disk ne prima dovoljno snage. Moj napajanje 330W i napajanje 3 tvrdih diskova, 3 fanovima, nekoliko hladnih katoda svjetlima, kao i on ostali hardver. Također, nazad malo prije, otkrio sam da je nešto theres odriješiš konektor koji povezuje na tvrdom disku i slučaj ventilator. Bio sam radiš nešto za unutrašnjost slučaj dok je bila na PC, kad sam pokucao na toj žica, hard drive dobili neposrednu vlast powered izrezati i vratiti se kada mi se tvrdi da je prešla sa žicom. Ths creen prestao reagirati nakon nekoliko sekundi, pa sam morao ponovo pokrenite računalo. Tvrdi disk je oko 3 / 4 godina. Njegova IDE pogon. Od prikazivati, chkdsk kaze par dana, nisam iskustvo bilo koji pokrenuti kvarove ... još. Bi mogao biti problem vezan uz nedostatak snage ili je moguće vrlo kratak redukcije struje razlogom da odriješiš žica? |
|
| |||
| |||
| Wow 330W? I'm pokretanje 350W privremeno zbog ograničenog novčanog toka i da jedva ovlasti zaliha moj komponenti sa samo 1 fan ... Hd-a s tobom, cathodes, etc id fanovima preporučamo najmanje 500w ja osobno u korist http://www.overclockers.co.uk/showpr...23&subcat=1098 PSU koji će najvjerojatnije biti uključena u moj sljedeći graditi. ![]() Malo pricey, ali puno ljudi pod procijeniti važnost dobre PSU. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Crnac Zaslon Tijekom sve igre | tinaqin123 | PC & konzole Igre | 1 | 17. lipnja 2009 06:09 |
| Ubuntu se učitava no login ekran je ne učitavaju | medman007 | Linux OS i alternativna | 0 | 6. lipnja 2009 19:12 |
| Ne može dobiti prošlosti Windows loading screen POMOZITE! | nukelemon | Općenito Software Chat | 7 | 27. listopad 2008 05:55 |
| Screen tokarenje zeleno kada učitava PC igre | opnight | Graphics Cards & Monitors | 6 | 16. kolovoz 2008 09:11 |
| Screen Goes Black | katiecoos | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 5 | 15. lipnja 2008 07:49 |
| Thread Tools | |
| |