![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Mano kompiuteris buvo duoti man didelių problemų neseniai. Per pastaruosius keletą savaičių, aš, turintiems didelių problemų su pradinės iki mano kompiuteryje. Po XP loading screen, o ne gauti ekranas Sveiki, man juodas ekranas neribotą laiką. Galiu išeiti ir grįžti į 2 valandų, tai bus dar pakabinti ten. Disko doesnt load nieko daugiau. Monitoriaus žalia lemputė dega ir ekrano tikrai dėl. Tačiau klaviatūra neveikia. Kiekvieną kartą, kai tai atsitiks, aš tiesiog paleisti partijos regcopy2.txt komanda pagal "Windows" atkūrimo konsolę atkurti registro (info čia ... http://www.aade.com/XPhint/XPrecovery.htm). It works fine, bet po kelių dienų, tai man juodas ekranas ir vėl aš grįžti į pradinę! Aš turėjau šią problemą anksčiau, bet jis buvo vieną kartą taip dažnai. I've tried formatuoti kietąjį diską 4 kartus iš naujo įdiegti Windows, ar tai padėtų išspręsti problemą, tačiau ji niekada nebuvo. Kaip tai neįvyko per dažnai grįžti ten, jis ne rūpintis man per daug, bet dabar vyksta kas keletą dienų. Jo dabar pateko į tašką, I cant naudoti savo kompiuterį tinkamai. Turiu permanantly išlaikyti XP diegimo CD į CD-ROM atidaryti atkūrimo konsolę. Atkurti registrą, kas kelias dienas, yra ne tai, ko man reikia reikia daryti! Ką aš jau bandė - Boot imu (turėjau praleisti pakrovimo a347bus.sys kaip jis kabo ant šio failo). Rezultatas: aš galiu įeiti į savo Desktop - Boot naudojant paskutinės žinomos geros konfigūracijos. Rezultatas: Nepavyko - Formatuoti kietąjį diską. Rezultatas: Ar ne išspręsti problemą. - Atkurti registro naudojant partija regcopy.txt. Rezultatas: Paskutiniai tik už dienas - Pašalinta Video Capture kortele ir pašalintas vairuotojų aš nors buvo sukelti problemų. Rezultatas: Ar problema nebus išspręsta Turėjau Mano kompiuteris 3 metus, dabar šios problemos prasidėjo tik praeitais metais ir nuo tada aš iš naujo intstalling Windows "4 kartus. Ar yra kas nors ten, kas galėtų man padėti? Tai Driving Me Crazy ir aš jaučiuosi kaip thowing plyta prie kompiuterio! Kompiuterių specs - Windows XP Professional SP2 AMD Athlon XP 3000 (2.1GHz) NVidia GeForce 5200FX 128MB RAM 1GB DDR1 RAM 120GB Hard Drive |
|
| |||
| |||
| Galėtų būti jūsų HD mesti jums, jūsų XP disko teisėtas?, Taip pat skamba paprastai, bet jūs padarėte, kad jūsų mašina yra švarus ir be dulkių? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar garso ABIT kaip kietąjį diską, galite pabandykite paleisti chkdsk (Spustelėkite Pradėti, spustelėkite Vykdyti, įrašykite chkdsk tada ok) ir sužinokite, ar galite parsisiųsti manufactors diagnostikos įrankį patikrinkite, ar diske
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| |||
| |||
| Ačiū už atsakymą vaikinai. Taip, mano kopija XP Legit OEM kopiją. Tai gali būti mano kietąjį diską, bet žinoma, jei kietajame diske problemą, jis duos daugiau problemų, kad tiesiog atsisako pradėti. Ir kodėl jis laikinai dirbti vėl, kai senesnė versija registro atsigauna? Aš paleisti chkdsk vėliau pamatyti, jei jis yra HD, kuris sukelia problemą. |
|
| |||
| |||
| Aš tvarkaraštis chkdsk skaičiuoti nuo paleidimo ir čia yra žurnalo (nuo vyki). Ar mano problema bus su nepanaudota Marker? Checking file system on C: Failų sistemos tipą NTFS. Disko patikrinimas buvo suplanuota. Windows dabar patikrinti diską. Valymas nedidelių neatitikimų diske. Valymas iki 849 nepanaudotus Marker iš rodyklės $ SII of file 0x9. Valymas iki 849 nepanaudotus Marker iš rodyklės $ SDH Bylos 0x9. Valymas 849 nepanaudotus saugumo aprašai. CHKDSK yra patikrinti USN leidinys ... USN leidinys tikrinimas baigtas. CHKDSK yra patikrinti failo duomenis (stage 4 of 5) ... Failas duomenų tikrinimas baigtas. CHKDSK yra patikrinti free space (stage 5 of 5) ... Laisvos vietos tikrinimas baigtas. 120045680 KB viso diske. 115711296 KB 329.881 failus. 218.260 KB 18.600 indeksus. 0 KB blogus sektorius. 556.132 KB naudojimo sistema. 65.536 MB užima failą. 3559992 KB rasti diske. 4.096 baitų kiekvieno paskirstymo vieneto. 30011420 Total allocation vienetų diske. 889.998 paskirstymo vienetų rasti diske. Vidaus Informacija: C0 D3 05 00 4c 51 05 00 bd 32 08 00 00 00 00 00 .... LQ ... 2 ...... 8e 4f 05 00 02 00 00 00 11 05 00 00 00 00 00 00. O. ............. 04 03 6b 0B 00 00 00 00 42 87 F1 A6 02 00 00 00 K. .. .... B. ...... 48 8f 36 0B 00 00 00 00 66 F3 1d A5 0B 00 00 00 H.6 ..... f. ...... 08 e9 02 75 00 00 00 00 C8 1e EE EE 0E 00 00 00 ... u. ........... 99 9e 36 00 00 00 00 00 B8 3a 07 00 99 08 05 00 .. 6 ......:...... 00 00 00 00 00 00 75 96 1b 00 00 00 A8 48 00 00 u. ...... ..... H.. Windows baigė tikrinti Jūsų diską. Prašome palaukti, kol jūsų kompiuteris paleidžiamas iš naujo. |
|
| |||
| |||
| Aš galiu tik įsivaizduoti, jis yra savo HDD arba gal tavo maitinimo blokas neturi tiekti energijos teisingai savo sukeliančių sudėtinių dalių disko iškirpti mažų kartų daro klaidų |
|
| |||
| |||
| Būti honset Jame skamba jūsų kietajame diske yra jos išeitį. Tai SATA ar IDE? |
|
| |||
| |||
| andymac2k1, manau, tu teisus apie disko negauna pakankamai galios. Mano maitinimo blokas 330W ir guli 3 kietieji diskai, 3 gerbėjų, kelias šaltojo katodo žibintai taip pat jis kita įranga. Be to, nugaros seniai supratau, kad Theres retesnės jungtis, kuri prisijungia prie kietajame diske ir jei ventiliatorius. Aš darau ką nors iš bylos viduje, o PC buvo, kai aš prieš išjudinti, kad pirma laidai, kietasis diskas buvo nedelsiant galios sumažinimas ir motorizuoti Atgal į viršų, kai man sunku nutolo nuo tos vielos. THS creen nustojo veikti po kelių sekundžių, taigi man teko iš naujo paleisti kompiuterį. Kietajame diske yra apie 3 / 4 metai. Jo IDE diskui. Kadangi veikia, chkdsk keletą sako prieš, aš ne patirtimi, bet pradėti nesėkmių ... dar. Gal problema yra susijusi su elektros energijos arba galima labai trumpai srovės pertrūkiai trūkumo priežastis ta laisvi viela? |
|
| |||
| |||
| Wow 330W? Bėgu 350W laikinai dėl ribotos pinigų srautas ir kad vos įgaliojimai mano rankų komponentų tik 1 ventiliatorius ... Jums Hd's, katodai, ventiliatoriai ir tt ID rekomenduoti bent 500w Aš asmeniškai naudai http://www.overclockers.co.uk/showpr...23&subcat=1098 PSU kuri greičiausiai bus įtrauktos į mano kitą pastatyti. ![]() Šiek tiek brangiau, bet daug žmonių pagal sąmatą geros PSU svarbą. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Juodas ekranas Per Visi žaidimai | tinaqin123 | PC & konsolės Žaidimai | 1 | Birželis 17, 2009 06:09 |
| Ubuntu yra pakrovimo o prisijungimo langas yra ne pakrovimo | medman007 | Linux & Alternative OS | 0 | 6 birželis 2009 19:12 |
| Negali praeiti langai pakrovimo ekrane HELP! | nukelemon | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 7 | 27 spalis 2008 05:55 |
| Ekrano tekinimo žalia įkeliant PC žaidimas | opnight | Graphics Cards & Monitoriai | 6 | Rugpjūtis 16, 2008 09:11 |
| Ekranas Goes Black | katiecoos | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 5 | Birželis 15, 2008 07:49 |
| Temos įrankiai | |
| |