![]() |
|
| |||
| |||
| Čau, Mans dators ir devis man lielas nepatikšanas nesen. Par pēdējo nedēļu laikā, es esmu kam ir lielas problēmas ar uzsākšanu manu datoru. Pēc XP iekraušana ekrāna, nevis gūt welcome screen, man melns ekrāns uz nenoteiktu laiku. Es varu iet un nākt atpakaļ 2 stundas vēlāk, tas joprojām hang tur. Cietais disks doesn't slodzes kaut kas cits. Monitora zaļš lukturis ir ieslēgts, un ekrāns ir noteikti on. Tastatūra tomēr nedarbojas. Katru reizi, kad tas notiks, es tikai palaist partija regcopy2.txt komanda zem Windows atkopšanas konsoli, lai atjaunotu reģistru (info šeit ... http://www.aade.com/XPhint/XPrecovery.htm). It works fine pēc tam, bet dažas dienas vēlāk, es saņemšu melno ekrānu un es esmu atpakaļ uz kvadrātveida one! Man bija šī problēma, kas agrāk, bet tas bija reizi tik bieži. I've tried formatējumu manu cieto disku 4 reizes pārinstalēt Windows, lai redzētu, vai tas atrisinās problēmu, bet tā nekad nebija. Tā kā tas nav noticis pārāk bieži toreiz, tā nav bother me pārāk daudz, bet tagad tas notiek ik pēc dažām dienām. Tā tagad nokļuvis punktu, nevaru izmantot savu datoru pareizi. Man ir permanantly saglabāt XP iestatīšanas kompaktdisku CD diskdzinī atvērt atkopšanas konsoli. Atjaunot reģistra ik pēc dažām dienām nav kaut kas man būtu jādara! Lietas, es jau esmu mēģinājis - Boot drošajā režīmā (man nācās izlaist iekraušana a347bus.sys tas karājas pie šīs lietas.) Rezultāts: es varu manā desktop - Boot, izmantojot pēdējo zināmo labo konfigurāciju. Rezultāts: Failed - Formatēšana cieto disku. Rezultāts: Vai nevar noteikt problēmu. - Atjaunot reģistra, izmantojot partiju regcopy.txt. Meklēšanas rezultāti: Last tikai dienām - Removed video uztveršanas kartes un atinstalēt draiveri ko es gan radīja problēmas. Rezultāts: Vai nevar noteikt problēmu Man bija mana datora uz 3 gadus, un šī problēma sākās tikai pagājušajā gadā, un kopš tā laika esmu bijis pārplānojot intstalling Windows 4 reizes. Vai ir kāds, kas tur, kas varētu man palīdzēt? Tas ir braukšanas man crazy, un es jūtos kā thowing ķieģelis pie datora! Datoru specs - Windows XP Professional SP2 AMD Athlon XP 3000 (2.1GHz) NVidia GeForce 5200FX 128MB RAM 1GB DDR1 RAM 120GB Hard Drive |
|
| |||
| |||
| Varētu būt jūsu hd atsakās no jums, ir jūsu xp disks legit? Arī izklausās vienkārši, bet jūs veicāt, ka jūsu mašīna ir tīrs un bez putekļiem? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai skaņu ABIT kā cieto disku, jūs varat mēģināt rādīt chkdsk (noklikšķiniet uz Sākt, uz Izpildīt, ievadiet chkdsk tad ok), lai uzzinātu, vai jūs varētu lejupielādēt manufactors diagnostikas rīku, lai pārbaudītu disku
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
|
| |||
| |||
| Paldies par atbildi puiši. Jā, mana kopija XP ir legit OEM kopiju. Tas varētu būt mana cietā diska, bet protams, ja to cieto disku problēmas, tas dos vairāk problēmu, ka tikai atsakoties uzsākšanai. Un kāpēc tas īslaicīgi strādā atkal, kad vecāku versiju reģistra tiek atjaunota? Es palaist chkdsk vēlāk, lai redzētu, vai tas ir HD, kas rada problēmu. |
|
| |||
| |||
| Esmu grafiks chkdsk palaist pēc startēšanas un šeit ir log (no notikuma skatītāju). Vai mana problēma ir ar neizmantoto indekss ierakstus? Pārbaudi failu sistēmu uz C: Par failu sistēmu tips ir NTFS. Diska pārbaudi nav ieplānots. Windows tagad pārbaudīt diska. Sakopšanu nelielas neatbilstības uz diska. Sakopšanu 849 neizmantotās indekss ierakstus no indekss $ SII Lietas 0x9. Sakopšanu 849 neizmantotās indekss ierakstus no indekss $ SDH Lietas 0x9. Sakopšanu 849 neizmantotas drošības raksturlielumi. Komanda CHKDSK ir pārbaudīt USN Vēstnesī ... USN Vēstnesis pārbaude pabeigta. Komanda CHKDSK ir pārbaudīt faila datu (stage 4 of 5) ... Faila datu pārbaude pabeigta. Komanda CHKDSK ir pārbaudīt brīvajā laukumā (posmā 5 no 5) ... Brīvas vietas pārbaude ir pabeigta. 120045680 KB kopējā diskā. 115711296 KB 329.881 failus. 218.260 KB 18.600 indeksi. 0 KB in bad sektoros. 556.132 KB, ko izmanto sistēmu. 65.536 KB aizņem log failu. 3559992 KB pieejama diskā. 4.096 baiti ikviena piešķīruma vienībā. 30011420 kopējā piešķīruma vienībām diskā. 889.998 piešķiršanu vienības pieejama diskā. Internal Info: C0 d3 05 00 4c 51 05 00 bd 32 08 00 00 00 00 00 .... LQ ... 2 ...... 8e 4f 05 00 02 00 00 00 11 05 00 00 00 00 00 00. O. ............. 04 03 6b 0a 00 00 00 00 42 87 f1 A6 02 00 00 00 .. k. .... B. ...... 48 8.f 36 0a 00 00 00 00 66 f3 1d a5 0a 00 00 00 H.6 ..... f. ...... 08 E9 02 75 00 00 00 00 C8 1e ee ee 0E 00 00 00 ... u. ........... 99 9.e 36 00 00 00 00 00 b8 3a 07 00 99 08 05 00 .. 6 ......:...... 00 00 00 00 00 00 75 96 1b 00 00 00 A8 48 00 00 ...... U. ..... H.. Windows ir pabeigts pārbaudes diska. Lūdzu uzgaidiet, kamēr jūsu dators restartējas. |
|
| |||
| |||
| Es varu tikai iedomāties, ka ir jūsu cietā diska vai varbūt jūsu elektroenerģijas padeves nepiegādā jauda pareizi savu sastāvdaļas, kas rada jūsu diska izgriezt mazu laiku izraisa kļūdas |
|
| |||
| |||
| Lai būtu honset Tas izklausīsies jūs Harddrive ir uz izeju. Tas ir SATA vai Ide? |
|
| |||
| |||
| andymac2k1, es domāju, ka jums ir taisnība par cieto disku, kas nesaņem pietiekamu jaudu. Mana enerģijas piegāde ir 330W un darbina 3 diskdziņiem, 3 ventilatori, dažas aukstā katoda lukturi, kā arī viņš datortehniku. Arī atpakaļ laiku atpakaļ, es atklāju, ka theres nedaudz vaļēju savienotāju, kas savieno ar cieto disku un lieta ventilators. Man bija darīt kaut ko iekšpusē lieta, bet PC bija, kad es pieklauvēju pret konkrēto stieples, cietais disks saņēmis tūlītēju varas sagriež un powered atpakaļ uz augšu, ja manu cieto attālinājās no stieples. Tūkstošus creen pārtrauca reaģēt pēc dažām sekundēm, lai es būtu, lai restartētu datoru. Cietais disks ir apmēram 3 / 4 gadiem. Tā IDE diska. Tā darbojas, chkdsk daži saka atpakaļ, man nav bijušas sākuma neveiksmēm ... vēl. Vai problēma ir saistīta ar trūkst enerģijas vai iespējami ļoti īsu elektrības padeves cēloņa, ka brīvs vads? |
|
| |||
| |||
| Wow 330W? Es skrienu 350W laiku, jo nav pietiekamas naudas plūsmas, un ka tikko pilnvaras mana sastāva sastāvdaļas tikai 1 fan ... ar jums Hd's, katodi, ventilatori uc id iesaku vismaz 500W i personīgi favor http://www.overclockers.co.uk/showpr...23&subcat=1098 Psu, kas visticamāk tiks iekļauts manā nākamajā būvēt. ![]() Bit pricey bet cilvēki partiju novērtēt, cik svarīgi ir labi psu. |
![]() |
|
| Bookmarks |