мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Црни екран након утовара

Reply

Тхреад Тоолс
Old 15 тра 2008, 14:54
Мембер Гроуп

Default Црни екран након утовара

Здраво,

Мој рачунар је пружајући ми велике невоље недавно. У последњих неколико недеља, Иве 'био имајући проблематика са великим покретање мој рачунар.

Након КСП лоадинг сцреен, уместо узимајући добродошао екран, ја добијем црни екран неодређено. Не могу изаћи и вратити се 2 сата касније, он ће и даље висит тамо. Тврди диск се отпремите било шта друго. Монитор је зелена лампица светли је и екран је дефинитивно он. Тастатури ипак не ради.

Сваки пут кад се то деси, ја само покренути батцх регцопы2.ткст команду под Уиндоус Рецоверы Цонсоле за враћање регистра (инфо овде ... хттп://ууу.ааде.цом/КСПхинт/КСПрецоверы.хтм). То утврде прекид, али након неколико дана касније, добијам црни екран и опет сам назад на једном тргу!

Имао сам овај проблем у прошлости, али је једном свака тако често. Иве 'суђен моје форматирања врстог диска 4 пута да бисте поново инсталирали Уиндоус видети ако то ће решити проблем, али то никада није учинио. Као што се није догодило превише често тада, то није превише гњавити мене, али сада, то се дешава сваких неколико дана. Његова сада је добио до тачке да ја лицемјерје корист мој рачунар исправно. Морам задржати перманантлы сетуп КСП ЦД у ЦД погон за отварање конзоле за опоравак. Враћање регистра сваких неколико дана није нешто што треба да урадите!

Ствари сам већ покушала

- Покретање у безбедном начину рада (сам морао прескочити лоадинг а347бус.сыс јер виси на ову слику). Резултат је: Не могу ући у мој десктоп

- Користите Боот Ласт Кноун Гоод Цонфигуратион. Ресулт: Фаилед

- Форматирање врстог диска. Резултат: Не решили проблем.

- Враћање регистратора помоћу батцх регцопы.ткст. Ресулт: Посљедњи само за дана

- Одстрањена видео снимци картице и деинсталирана возачи који сам ипак био узрок проблема. Резултат: Не решили проблем

Имао сам мој рачунар за 3 године и сада тај проблем тек почео прошле године и од тада сам кроз ре-интсталлинг Уиндоус 4 пута.

Има ли било ко тамо који мај бити у могућности да ми помогне? То је возачки мене луд и осећам као тхоуинг цигле на рачунару!

Цомпутер наочаре --

Уиндоус КСП Профессионал СП2
АМД Атхлон КСП 3000 (2.1гхз)
НВИДИА ГеФорце 5200ФКС 128МБ РАМ-а
1ГБ РАМ-а ДДР1
120ГБ Хард Дриве
Old 15 тра 2008, 16:13
Донаторска Група

Могао би да буде ваш ХД даје се на вас, ваша је ксп диск читљив?, Такође звучи једноставно, али да ли сте сигурни да је направљен машина је чисто и прашине бесплатно?
Old 15 тра 2008, 17:06
Донаторска Група

Да ли звук абит као хард диск, те могао пробати трчање цхкдск (кликни старт, кликните Покрени откуцајте цхкдск затим У реду) да бисте сазнали, или сте могли скинути мануфацторс дијагностички алат за проверу вашег погон

А једном рачунару истукоше ме на шах
Али, то није за мене одговарати на кицк бокс.

Мы Сыстем: редден137

Процесор (и):
АМД оптерон 165 о / ц
Матичне плоче:
Асус а8н сли заварати
РАМ меморија:
2ГБ гусар ксмс пц3200 платиум
Графичка картица (е):
8800гтс о / ц
Соунд Цард:
креативни соундбластер 4
Тврди диск (и):
1кс 80 ГБ 2кс 250ГБ
Оптички погон (е):
1кс Соны двд-рам 1кспхиллипс погон ДВ
Цасе / псу:
700у псу модулер
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
22ин уидесцреен
Оперативни систем (е):
КСП Про
Old 16 тра 2008, 09:51
Мембер Гроуп

Хвала за одговор момци.

Да, мој копију КСП је читљив ОЕМ копирате.

То би могао бити мој хард диск, али сигурно, ако је његова врстог диска проблем, он ће дати више проблема који само одбија да покрене. А зашто то раде привремено опет када старију верзију регистра је обновљена?

Ја ћу покренути цхкдск касније видети ако је то ХД који је узрок проблема.
Old 19 тра 2008, 04:32
Мембер Гроуп

Сам распоред цхкдск покренути након покретања и овде је лог (из Евент Виеуер). Могао бити мој проблем са неискоришћених индекс уносе?

Цхецкинг филе сыстем на Ц:
Врста датотеке систем НТФС.
А цхецк диск је на распореду.

Уиндоус ће сада проверити диск.
Чишћење мањих недосљедности на диску.
Чишћење највише 849 уноса из неискориштених индекс индекс $ СИИ датотеке 0кс9.
Чишћење највише 849 уноса из неискориштених индекс индекс датотеку у СДХ $ 0кс9.
Чишћење 849 дескрипторе некориштене безбедности.
Цхкдск је верификацијом Усн Спремиште ...
Часопис Усн верификације завршен.
Цхкдск је верификацијом датотека података (фаза 4 од 5) ...
Филе верификација података завршен.
Цхкдск је верификацијом слободног простора (позорница 5 од 5) ...
Слободног простора за проверу је завршено.

120045680 КБ укупног простора на диску.
115711296 КБ ин 329881 филес.
218260 КБ ин 18600 индексира.
0 кБ у лошим секторима.
556.132 КБ у употреби од стране система.
65536 КБ окупацијом лог датотеку.
3559992 КБ доступни на диску.
4096 бытес алокација у свакој јединици.
30011420 укупна издвајања јединица на диску.
889998 издвајања јединица доступних на диску.

Интерни Инфо:
ц0 Д3 05 00 4ц 51 05 00 БД 32 08 00 00 00 00 00 ЛК .... ... 2 ......
8е 4ф 05 00 02 00 00 00 11 05 00 00 00 00 00 00. О. .............
04 03 6б 0б 00 00 00 00 42 87 ф1 А6 02 00 00 00 к. .. .... Б. ......
48 8ф 36 0б 00 00 00 00 66 Ф3 1д А5 0б 00 00 00 Х.6 ф. ..... ......
08 Е9 02 75 00 00 00 00 Ц8 1е ее ее 0е 00 00 00 ... у. ...........
99 9е 36 00 00 00 00 00 Б8 3а 07 00 99 08 05 00 .. 6 ......:......
00 00 00 00 00 00 75 96 1б 00 00 00 А8 48 00 00 ...... у. ..... Х..

Уиндоус заврши проверавање вашег диска.
Сачекајте док се рачунар поново покрене.
Old 19 тра 2008, 12:28
Нови члан групе

ја могу само замислити да се ваш ХДД или можда ваш напајање није исправно испоруке власт на свој компоненте узрок ваше вожње исећи мале пута узрок грешке
Old 19 тра 2008, 12:38
Нови члан групе

Да би се то чини хонсет звук као да је харддриве на путу ван. Да ли је САТА или ИДЕ?
Old 22 тра 2008, 12:45
Мембер Гроуп

андымац2к1, мислим да си у праву на хард диск не прима довољно снаге. Мој напајање 330У и напајање 3 тврдих дискова, 3 фановима, неколико хладних катода светлима, као и он остали хардвер.

Такође, назад мало пре, открио сам да је нешто Тхереса одријешиш конектор који повезује на чврстом диску и случај вентилатор. Био сам радиш нешто за унутрашњост случај док је била на ПЦ, кад сам покуцао на тој жица, хард дриве добили непосредну власт поуеред исећи и вратити се када ми се тврди да је прешла са жицом. Тхс цреен престао реаговати након неколико секунди, па сам морао поново покрените рачунар.

Тврди диск је око 3 / 4 година. Његова ИДЕ погон.

Од приказују, цхкдск казе пар дана, нисам искуство било који покренути кварове ... још. Би могао бити проблем везан уз недостатак снаге или је могуће врло кратак редукције струје разлогом да одријешиш жица?
Old 22 тра 2008, 16:57
Донаторска Група

Уоу 330У? И'м покретање 350У привремено због ограниченог новчаног тока и да једва овлашћења залиха мој компоненти са само 1 фан ... ХД-а са тобом, цатходес, етц ид фановима препоручујемо најмање 500у ја лично у корист хттп://ууу.оверцлоцкерс.цо.ук/схоупр...23&субцат=1098 Псу који ће највероватније бити укључена у мој следећи градити.

Мало прицеы, али пуно људи под проценити важност добре псу.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц